Król Etirenus Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 (edited) Odcinek poszedł po prostu do fryzjera. Skorzystali z kosiarki (a może był to kombajn). Edited March 11, 2018 by Król Etirenus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 Dzień dobry wieczór. Druga część specjala już wleciała na YT: Spoiler Fragmenty, których nie było w wersji telewizyjnej: 0:50, 5:50, 6:34 i 7:03 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaganMuffin Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Polski Dubbing Spoiler 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted March 23, 2018 Author Share Posted March 23, 2018 Trzecia część specjala już z nami: Spoiler Nowe sceny: 1:47 i 2:35 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepeh Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 WOW jeszcze tylko tydzień kiedy w końcu sobie zobaczę. Szybciej będzie sezon 8 niż short sprzed miesiąca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaganMuffin Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 (edited) Część 4 z 5 ENG Spoiler Wycięta scena 1:05 i trwa 36 sekund Wycięta scena [Video + Audio]: https://derpicdn.net/img/view/2018/3/30/1694548.webm Edited March 30, 2018 by PaganMuffin Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaganMuffin Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 (edited) Część 4 z 5 Polski Dubbing Spoiler Edited April 2, 2018 by Niklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobsel Vith Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Może Wallflower jako jedyna nie zwariowała pod wpływem magii, ale za to wrzucam ją do jednego worka z większością (bo jednej osoby tam nie wrzuciłam) antagonistów EG, gdyż znowu mieliśmy motyw głupiej zawiści. Nie wychodzi mi życie towarzyskie/kariera lub mam uraz do mentorki, to wezmę magię i rozwalę życie innym. Serio, chyba tylko Gloriossa chciała zrobić coś nie-egoistycznego, choć wyszło jak wyszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapibarapokoju Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Ja to obejrzałem już z dwa-trzy miesiące temu. Piosenka Invisible w wersji angielskiej jest genialna. W polskiej wersji zepsuli. Znaleźli kogoś, kto do śpiewania nie ma talentu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
7171314 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Ech, można gdzieś złożyć petycję do Ha$bro aby odcinki z EG były znów pełnometrażowcami po 90min+? Podobały mi się 4 pierwsze filmy i mam do nich sentyment, do piosenek wracam jak i do niektórych scen, a także czasami oglądam w innych językach. Natomiast to co oni teraz robią to jest jakiś dramat, tego trójodcinkowca w ogóle nie pamiętam (i nie chcę), forgotten friendship było mocno przehajpowane i też musieli podzielić (what?! po co?) co prawda piosenka invisible była se magnifique i słucham ją over and over again, ale była tylko ona i nic więcej. Główną postacią oczywiście bekon i standardowy schemat... plus nie ma tego dreszczyku co pod koniec zawsze zostawiali (przypominam koniec Rainbow Rocks i Legends of Everfree). Ile trzeba akcji NASDAQ:HAS wykupić by mieć znaczący głos w politykę firmy i przyszłość marki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted April 6, 2018 Author Share Posted April 6, 2018 Piąta i ostatnia część przygód panny Migoczące Słońce O Zachodzie: Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaganMuffin Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Polski Dubbing Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Obejrzałem tego "długiego-shorta" dopiero teraz, bo jakoś o nim zapomniałem. Szkoda, że to nie była pełnometrażowa część EQG ponieważ bawiłem się świetnie. Gdyby Hasbro miało te 90-100 minut mogłoby pokazać więcej. Ot chociażby: - dłuższy pobyt Sunset w Equestrii, a co za tym idzie więcej porównań do naszego świata (tak jak z Luną) - Sunset rozmawiającą z całą ekipą M7 - więcej o antagonistce - nieco dłuższy finał Z plusów - Sunset, nie traktuje ziemskiej Twilight tak samo jak tej equestriańskiej. To ta druga jest najlepszą przyjaciółką - podejście do piosenek, które po prostu uwielbiam - "stoję tu od połowy waszej piosenki" (czy jakoś tak) - Pinkie, która przerwała oklepany monolog Twilight ("...ale najsilniejsza jest magia przyj..." "tak, wiemy, dowalić jej" xD) - przesadzona ekscytacja Twilight po wejściu do zakazanego działu, która była naprawdę zabawna - antagonistka nie zmieniła się w "cholera wie co" - scena z drzwiami (ten proszek faktycznie działa ) Z minusów - za mało scen z antagonistką - całe to zapomnienie pojawia się zbyt nagle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts