misterspauls Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 (edytowany) Cześć wam!! O to moja nowa zabawa Co zrobiłbyś.....? O co chodzi w tej zabawie? Trzeba zadawać pytania do innych użytkowników na przykład: Co zrobiłbyś jak wygrasz w lotto? Wyjechałbym na wakacje i zbudowałbym sobie domek. Tylko proszę was nic nachalnego i zboczonego jeśli mogę was prosić Spoiler Oby administracja nie przyczepiła się do mnie za łamanie regulaminu Chyba jest dozwolone prawda? Co zrobiłbyś jak miałbyś prawdziwego kucyka z Equestrii? Edytowano Marzec 15, 2019 przez PervKapitan połączenie postów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 To może po prostu nie pisz posta pod postem, tylko go złącz, a nie płacz, że może się moderacja przyczepić? Żeby nie było łyso to odpowiem od razu w zabawie. Zapewne nie miałabym zbytnio obecnie warunków do utrzymania takiego, więc oddałabym w dobre ręce. Co zrobiłbyś pierwszego, rozbijając się na bezludnej wyspie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 15, 2019 Autor Share Napisano Marzec 15, 2019 Poszukałbym prowiantu i przedmiotów pierwszej pomocy i dałbym znać że jestem na wyspie. Co zrobiłbyś jak miałbyś prawdziwego kucyka z Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Rozmawiała bym z nim i byli byśmy najlepszymi przyjaciółmi. Co byś zrobił w ostatnie dni swojego życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 15, 2019 Autor Share Napisano Marzec 15, 2019 Modliłbym się i bym się spowiadał ( jestem wierzącym ) Co zrobiłbyś jak przelecieli kosmici na ziemię? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Obserwowałbym wszelkie źródła informacyjne i zabezpieczył się w jakiś sposób. Co byś zrobił, gdyby tej nocy zaatakowałaby nas Rosja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 16, 2019 Autor Share Napisano Marzec 16, 2019 (edytowany) Bym walczył z nimi. Co zrobiłbyś jak wygrasz w Lotto? Spoiler Nie musicie czekać aż ja odpowiem. Stworzyłem zabawę dla was. Edytowano Marzec 16, 2019 przez misterspauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Wyjechał do innego kraju zostawiając dziurę, w której mieszkam. Co byś zrobił, gdyby twój kolega/koleżanka (tej samej płci) wyznał/a ci miłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Powiedziałabym, że zwykłe zauroczenie nie zniszczy mojej 9-letniej miłości. Co byś zrobił gdyby ogłosili nową część/sezon, czegoś, co było już ogłoszone jako skończone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Ucieszyłbym się i zaczął liczyć na to, że Bill nadal żyje (wrócił wraz z pamięcią Stana ) Co byś zrobił gdyby Lego wydało zestaw MLP z serii Lego Ideas? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Od razu bym poszła do sklepu i kupiła. Co byś zrobił gdybyś wygrał milion złotych? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Nie skorzystałbym, bo znając moje szczęście, to pewnie tak bym namieszał w przeszłości, że miałbym schrzanioną teraźniejszość Co byś zrobił, gdybyś się dowiedział, że zostałeś adoptowany? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Nic... żyłbym jak dotychczas. Tamtych ludzi (Oryginalnych rodziców) nie znam i raczej mało by mnie interesowało co z nimi. Co byś zrobił, widząc krzyżówkę człowieka i zwierzęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 (edytowany) Przytuliłbym Co byś zrobił, gdybyś miał robota podobnego do Ciebie, który rusza się, myśli, zachowuje się i wygląda jak Ty? Edytowano Marzec 17, 2019 przez Cheerful Sparkle robota* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 To byłby raczej robot... hm witamy w świecie z jakiegoś filmu, gdzie ludzie nie wychodzili z domów, tylko wszędzie wysyłali swoje kopie. Co bym zrobił... wykorzystał, to jeśli mógłbym tym w jakiś sposób sterować. Co byś zrobił, gdyby przez błąd Twoje konto zostało zablokowane na dwa tygodnie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Ale które konto? Bo jeśli bankowe, to tam śmieci są, nie pieniądze i wcale bym się tym nie przejął Spoiler BTW.: Gdybym miał swojego robota, to po prostu wysyłałbym go, żeby pracował za mnie i wracał do mnie z pieniędzmi, a ja w międzyczasie robiłbym na co tylko miałbym ochotę Co byś zrobił, gdybyś spłodził trojaczki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 Wazektomie. xD Co byś zrobił/zrobiła spotkawszy ulubionego aktora/aktorkę w swojej kuchni? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 18, 2019 Share Napisano Marzec 18, 2019 Powiedziałbym: możesz tu mieszkać, ale czynsz sam się nie zapłaci Co byś zrobił, gdybyś nie musiał pracować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 19, 2019 Share Napisano Marzec 19, 2019 Robiłbym wszystko, na co miałbym ochotę, a nie co muszę. Co byś zrobił, gdyby ktoś zaproponował Ci pewne 2 miliony, jeśli porzucisz osobę, którą kochasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 19, 2019 Share Napisano Marzec 19, 2019 Ujmę to tak - miłość nie przychodzi łatwo w moim przypadku, więc absolutnie doceniłabym ten stan i nigdy nie skrzywdziła osoby, którą darzę tym uczuciem. Ostatecznie. pieniądze szczęścia nie dają. Za jakiś czas zostaną wydane i co wtedy? Spoiler Chyba że udałoby mi się przechytrzyć osobę, która mi zaproponowała ten układ. Najpierw doszłoby do rzekomego rozstania, a kilka dni później wyjechałabym z moją drugą połówką na jakieś wakacje, by to uczcić. Co byś zrobił, gdybyś dowiedział się, że jesteś śmiertelnie chory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 19, 2019 Share Napisano Marzec 19, 2019 Wszystko, na co odkładało się na kiedyś tam... skoro i tak idzie koniec. Co byś zrobiła, gdybyś znała datę i miejsce swojej śmierci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 20, 2019 Share Napisano Marzec 20, 2019 Dziwnie bym się z tym czuła. Zapewne jak to leży w ludzkiej naturze bym starała się oszukać przeznaczenie. Ale też zależy czy ta data bylaby bliska czy daleka. Cieszyłabym się, gdyby okazało się, że umrę dopiero na starość. Co byś zrobił gdyby ktoś Ci rozbił Twój ulubiony kubek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 21, 2019 Autor Share Napisano Marzec 21, 2019 Kubek to kubek, kupiłbym nowy, prawda? Co zrobiłbyś jak Equestria pojawiłaby się na ziemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Napisałbym do kartografów, żeby porobili aktualizacje Co byś zrobił, gdyby sam papież pofatygował się, aby Cię odwiedzić? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Poczęstował chlebem i wodą... z o kreskowanym. Co byś zrobił, gdybyś dostał zaproszenie od samego prezesa PIS? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się