D.E.F.S Napisano Wrzesień 17, 2018 Share Napisano Wrzesień 17, 2018 (edytowany) Kotka w moim mieszkaniu jest wielkim łasuche. Uwielbia "Kabanoski" i mizianie po karku. Ma na imię Cleopatra Edytowano Wrzesień 17, 2018 przez D.E.F.S 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Wrzesień 17, 2018 Share Napisano Wrzesień 17, 2018 Nagranie bardzo stare i niewyraźne: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 23, 2018 Share Napisano Wrzesień 23, 2018 Oto mój nowy kot, Białas. Jest jeszcze młody i bardzo energiczny. Spoiler Spoiler Kosmitka to straszny żarłok, całymi dniami śpi. Zadomowiła się już na stałe, prawdopodobnie ktoś ją podrzucił. Spoiler No i jest jeszcze Grzybusia, ale szukam dla niej nowego domu. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 23, 2018 Share Napisano Wrzesień 23, 2018 ostatni kot przypomina umaszczeniem kota mojej siostry tylko jest sporo mniejszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 23, 2019 Share Napisano Lipiec 23, 2019 Ostatnie zdjęcia mojego psa Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts