Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Tak... Bardzo Chciałbyś pluszowego podmieńca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Pewnie. Mam całą kolekcje maskotek z mlp ale podmieńca nie a szkoda. Lubisz discorda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Tak Lubisz Nightmare Moon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Tak Lubisz chodzić do restauracji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Tak Lubisz odkładać pieniądze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Tak choć zawsze mnie korci żeby je na coś wydać. Masz lub miałeś kiedyś tiki nerwowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Miałem Zapisujesz czasem jakieś spontaniczne myśli, żeby nie zapomnieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Nie... i zawsze tego żałuję. Myślisz, że masz ciekawe życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 TAK Czujesz się kimś wyjątkowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Bo ja wiem... może trochę Jest ktoś, kogo chciałbyś bliżej poznać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Nie, ale za to jest sporo takich, co wolałbym nie znać Myślisz, że możesz dogadać się z każdym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Myślę, że tak... Jesteś uczynny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Tak Jesteś spontaniczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Tak średnio, ale tak Jesteś perfekcjonistą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Tak Masz czasem "załamkę"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Nie... Głowa do góry i do przodu. Myślisz czasem, by rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Tak... Marzysz o czymś tak bardzo bardzo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Tak. : ) Piłeś Mountain Dew? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Nie... A przynajmniej sobie nie przypominam... Masz dywan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Tak masz prysznic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Tak Masz teraz przy sobie coś do picia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Tak. Czy masz na sobie podkoszulek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Nie. Jesteś sam w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Tak. Czy wyznajesz determinizm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Luty 2, 2019 Share Napisano Luty 2, 2019 Nawet nie wiem co to jest. Czy w każdą niedzielę jesz rosół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się