FreeFraQ Napisano Grudzień 8, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2011 Stare info... W sumie... szarawe skrzydła tia? w next arcie( jeśli bd mi sie chciało coś z ockiem ;p) wypróbuje ^^ Hmm... Dobra... zrobiłem tak jak lunek zasugerował niewiem powiedzcie mi które lepsze xD Wersja z szarymi i Ta Starsza wersja Nowe. Coś z innej beczki. zatytułowane "Scootaloo's Nightmare" Spokojnie spokojnie Scootie... to tylko koszmar... będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 8, 2011 Share Napisano Grudzień 8, 2011 applebloom troszkę zbyt wyrośnięta wyszła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 9, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2011 Od tak sobie zrobiłem Arta z Lyrą ;p I dwa dopiski Bon bon siedzi przy drugim końcu stołu. (jesli widac derpa) Derpy - Nie rób derpa bo ci zostanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 9, 2011 Share Napisano Grudzień 9, 2011 Ano Lyra jest fajna :> Jej wyraz twarzy jest cudny Tylko koło kopytka trzymającego kubek jest taka dziwna "poświata" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 9, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2011 Hmm... Zrobiłem sobie Artcik swiateczny Plus to narazie bd mój avatar ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 9, 2011 Share Napisano Grudzień 9, 2011 Ten mniejszy na avatarku lepszy, bo ten duży strasznie rozmyty aż oczy bolą xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 Stare info. Niezły... But? xD( Firmówka xD) Applejack bardzo martwi się o siostrę( nie pojawiła się na noc w domu, w dodatku nie wzięła kokardki) Nowe kolejny trzeci artcik ;p W sumie dwa dni roboty. i Zamierzam zrobić Serie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Art 1 Co to za rozmiar buta? xD Jest fajny, tylko mi (takie własne spostrzeżenie tylko jest to) te różowe sznurówki nie pasują za bardzo. jakieś...jasno/ciemno zielone może... Art 2 Deszcz pada, rozumiem tylko w tle? AJ ładnie wykonana, tylko cień wokół jej ogona powinien padać tylko z jednej strony, chyba że znajduje się na równiku i coś tam coś tam...sugerowałbym usunięcie cienia po prawej stronie ogona. Art 3 Trololo, wszystko mi się podoba, nawet brak cieni jest wskazany, cienie by zepsuły ten taki fajny efekt obrazka. I tu RD jest chyba młodsza, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 12, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2011 I kolejny Artcik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 He,he Applejack i jej pierwszy kapelusz-fajne^^ Kurczę ja prubowałam i mi się nie udawało,jak ty robisz te arty? @Down i zjadłaś jedno P przy Apple ;p Pomylić się można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 ...Zabije Cie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 moah ships! może coś z vinyl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 Tak się wkurzałeś, kiedy ktoś gadał o tym, że AJ kocha klacze, a teraz sam robisz z czymś taki art -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 14, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2011 Dobra dla rozluznienia sytłacji daje aktualny szkic tego co zrobiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 14, 2011 Share Napisano Grudzień 14, 2011 Jej, Flutteryay, jak tak możesz pisać xD I w ogóle teraz już przesadzacie. Arcik oceniłem na pw a ten poprzedni... Też fajny Ot takie świąteczne klimaty. Całą mane 6 tak narysuj I tam jakieś postacie poboczne jak Luna czy Tia czy Tom xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 15, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2011 dobra skonczyłem sobie kolejny artcik ;p Moim zdaniem... wygloda słodko jak sie wkurwia ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 15, 2011 Share Napisano Grudzień 15, 2011 Aww słodko wygląda jak przygryza wargi czy jak to tam określić ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 15, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2011 dobra czas na kolejna prace swiateczną ps. niemiałem kompletnie pomysłu na "prezent" wiec narysowałem pluszowego motyla (lol) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 15, 2011 Share Napisano Grudzień 15, 2011 Mogłeś narysować Angela ;P A poza tym śliczny obrazek :> Muszę przyznać, że nie mogłam się doczekać kiedy narysujesz wersję Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 16, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2011 Stare Jest moc ^^ (dopisek) Coś chcesz? Nowe. Nowa metoda rysowania skrzydeł ^^ i moj drugi tradycyjny rysunek. czasem fajnie cos narysować poza digitalem.. Tia... kolejny xD w miare szybko je sie robi ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 16, 2011 Share Napisano Grudzień 16, 2011 Rysowanie na kartce wychodzi ci coraz lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 16, 2011 Share Napisano Grudzień 16, 2011 eh.. Dat nice :sleepy:(500postów - jest moc) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 17, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2011 Stare info Nowe ;d Dobra leci porcja artów tradycyjnych Musze popracować nad oczami. Pinkieee ^^ Windie ;p Napewno są błedy ale to zrobiłem kilka godzin temu( co sie wnerwiałem czemu mi nie wychodzi ;p) OCZY!(jack szczególnie) Jack rozczochrana (jak to rano bywa), a Juice w lustrze... tylko zastanawiam sie jak sie tam dostała skoro "mieszka" z jack może, żeby sobie pogadać z nia? xD (oczy znowu szczególnie przy Lighting) A skoro o tym mowa. Pegaz StrongApple, Ziemny LightingFire , Jednorożec SweetFruit( Lf Sf dzieci fruit, Strong jack) I co to było bez lekkiego shipingu... Bloom Fire ;p No to wszystko nazbierało się tego troszku ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 18, 2011 Share Napisano Grudzień 18, 2011 Pinkie zdecydowanie najlepsza ze wszystkich. Naprawdę mi się podoba. Później... chyba Bloom Fire Reszta tylko ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 18, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2011 umm... nie czaje edziu mozesz powiedziec prosciej (facehoof wiem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts