Cipher 618 Napisano Grudzień 31, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2019 Project Cars 2 - wyścigi w deszczu są wymagające, ale widowiskowe Spoiler Project Cars 2 - gra nie ogarnia fizyki zderzeń tego potwora z DLC Spoiler Project Cars 2 - wyścigi po owalu są nudne? No to spróbujcie tych: 32 potężne auta terenowe, noc, śnieżyca. Połączenie idealne Spoiler Project Cars 2 - plus? Prowadzę. Minusy? Jest śnieżyca, panują kompletne ciemności, a ja rozwaliłem światła... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2020 Pokemon: Shield - ta miejscówka jest naprawdę ładna Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 28, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2020 Pokemon: Let's Go Pikachu! Słodkości Spoiler To co, Pikachu? Zbezcześcimy cmentarz pokemonów pokonując jakiegoś gówniarza i odbierając mu kieszonkowe? Pika! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 7, 2020 Autor Share Napisano Luty 7, 2020 (edytowany) Borderlands 3 - znalazłem "broń" Pogromców Duchów. Zamiast łapać, podpala. Spoiler Mud Runner - znalazłem nową zabawkę Spoiler Mud Runner - i właśnie tak powinna wyglądać noc w grze! Spoiler Mud Runner - cieeemna noc, błoootniiiista noc... Wóóóódkę wiozę, ludziom wszem... Spoiler Mud Runner - duży może więcej Spoiler Edytowano Luty 7, 2020 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 12, 2020 Share Napisano Luty 12, 2020 Code Vein i wielka budowla z ładnym widokiem. Musiałem mocno oddalić kamerę, żeby uchwycić Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 7, 2020 Autor Share Napisano Marzec 7, 2020 Uncharted 2 - ta gra MIAŻDŻY część pierwszą pod absolutnie każdym możliwym względem. Dawno nie widziałem czegoś tak widowiskowego Spoiler Uncharted 2 - jeśli gra rozpoczyna się od takiej sceny, to wiesz, że będzie "grubo" Spoiler Uncharted 2 - właśnie dlatego nie można kłaść monet na torach. Pociąg może się wykoleić Spoiler Uncharted 2 - ładna, ale dość nudna i monotonna "miejscówka" Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 23, 2020 Autor Share Napisano Marzec 23, 2020 Odrobina Animal Crossing: New Horizons Na początek odrobina humoru. Co się stanie jeśli przestaniesz spłacać kredyt? Spoiler Bezsenne noce? Namaluj sobie coś. Aha... ja wcale nie przerysowałem gotowego pixel artu z internetu. Wcale nie Spoiler Tom Nook się doigrał... Wiedziałem, że te pożyczki, których udzielał były "lewe" Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 25, 2020 Autor Share Napisano Marzec 25, 2020 Animal Crossing: New Horizons Multi wciąga jak diabli - wspólna fotka na plaży Spoiler Zakaz zgromadzeń, to zakaz zgromadzeń! Spoiler Bonus na poprawę humoru Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 28, 2020 Autor Share Napisano Marzec 28, 2020 Kolejna porcja screenów z AC. I nie, nie chodzi o asasyna Umm... Co? Spoiler Dom się rozrasta... Po prawej moje "pika-dzieło", a na ścianie pamiątka z Isla Beniz (wyspa Pana KuBaki) Spoiler Znalazłem stare zdjęcie rodzinne! Spoiler Niektóre podpisy są naprawdę zabawne Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 4, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2020 Animal Crossing - znowu Tak wygląda randkowanie w tej grze. Spoiler - a tak na serio, to w AC nie ma randkowania (i bardzo dobrze). Ot, przypadkowe spotkanie Przykro mi, szanowni futrzacy, ale miłości tu nie znajdziecie - swoją drogą, niektórzy ludzie na serio wypytują o możliwość randkowania Jak najłatwiej się dorobić? Wystarczy łapać tarantule lub skorpiony, które warte są 8000 bellsów (waluta). Niejaki Flick płaci za nie 12 000 (jedna wyprawa i kredyt spłacony) Wystarczy udać się na "tajemniczą wyspę", która za każdym razem jest inna. Im mniej wody, tym lepiej... Wyspa 1 - dobra, tym razem miałem pecha. Następna będzie lepsza, bo gorsza być nie może Spoiler Wyspa 2 - SERIO? Spoiler Ale jaja, na drzewach wyrosły jaja... Czyli nowe wydarzenie nazwane Dniem Królika. Aha. Kwitnące wiśnie, czy jak im tam, wyglądają cudownie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 10, 2020 Share Napisano Kwiecień 10, 2020 To ja się pochwalę widoczkiem z GTA Online. Gdybym tylko wiedział, jak wyłączyć interfejs byłaby całkiem ładna tapetka Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 11, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2020 Dla urozmaicenia, odrobina Borderlands 3 Na początek, nietypowo, bo filmowo. Oto jedna z najlepszych strzelb w historii FPSów Spoiler No dobra, a jednak jest coś z Animal Crossing. Nie szukajcie Nemo I Dory. Są u mnie Spoiler Borderlands 3 DLC #2 - uroczo tu... Spoiler Borderlands 3 - Slautherstar 3000, czyli arena na której walczymy z falami wrogów. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 18, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2020 Animal Crossing: New Horizons - będę miał dom obok wodospadu. Na razie nie jest ładnie, ale będzie... Za jakiś tydzień. Spoiler Animal Crossing - zbudowałem mu ogród... Zbudowałem mu huśtawkę... Przemalowałem ją. A ten co? Siedzi kuźwa na ziemi. No, ale to w końcu kot Spoiler Animal Crossing - trochę nie na temat, ale daję przy okazji. Problemy z obudzeniem się? Oto dobra rada Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 27, 2020 Share Napisano Czerwiec 27, 2020 Code Vein - nie ma to jak romantyczne posiedzenie po ubitym bossie Spoiler SoulCalibur VI - może niekoniecznie ładny obrazek, ale chciałem się pochwalić postacią, która wyszła mi przyzwoicie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 28, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2020 The Last of Us 2 - Ta gra wygląda obłędnie Spoiler The Last of Us 2 - w finale Ellie wyrusza w kosmos, żeby rozpylić z orbity lekarstwo na zarazę. Do dupy takie zakończenie Spoiler Animal Crossing - "kochanie... Po jaką cholerę pozwoliłeś temu fotografowi ozdobić salę na naszą weselną sesję zdjęciową "wedle uznania"? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 4, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2020 (edytowany) The Last of Us 2 - opis w spoilerze (to fragment zakończenia) Spoiler I tak oto kończy się pogoń za zemstą... The Last of Us 2 - kobiety na traktory! Aha, spoiler (epilog... no prawie). Spoiler The Last of Us 2 - ten fragment szokuje i uświadamia, że w tym świecie wszyscy są źli... (końcówka gry) Spoiler The Last of Us 2 - nie spodziewałem się takiej lokacji Spoiler Pokemon Shield - lenistwo twórców przechodzi momentami wszelkie granice Oni najzwyczajniej w świecie kopiują pomieszczenia 1:1... Aha. Tak, gram dziewczyną. Powód? Większa różnorodność ubrań. Spoiler Edytowano Lipiec 4, 2020 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 13, 2020 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2020 Na początek, Snowrunner - ależ ta gra jest piękna Spoiler Borderlands 3: Krieg DLC. Różnorodność lokacji robi ogromne wrażenie. Na początek coś, co wygląda jak Doom na prochach. Spoiler Dla odmiany walka z pociągiem.Tak... Jednym z bossów jest pociąg Spoiler Patrzę w tej chwili na... Sufit Spoiler A teraz sceny rodem z horroru... Aż mi się F.E.A.R. przypomniał. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 1, 2020 Autor Share Napisano Listopad 1, 2020 Halloween w Animal Crossing - to był naprawdę fajny event Nie wiem czy każdy miał taką pogodę, ale ta delikatna mgła sprawiła, że było klimatycznie. Spoiler Dyniogłowy jest zawiedziony, bo przez koronawirusa odwołano letni obóz. I kogo teraz zamorduje? Spoiler Hmm... Może Lucky przestanie być "lucky" i będzie miał pecha? Spoiler A może on? Spoiler A może po prostu nauczyć fachu innych? No tak... nauczanie zdalne, a nie ma tu wi-fi. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 2, 2021 Autor Share Napisano Luty 2, 2021 Sword Art Online: Fatal Bullet A myślałem, że w tej odsłonie SAO nie ma romansowania... W poprzedniej grze z serii (Hollow Realization) trzeba było kupować prezenty i chodzić na randki (nie chciało mi się). Tutaj wystarczy mieć kogoś w drużynie (max 3 osoby) i prowadzić opcjonalne rozmowy. A że mój "team" jest niezmienny praktycznie od samego początku, to mogłem zobaczyć to: Silica: Dziewczyna uznała, że potrzebuje bardziej dorosłego avatara. Spoiler "Pillow talk" Spoiler Sinon Pillow Talk Spoiler Takie tam, w jaskini Spoiler Rayla, czyli ArFA-Sys - to AI, podopieczna gracza, która pomaga we wszystkim (głównie finansach). Strój i fryzura są losowe. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 6, 2021 Share Napisano Luty 6, 2021 To nie obrazek, a krótki filmik, ale myślę że się nada do tego tematu... PUBG i mój niezwykły FART xD Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 28, 2021 Share Napisano Luty 28, 2021 Nawet w grze "Horizon" jest nawiązanie do Polski.... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się