Poszukiwacz15 Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie Lubisz jeździć komunikacją miejską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 (edytowany) Nie, od dziecka mam chorobę lokomocyjną z której do teraz się nie wyleczyłem, więc powiem tyle. Nienawidzę jej Masz autograf, kogoś sławnego ? Edytowano Styczeń 22, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Czy ja wiem, czy sławnego... Jakichś chińczyków z zawodów łyżwiarskich. Mają z 10 jak nie więcej lat. Posiadasz teleskop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie, mam tylko jakąś starą pół-lornetkę w szafce. Podoba Ci się mój nowy avek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Tak Masz ładny widok z okna? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie tylko ulica. Boisz się dentysty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Tak. Zrobił ci ktoś kiedyś straszną krzywdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie. Czy masz tak, że czasami w głowie pojawia ci się piosenka, której nie słuchasz na co dzień i nie daje ci spokoju? (np. radiowy "hit") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Tak. Aby się jej pozbyć, naukowcy polecają żuć gumę. Masz w domu/mieszkaniu pokój, którego kolor ścian jest zielony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie Czy naprawiasz wszystko taśmą klejącą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie. Czy lubisz napoje energetyczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie. Nie piję trucizny Czy byłeś kiedyś zakochany w aktorze / aktorce? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie. Zdarza ci się mówić przez sen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie... albo nie wiem nic o tym. Czy... chrapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie Potrafisz wykonać masaż leczniczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Tak... znaczy prawie tak, bo potrzebuję przypomnienia. Wybierasz się na narty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie, jeszcze na drzewie wyląduję! Czekasz niecierpliwie na wiosnę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 (edytowany) Tak. Po raz pierwszy od wielu lat nie mogę się jej doczekać. Mniejsza o powód Czy pojedziesz na Avengers: End Game? Edytowano Styczeń 22, 2019 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Tak... Ostatnio nadrobiłem wszystkie części, więc warto zakończyć. Myślisz, że Marvel powinien połączyć swe universum z DC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie. Myślisz, że wyśpisz się do jutra, jeśli się zaraz nie położyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Prawdopodobnie Jesteś całkowicie zdrowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 (edytowany) Nie, nie jestem Spoiler Psychicznie też nie! Polecasz pan telewizor LCD? Edytowano Styczeń 22, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 (edytowany) Tak Planujesz sobie wziąć urlop od forum? Edytowano Styczeń 22, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 (edytowany) Nie, a wiem, że chciałbyś! Sprzedasz mi pralkę? Edytowano Styczeń 22, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Nie Zatańczysz makarene? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się