Axel Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Drodzy broniacze! Przychodzę do was z koncepcją na taki "co tygodnik" o naszych kucysiach. Szukam także pomocy, bo nie wiem od czego zacząć. Na jakiej stronie stworzyć? Jakie tematy umieścić? Jaki tytuł? Byłabym bardzo wdzięczna jeśli ktoś by napisał co sądzi na ten temat i może podsunął swoje pomysły 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Rozejrzyj się tutaj https://mlppolska.pl/forum/335-equestria-times/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 20 minut temu, Axel napisał: Drodzy broniacze! Przychodzę do was z koncepcją na taki "co tygodnik" o naszych kucysiach. Szukam także pomocy, bo nie wiem od czego zacząć. Na jakiej stronie stworzyć? Jakie tematy umieścić? Jaki tytuł? Byłabym bardzo wdzięczna jeśli ktoś by napisał co sądzi na ten temat i może podsunął swoje pomysły Przepraszam bardzo, że niszczę twoją motywację, ale... jeśli nawet chcesz coś takiego zrobić to nie przychodzisz tu, by ktoś mądry Ci wszystko powiedział, tylko: Zaczynasz od czegoś, wymyślasz nazwę, mniej więcej do kogo to jest skierowane czasopismo (czasopisemko, bo to nie może być duże :v), pomysły na tematy... cokolwiek. Wtedy dopiero ktoś, kto by chciał Ci pomóc (nie zrobić wszystko za ciebie, bo na chwilę obecną jest to prośba właśnie o to żeby ktoś odwalił za Ciebie całą robotę) by widział, że masz motywację i umiesz coś zrobić, a także, że to może się udać. Radzę spróbować na początku coś samej zrobić, pogrzebać w internetach, pogadać z ekipą z equestria times, a potem wrócić. Ale i tak życzę powodzenia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axel Napisano Czerwiec 18, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Szonszczyk dzięki że mi to uświadomiłeś! Masz rację że powinnam zrobić to samodzielnie.Dzięki! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Cieszę się, że mogłem pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Powiem tak, jeśli chcesz tygodnik, to Ci się raczej nie uda, o ile chcesz to zrobić dobrze. Ze swojej strony polecam Ci zapoznać się z rekrutacją do Equestria Times i spróbować szczęścia u nas. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 (edytowany) Jeżeli to ma być tygodnik to raczej ewentualnie podsuwający to, co się dzieje w fandomie MLP/EQG w ciągu tygodnia np rozdział jakiegoś (jednego całego, bądź jakiegoś rozdziału) tekstu fanowskiego a być może analiza jednego lub kilka artu(ów) zdanego tygodnia.I jakieś inne ciekawostki. Myślę, że przy dobrej składni, chęci może taka gazetka być czymś godnym do przeglądnięcia (przeczytania) przez fandom MLP/EQG. Edytowano Czerwiec 18, 2018 przez Król Etirenus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Tygodniowe podsumowania średnio mają sens biorąc pod uwagę taką małą stronkę jak For Glorious Equestria i tamtejsze Niedzielne Aktualności. Kolejny fandomowy zin też się nie rozejdzie - mamy EqT. Nie chcę nikogo zniechęcać, ale w tym wypadku naprawdę nie widzę szans na powodzenie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 4 godziny temu, Axel napisał: Drodzy broniacze! Przychodzę do was z koncepcją na taki "co tygodnik" o naszych kucysiach. Szukam także pomocy, bo nie wiem od czego zacząć. Na jakiej stronie stworzyć? Jakie tematy umieścić? Jaki tytuł? Byłabym bardzo wdzięczna jeśli ktoś by napisał co sądzi na ten temat i może podsunął swoje pomysły To ja wyleję kubeł lodowato zimnej wody. 1. Bez względu na starania będziesz mieć mało czytelników. W dzisiejszych czasach ludzie nie przepadają za czytaniem. Wolą filmiki na youtube. 2. Przychodzisz do nas z "koncepcją", na którą nie masz żadnych pomysłów? Poważnie? 3. Sama nie dasz rady Kilka porad 1. Załóż grupę lub stronę na facebooku. To dziecinnie proste w stworzeniu i prowadzeniu. Łatwo też znaleźć pomocników (znajomi z fandomu). 2. Zanim to zrobisz, napisz sobie np. w Wordzie kilka przykładowych wpisów, a nawet zrób pierwszy numer. Dzięki temu będziesz wiedzieć, czy pomysłów starczy ci więcej niż na pół numeru. Kilka pomysłów 1. Mini-gazetka: newsy, krótkie opisy odcinków, opisy kucyków ("wszystko co powinieneś wiedzieć o [imię kuca]) i inne drobnostki. Większymi tekstami zajmuje się Equestria Times 2. Fikcyjna gazetka z Ponyville - zmyślone wiadomości, listy od czytelników i takie tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Triste mądrze prawi. Ale wciąż potrzebujesz redaktorów, korektorów i ludzi z DTP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się