Dolar84 Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Jeżeli ktoś z forumowiczów bawi się w plemiona, to zapraszam na świat 64, gdzie właśnie popełniłem plemię o wdzięcznej nazwie My Little Pony. Czas dokonać asymilacji wszystkich tam obecnych do stada . Nick identyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 O nie! Jestem na serwie 63 i jeszcze kumple chcą żebym zagrał z nimi na jeszcze jakimś świecie :/ Zobaczę popatrzę i jeśli mi wyjdzie że na 64 chcą bym grał to wchodzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 No ja nie mogę grałem to miesiąc po tym gra mi się znudziła jak flaki z olejem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Też gram na 64, ale am już wszystko zaplanowane. K51, nick KONTRAWENCJONALIZACJA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Już się odezwałem. Pozostaniemy pewnie w kontakcie na wszelki wypadek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Ja tyż 64! k55 nick pawlex123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szynuu Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Plemiona to zuooo miałem 14k pkt ale mnie ziomki po 25k zbiły ale moge tak od nowa powiedz mi tylko na jakiej części masz wioske Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 U słabiutko.Ja gram dla takiej beki,że nie mówić,a mam 151k i jestem w 3 najlepszym plemieniu pod względem punktów,ale już okrycia przejmujemy i wygrywamy narazie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Mi się ta gra szybko znudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Właściwie miałem kończyć grę na św 63 ale ze względu na nick (Proboszcz3g) zostałem ogłoszony papieżem plemienia i 2 kolesi zgłosili mnie do rady (w bardzo dużej części wbrew mojej woli), a założyciel nie chciał bym kończył więc już powiedziałem dobra jeszcze trochę pogram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Szynu - świat 64 K61 Ja kiedyś robiłem młyn, nawet nie pamiętam już na jakimś świecie, ale w końcu moje plemię, zadarło nie z tymi co trzeba i dostaliśmy srogiego łupnia (oni też). I moje 250 wiosek poszło w pi.....erniki Teraz też gram dla zabawy, ale jak nam się uda zebrać grupę, to nie widzę przeszkód, żebyśmy rządzili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Nasze Stado na świecie 64 rośnie w siłę! Wzywam everyponies do dołączenia do nas i zalania naszych wrogów falą przyjaźni i tolerancji w imię Celestii/Luy/Discorda (niepotrzebne skreślić ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Boże ktoś jeszcze w to gra? o_0 ja grałem ale to było eony temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Ja grałem jakieś pół roku temu. Ale jak mnie podbili to mi się odechciało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 Po raz kolejny zachęcam do dołączenia do nas na plemionach. Stado wbrew początkowym obawom urosło w siłę i jest 4 plemieniem na dwóch kontynentach. Jak na razie dwóch oszołomów nas atakowało na poważnie i każdy został zniszczony Orbitalnym Działem Przyjaźni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts