Pan Indyk11 Napisano Czerwiec 16, 2018 Share Napisano Czerwiec 16, 2018 Hej , nazywam się Filip Ciźla na wattpad Indyk11 jeśli jesteś zainteresowany/na to sobie wejdź na mój kanał. No dobrze koniec tego pierdolenia przyszedłem na te forum żeby (żeby mieć w końcu przyjaciół) was zachęcić do czytania moich książek. I też żeby spełnić moje marzenie czyli tak właściwie to mam dwa: 1. Dostać się do Equestrii 2. Zrobić "Polskie MLP" Pozdrawiam wszystkich fanów My little pony a Antybronym i Soarinowi wpierdol i tortury. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Indyk11 Napisano Czerwiec 16, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2018 A jeszcze coś od Wakacji będę robił różne Dyskusje o MLP to się szykujcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Czerwiec 16, 2018 Share Napisano Czerwiec 16, 2018 Witam, witam miłej zabawy na forum I jedna, mała uwaga-jak już używasz pewnych słów to je zagwiazdkuj czy coś, bo po pierwsze nie ładnie tak się wyrażać, a po drugie możliwe że moderacja będzie reagować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 16, 2018 Share Napisano Czerwiec 16, 2018 Nie pisz posta pod postem, ogranicz przekleństwa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2018 Share Napisano Czerwiec 16, 2018 Witaj, ale radzę ci abyś ograniczył przekleństwa bo moderacja się tym zainteresuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yukonora Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Miłej zabawy na forum. Polecam zagwiazdkować przekleństwa. Też próbowałam dostać się do equestrii... jednak karton i bibuła to troche za mało. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Witaj Trzy uwagi: 1. Nie pisz posta pod postem. Używaj funkcji "edytuj" (no chyba, że od napisania poprzedniego posta minęło min. 24 godziny) 2. Ogranicz przekleństwa. Za jeden wulgaryzm nikt ci nic nie zrobi, ale za kilka już tak. 3. Baw się dobrze i udzielaj w działach kucykowych 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Ciekawe ile jeszcze osób napisze o tych przekleństwach Ogólnie nie wiem o co chodzi z tym "Polskim MLP", ale jak chcesz się dostać do Equestrii to chyba psychodeliki dadzą najlepszy efekt. Ewentualnie możesz spróbować w taki sposób: Spoiler https://straszne-historie.pl/story/11516-Pink-Fluffy-Unicorns Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 No hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 17, 2018 Share Napisano Czerwiec 17, 2018 Jakiś taki dziwny... w każdym razie baw się dobrze. Polskie MLP?!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uncommon_Nick Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Mniej przeklinania, ale mniejsza, powodzenia w znalezieniu sobie kogoś (i nie mam na myśli tylko dziewczyne). Polskie MLP? O co ci chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naifu Napisano Czerwiec 22, 2018 Share Napisano Czerwiec 22, 2018 Hej, mógłbyś rozwinąć punkt drugi? "Polskie MLP"? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się