Cheerful Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 TAK Lubisz niespodzianki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Nie. Czy jesteś pilnym uczniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Nie jestem już uczniem bo z kończyłem już szkołę Czy lubisz deszcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Lubię jego szum, jest relaksujący. W takim razie... czy jesteś pilnym studentem/pracownikiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 (edytowany) Tak jestem pilnym pracownikiem Czy byłeś pijany? Edytowano Luty 28, 2019 przez misterspauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Tak... Czy lubisz piwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Tak bardzo lubię Czy lubisz oglądać filmy wojenne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Tak. Czy zjadłeś dziś więcej niż pięć pączków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Nie. Czy pijesz dużo wody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Tak. Czy lubisz lemoniadę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Tak. Czy jadłeś kiedyś baaardzo ostry sos, tak, że po nim krzyczałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Aż tak to nie ale był ostry... takie coś jak galaretka przywieziony przez znajomego z RPA. Leciały łzy po nim, oj leciały. Czy widziałeś kiedyś coś, w co byś nigdy nie uwierzył, gdybyś tego nie zobaczył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Chyba nie... Czy grasz w Crusader Kings 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Nie. Czujesz się dzisiaj przejedzony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 (edytowany) Nie Napisałeś jakiś ff, który został bardzo ciepło przyjęty? Edytowano Luty 28, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 (edytowany) Nie. Wręcz zagłodzona dziś jestem. edit: Nie, nie piszę fanficków. Kiedyś pisałam, ale nikt oprócz bliskich tego nie widział. Czy ukradłeś kiedyś coś ze sklepu? Edytowano Luty 28, 2019 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Nie. Nudzisz się czasem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Tak Potrafisz dochować tajemnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Tak Masz czasem problem z motywacją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Tak... ciężko mi się z motywować, by w końcu z czymś ruszyć, ale jak już wystartuję, to robię to do końca. Czy jesteś delikatną osobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 28, 2019 Share Napisano Luty 28, 2019 Nie, stwardniałem z wiekiem Jesteś gotowy na przeczytanie mojego ff? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie... znaczy się nie dzisiaj. Czy również jak ja zabalowałeś dzisiejszego dnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Tak Musisz wstać rano do pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie. Czy jesteś rannym ptaszkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Tak wstaję zawsze przed szóstą. Czy lubisz długie spacery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się