Danio Doża Venucci Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie, rzadko wychodzę ze swojej jaskini. Zjadłeś wczoraj dużo pączków ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Tak około 14 Lubisz spacery po nocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Tak, parę razy zdarzyło mi się wyjść między 3.00 a 6.00 nad ranem, zawszę uważałem, że o tej porze w nocy jest szczególnie niesamowicie. Oprócz pączków jadłeś wczoraj Donaty ? Spoiler Te od Pony Joe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie... Czy wybrałbyś się na Gale Grand Galopu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie. Umarłbym z nudów Czy używasz messengera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Tak używam Czy chcecie mieć więcej sezonów z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Tak... Czy chciałbyś polatać balonem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 NIE BO MAM LĘK WYSOKOŚCI Czy lubicie Clopersów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Yyy? Oceniam człowieka po czynach, ewentualnie charakterze, jak lubi coś oglądać to nic mi do tego. Jako więc, że nie mam podstaw do nie-lubienia po tym opisie to niech będzie, że tak. Bolało Cię dzisiaj coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Brzuch trochę... ale niewiele... to pewnie przez to żarcie z uczelni na stołówce. Czy skakałeś kiedyś z bardzo wysoka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 (edytowany) Tak, ale to był skok na bungie. Planujesz jakąś dalszą podróż ? Edytowano Marzec 1, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie... Czy lubisz podjadać w nocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie... potem się źle śpi. Czy masz przed snem natłok myśli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Tak Chciałbyś mieć partnerkę, która jest Pegasis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Dlaczego nie... byłoby, o czym gadać całymi dniami. Czy masz już jakiś plan na najbliższy Ponymeet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie... Czy lubisz przerywać innym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie... zawsze cierpliwie wysłuchuje rozmówcy do końca. Czy zbierasz jakieś figurki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie. Czy chorowałeś kiedyś dłużej niż przez miesiąc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 (edytowany) Nie, bo ja jestem tym, któremu zawszę nie pozwalają dojść do słowa Nie, ale byłem w szpitalu przez 3 miesiące. Lubisz kolor niebieski ? Edytowano Marzec 1, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Tak. Czy dużo kłamiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie... praktycznie w ogóle Czy często zdarza Ci się troszkę pozmyślać lub podkoloryzować opowieść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Nie Przedstawiam suche fakty. Jesteś zainteresowany jakimiś innymi tematami na forum niż zabawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Tak Czy będziesz uczestniczył w innych tematach niż zabawy i galerie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Tak jest! Czy spodziewasz się jakichś pozytywnych zmian na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 Zawsze Nigdy nie wolno porzucać nadziei. Czy masz pod ręką jakieś słodycze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się