Niklas Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 (edytowany) Dzisiaj Hasbro wrzuciło na swój kanał zapowiedź nadchodzącego speciala świątecznego - Best Gift Ever. Tytuł mówi w zasadzie wszystko o fabule: Mane6 losują, komu mają sprawić prezent. Szkopuł w tym, że ma być to tylko jeden, dlatego też musi on być jak najlepszy. A co z tego wyniknie? Chaos! Spoiler Edytowano Wrzesień 25, 2018 przez Niklas 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 Mnie to intryguje i pozytywnie nastraja. Tak jak specjale EG będzie dłuższe od zwykłego odcinka, powiedzmy 40 minut, czy to po prostu dodatkowy epek między sezonami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 25, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2018 9 minut temu, ByczekPazerny napisał: Tak jak specjale EG będzie dłuższe od zwykłego odcinka, powiedzmy 40 minut, czy to po prostu dodatkowy epek między sezonami? Raczej na pewno będą tak samo dłuższe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 O kurde, aż się podjarałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 A ja z kolei mam pewne wątpliwości. Ok, już z trailera zalatuje świątecznym klimatem (duży plus), ale cały ten "problem" (tylko jeden prezent? ZGROZA ) może okazać się zbyt błahy i sztucznie "zdramatyzowany". Innymi słowy, będzie irytować. Mam nadzieję, że się jednak mylę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 25, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2018 UPDATE: podmieniłem link na trailer z napisami od Artema (dzięki!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 (edytowany) No ok, widać że chcą opchnąć trochę nowych zabawek Nie żeby coś, z trailera ciężko ocenić czy będzie dobre czy nie. Na razie nie mam dużych oczekiwań, może zaskoczę mnie pozytywnie Edytowano Wrzesień 25, 2018 przez ConQrM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 Te renifery nie napawają mnie entuzjazmem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 No wygląda ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się