Jump to content

Witam ponownie haha!

Sajmon
 Share

Recommended Posts

Kopę lat starzy przyjaciele *.*

A wiec z okazji tego że jesteśmy tutaj może sie przedstawie? ^^ Nazywam się Szymon i oto jest moje drugie konto na mlppolska :) Jakieś 3 lata temu byłem tutaj bardzo aktywny i poznałem wiele fajnych ludzi z których część nadal tu jest haha. Może do nich potem napisze :yay: Od razu mi wpadło w oko kilka nowych rzeczy i powiem wam że chyba raczej na lepsze, brawo dla adminów <3 Jeśli już jestem tutaj na forum wypadało by też zacząć ponownie oglądać bajke i czytać fanfici (czy jak to tam się nazywało xd) więc jeśli by mi ktoś mógł poświęcić troszeczke czasu i polecić kilka swoich ulubionych opowieści byłbym bardzo wdzięczny <3 muszę jeszcze znaleść fajną stronę na której będe mógł oglądać mlp więc na razie już skończe pisać, narka OwO

Edited by Sajmon
  • Upvote 1
  • Downvote 1

39 minut temu, Sajmon napisał:

Nazywam się Szymon i oto jest moje drugie konto na mlppolska :)

Witaj Szymonie ponownie.

Nie wiem czy wiesz, ale drugie konto (no i każde kolejne) na naszym portalu jest niezgodne z regulaminem, więc jak masz takowe to zgłoś się do mnie na priva najszybciej jak możesz.

W innym wypadku, baw się dobrze!

• Like 1

A wiec.. ^^ Drugie konto już przepadło wiec możemy uznać że jestem tu nowy :yay: A większość ludzi tutaj i tak już nie znam ^^ Tak z ciekawości: dlaczego nie można mieć drugiego konta?

2 godziny temu, darkblodpony napisał:

Witaj 

Masz stronkę, która może ci się spodobać

https://sparklesubs.pl

Dzięki misiu <3

2 godziny temu, Ano_ napisał:

Witaj! :squee:

Miło mi Cię poznać! Jeśli chodzi o MLP to chcesz oglądać po polsku czy po angielsku? a może po angielsku z napisami? xd

Raczej po polsku bo mi się dubbing bardzo podobał... chyba hehe

1 godzinę temu, PervKapitan napisał:

Priwiet.

Oglądasz/łeś jeszcze jakieś seriale animowane oprócz kuców?

Grasz w gry? Jeśli tak to jakie preferujesz?

Jakie było Twoje poprzednie konto?

No można powiedzieć że kilka anime jeśli się tym interesujesz ale tak pozatym raczej nie ^^ możemy sobie pograć w lola, w csa, w WoWa, gram w dużo gier :flutterblush: A ty?

Edited by Sajmon

10 minut temu, Sajmon napisał:

No można powiedzieć że kilka anime jeśli się tym interesujesz ale tak pozatym raczej nie ^^ możemy sobie pograć w lola, w csa, w WoWa, gram w dużo gier :flutterblush: A ty?

W sumie o anime nie myślałam, ale też zdarzy mi się obejrzeć. A jakie masz ulubione więc anime?

A grać to gram sporo w różne gry. Głównie single, ale multi to WoW, HotS i OW

Nie pamiętam dokładnie. Rok albo dwa lata temu. Nie wiem dokładnie dlaczego, jakiś błąd.

Co do fików... To może:

Sześcioro

Wiedźma

Popioły Equestrii

Ścieżki Donikąd

Equetrip

Si Deus Nobiscum

Aleo he polis

3 godziny temu, Sajmon napisał:

możemy sobie pograć w lola

Siema. 

Też gram w lola, ale chwilowo nie mam na czym :(. Jak chcesz, to zaproś Phosky ( EUNE ) i jak kupię nowego kompa, to można coś pograć.