Szonszczyk Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 Ile można zajmować się ustawami budżetowymi, projektami remontów dróg i resztą tej całej papierologii…? Nudzi mi się… Mój nowy doradco, masz dla mnie jakieś propozycje? Tak jest, moja Pani! Mam trochę pomysłów, a oto kilka z nich: Dekret wolnościowy Dzisiaj wszelkie sprawy załatwia Luna. O, świetnie. Jej przyda się praktyka, a mnie urlop… :> Kijowy dekret Wybijanie komuś oka za pomocą kija jest od dziś surowo karane. Kij użyty w tym przedsięwzięciu może się, jakimś dziwnym trafem, znaleźć w czyimś zadku... Dekret numer 1.69 kategorii trudności S Wszyscy poddani, kiedy spotkają Lunę na mieście, mają obdarować ją ciastkiem… … a o 21 dzisiejszego dnia nastąpi oddanie mi wszystkich ciastek uzbieranych przez księżniczkę Lunę i zostaną one skonsumowane do końca dnia. :> O! A może Wy macie pomysł na jakiś dekret? Wyobraźcie sobie, że macie nieograniczoną władzę! Więc… do dzieła dekretu! Niech moc Słońca będzie z Wami! 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 (edytowany) Dekret spa: W każdą sobotę księżniczka która zjadła w bieżącym tygodniu najwięcej kalorii ma uroczyście przeprowadzić inspekcję i samodzielnie sprawdzić sprawność i funkcjonalność wszystkich maszyn do ćwiczeń oraz saun w jednym z królewskich spa. Dekret chaosu: Każdy kuc który w Equestrii będzie się notorycznie wyrażał w sposób nie szanujący swej mowy ojczystej ma raz w miesiącu napisać słodki list do Discorda z pozdrowieniami. Dekret zła: Z dniem dzisiejszym od obywateli pobierany będzie dodatkowy podatek w wysokości 1 złotej monety rocznie na poczet konserwowania i modernizacji klatki Tireka. 1 godzinę temu, Szonszczyk napisał: Kijowy dekret Wybijanie komuś oka za pomocą kija jest od dziś surowo karane. Kij użyty w tym przedsięwzięciu może się, jakimś dziwnym trafem, znaleźć w czyimś zadku... @Szonszczyk czy Ty aby na pewno masz na myśli dekrety księżniczki Celstii a nie jej karykatury Mol***i? Edytowano Luty 5, 2018 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 5, 2018 Autor Share Napisano Luty 5, 2018 38 minut temu, Chip napisał: a nie jej karykatury Mol***i? Dlaczego ja to muszę robić... Pojedynczy dekret Jest tylko jedna wersja Celestii i jestem nią ja! Inne Celestie nie istnieją i jest zakaz używania ich imion w moim pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 Dekret bezpieczeństwa: Żadne prawo nie działa wstecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 30 minut temu, Chip napisał: Dekret bezpieczeństwa: Żadne prawo nie działa wstecz. Również powyższe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 Póki czar będzie trwał. Póki miłości poznasz słodki smak i prawdziwy swój przybierzesz kształt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 36 minut temu, Raxoros napisał: Za dnia księżniczką... Odkryj ukrytą treść W nocy zaś potworem... Odkryj ukrytą treść To na pewno jest dekret? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Dekret czarnoksięstwa Magii używa się na własną odpowiedzialność. Z przyzwanych wściekłych demonów, nieudanych transmutacji kończyn, sklonowanych osobników będzie rozliczać się w piekle. Dekret nad dekretami Zasady są po to, żeby je łamać. Więc już możesz. Nie, nawet powinieneś. Chrzań te głupie dekrety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Dekret piątkowy pączkowy W każdy piątek wszystkie kucyki mają obowiązek zjedzenia jednego pączka. Nie musicie dziękować. I tak wszyscy umrzemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsiak Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 Dekret poniedziałkowy W poniedziałek każdy zaczyna później pracę i wyspał sięDekret przyjaźni Co jakiś czas zrobić coś dla swojego przyjaciela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 Dekret książkowy Każdy kucyk powinien przeczytać przynajmniej dwie książki na miesiąc. Przecież księżniczka Twilight nie może ciągle wyrabiać normy za całe państwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 Dekret Czwartkowy SkarpetKażdy kucyk w czwartek powinien,nosić cały dzień skarpetki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdkaa Napisano Marzec 2, 2018 Share Napisano Marzec 2, 2018 Wszystkie kucyki w piątek mają już wolne od godziny 12:00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Marzec 2, 2018 Share Napisano Marzec 2, 2018 Podoba mi się - i idę o zakład, że księżniczce też. Bo jak wszyscy, to znaczy, że i ona ma wolne. Dekret powitalny Każdy gość pałacu, zwłaszcza zagraniczny, ma być witany tortem i cukrem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Wrzesień 29, 2018 Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Dekret turystyczny dla ludzi. To jest dekret dla ludzi którzi chcą przybyć do Equestrii. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts