Littlepipp Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Kopycio widze że lubisz Vinyl a no ja tez ja uwielbiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 W serialu mało występuje i praktycznie nic mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 4 godziny temu, Littlepip 02 brony napisał: Kopycio widze że lubisz Vinyl a no ja tez ja uwielbiam #kopycio Kilka uwag 1. Obrazki chowamy w spoilerach 2. Nie piszemy posta pod postem. Można to zrobić jeśli nikt nie odpisał w ciągu 24 godzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Sory jestem tu nowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 (edytowany) 9 minut temu, Littlepip 02 brony napisał: Sory jestem tu nowy Nie zwalnia to ciebie od znajomości podstaw regulaminu A tak na temat. @wampir221 Nie oglądałeś Gravity Falls? W takim razie serdecznie polecam. To jeden z najlepszych seriali animowanych jakie kiedykolwiek powstały: doskonała fabuła, humor na wysokim poziomie i dość nietypowy antagonista. Link do odcinków znajdziesz w tym temacie (po obejrzeniu zachęcam do dyskusji. Zapewniam, jest o czym gadać )Są po angielsku, ale dla ciebie to chyba żaden problem Spoiler https://mlppolska.pl/topic/16504-gravity-falls/?do=findComment&comment=887517 Edytowano Czerwiec 10, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Dzięki za info postaram się jakoś to ogarnąć jak nie zapomnę ,jutro jadę do Polski parę spraw mam do załatwienia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Kopycio postaram sie korzystać z forum według regulaminu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Hejo! Też jestem z Nottingham... ale raczej nie mam odwagi się wybrać na tutejsze meety. Baw się dobrze u nas! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 (edytowany) @Littlepip 02 brony Polecam schować linki do YT w spoilery poprzez edycję postów zanim zieloni zobaczą i zrobią porządek. A co do tematu to witamy serdecznie na forume kolejnego nowoponiacza i mamy nadzieję, że się odnajdziesz i zostaniesz na dłużej! Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące fandomu/forum to pisz na priv, postaram się pomóc. Edytowano Czerwiec 11, 2018 przez Wilczkowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Kopycio i Pozdrawiam Cię co to jest priv jeśli wolno spytać a pozatym lubisz klimaty FoE bo ja mam totalnego fjoła na punkcie jego I Love MLP FiM i FoE . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 (edytowany) 50 minut temu, Littlepip 02 brony napisał: Kopycio i Pozdrawiam Cię co to jest priv jeśli wolno spytać a pozatym lubisz klimaty FoE bo ja mam totalnego fjoła na punkcie jego I Love MLP FiM i FoE . Priv to inaczej prywatna wiadomość. Kliknij na czyimś nicku lub awatarze. W ten sposób przejdziesz do jego/jej profilu. Gdzieś tam na górze będzie "wyślij prywatną wiadomość". Aha, co to jest FoE? Edytowano Czerwiec 11, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Kopycio Thank you : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsiak Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Brohoof. Skoro pan z UK to pewnie perfect opanowany angielski. Pouczy pan mnie trochę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 12, 2018 Share Napisano Czerwiec 12, 2018 Kopycio FoE to jest fanfik a na bazie tego fanfika powstało wiele fanofskich prodykcj i nawt gra http://www.giercownia.pl/gra/55356/the-fallout-equestria-remains Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 12, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2018 (edytowany) Bez przesady.Mój angielski jest komunikatywny.Byłem dziś w smyku szukałem pluszaków mlp ale nic nie było. Edytowano Czerwiec 12, 2018 przez wampir221 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 12, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2018 Dnia 10.06.2018 o 18:39, 1stChoice napisał: Hejo! Też jestem z Nottingham... ale raczej nie mam odwagi się wybrać na tutejsze meety. Baw się dobrze u nas! Dlaczego wstydzisz się , nie ma czego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Czerwiec 13, 2018 Share Napisano Czerwiec 13, 2018 Pony-con 2018 w Nottingham.Pojechałbym ale za drogo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 13, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2018 Nie jest drogo pare funtów za bilet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się