ByczekPazerny Napisano Kwiecień 14, 2018 Share Napisano Kwiecień 14, 2018 (edytowany) Cześć. Razem z @PervKapitan rozkminiliśmy założenie tematu poświęconego Quizwaniu. Co to jest? Gra mobilna, nie specjalnie wymagająca, aczkolwiek przyjemna i przydatna gdy mimowolnie trwonimy czas (np. w czasie podroży). Więcej informacji znajdziecie sobie w internecie. xD http://www.quizwanie.pl/ Temat powstał głównie w celu wymiany kontaktów pomiędzy osobami czynnie grającymi, lub tymi które chciałyby sprobowac. Moj nick w Quizwaniu to adamu222 Edytowano Kwiecień 14, 2018 przez ByczekPazerny 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 14, 2018 Share Napisano Kwiecień 14, 2018 Mój nick to na Quizwanie to PervKapitan, zapraszam do zapraszania mnie Od siebie mogę powiedzieć, że pytania są bardzo różne i często wymagają większej wiedzy, co jest fajne, bo zawsze można się czegoś nowego nauczyć. Kategorie są czasami nazwane tak, że niby domyślasz się co to może być, ale za pierwszym razem nie jesteś pewny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Kwiecień 14, 2018 Share Napisano Kwiecień 14, 2018 6 minut temu, PervKapitan napisał: Mój nick to na Quizwanie to PervKapitan, zapraszam do zapraszania mnie Zaproszone . Jak by ktoś chciał to mam nick Ziemovit000, albo Ziemowit000. Sam polecam gierkę, bardzo często umila mi czas ^^. 22 minuty temu, ByczekPazerny napisał: Moj nick w Quizwaniu to adamu222 Też dodany 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 14, 2018 Share Napisano Kwiecień 14, 2018 Mój nick to Lykoria Zaprosiłam już was wszystkich powyżej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Kwiecień 14, 2018 Share Napisano Kwiecień 14, 2018 Mój nick to WilgaBetta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 14, 2018 Share Napisano Kwiecień 14, 2018 Mój nick to - "TristeCordis". Dodałem wszystkich. Mam nadzieję, że spodoba mi się ta gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Kwiecień 14, 2018 Share Napisano Kwiecień 14, 2018 Grałem całe liceum. Chętnie zagram. Nick to "Sombi". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 14, 2018 Share Napisano Kwiecień 14, 2018 W ogóle ta reklama z tymi zielonymi kosmitami w tej apce jest creepy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 22, 2018 Share Napisano Kwiecień 22, 2018 Mimo to z jakiegoś powodu zwlekam z wyłączeniem jej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Kwiecień 23, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2018 A ja nie wiem o jakiej reklamie mowicie, nie widzialem jej, a chcial bym. xD Za to dzisiaj rano mialem spam reklam TV Puls. Pal licho, ja lubie ta stacje. A z innej beczki to załozylem konto premium, bo bylem ciekaw czy warto i teraz wszystko wyjdzie w praniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 23, 2018 Share Napisano Kwiecień 23, 2018 2 godziny temu, ByczekPazerny napisał: A ja nie wiem o jakiej reklamie mowicie, nie widzialem jej, a chcial bym. xD Mówisz i masz! Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 23, 2018 Share Napisano Kwiecień 23, 2018 A ja myślałem, że oni mówią "Dawid to kosmita" Ale faktycznie, jest... dziwna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 23, 2018 Share Napisano Kwiecień 23, 2018 Dobrze że mam wyciszony zawsze głos. Ale ta reklama jest creepy D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts