pony_of_war Napisano Kwiecień 16, 2019 Share Napisano Kwiecień 16, 2019 Starał się przygotować zapasami i wiedzą. Co byś zrobił jak byś otrzymał powołanie do wojska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 17, 2019 Share Napisano Kwiecień 17, 2019 Zależy czyjego xD Co byś zrobił/a, gdyby po niebie nad tobą majestatycznie przedryfował sobie różowy jednorożec w fioletowe kwiatki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Kwiecień 17, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2019 Zrobiłbym zdjęcie i jakoś go zawołał. Co zrobiłbyś jakby kucyki z Equestrii cie odwiedzili w twoim domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 17, 2019 Share Napisano Kwiecień 17, 2019 Imprezkę! Co byś zrobił, gdyby się okazało, że wędrówka dusz jest prawdą i mógłbyś sobie wybrać następne wcielenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 18, 2019 Share Napisano Kwiecień 18, 2019 Zostałbym jeszcze w tym. Mam tutaj robotę do zrobienia. Co byś zrobił, gdyby Walduś zakleił ci kibel, ale zaczopował tak na fest? Spoiler Propsy za wyłapanie co mam na myśli bez googla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 18, 2019 Share Napisano Kwiecień 18, 2019 Użyłbym jego pustego łba jako dłuta do rozbicia betonu Co byś zrobił gdyby nastąpił kolejny rozbiór Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 21, 2019 Share Napisano Kwiecień 21, 2019 Szczerze to nie wiem... Zależy, co by się działo. Co byś zrobił, gdyby Bóg dał dowód swojego istnienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 21, 2019 Share Napisano Kwiecień 21, 2019 Zadałbym mu pytanie pana Dawkinsa: "A więc dlaczego stworzyłeś świat, który nie poświadcza o Twoim istnieniu?". Co byś zrobił, gdyby się okazało, że wielu ludzi wokół Ciebie to kosmici, którzy przybrali ludzką postać, aby od środka zapanować nad naszym gatunkiem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 21, 2019 Share Napisano Kwiecień 21, 2019 Zależy, ile osób by to odkryło i czy oni też by się zorientowali. Co byś zrobił, gdyby rozpoczęła się apokalipsa zombie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 21, 2019 Share Napisano Kwiecień 21, 2019 Zabijałbym albo stał się jednym z nich Co byś zrobił, gdybyś umiał latać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 21, 2019 Share Napisano Kwiecień 21, 2019 emm... latał? Co byś zrobił, gdybyś mógł się teleportować w dowolne miejsce we wszechświecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 22, 2019 Share Napisano Kwiecień 22, 2019 Najprawdopodobniej używałbym tego z umiarem i tylko w niezbędnych sytuacjach, bo coś za coś. Co byś zrobił/a, gdybyś mógł dobrymi snami naprawiać światy, ale złymi sprowadzać na nie katastrofy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Kwiecień 23, 2019 Share Napisano Kwiecień 23, 2019 Wszystkim bym zsyłał dobre sny, aby to naprawiało im ich życia, a tym, których nie lubię, dawałbym same koszmary. Co byś zrobił, zrobiła, gdybyś znalazł/a ukryty w Twoim domu portal do świata kucyków? 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 29, 2019 Share Napisano Kwiecień 29, 2019 Wskoczyłbym Co byś zrobił, gdybyś dowiedział się, że masz żyjącego brata, o którym do tej pory nie wiedziałeś, a który to mieszka 5000 km od Ciebie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 30, 2019 Share Napisano Kwiecień 30, 2019 Spoiler Dnia 23.04.2019 o 20:39, Grento YTP napisał: Wszystkim bym zsyłał dobre sny, aby to naprawiało im ich życia, a tym, których nie lubię, dawałbym same koszmary. Co byś zrobił, zrobiła, gdybyś znalazł/a ukryty w Twoim domu portal do świata kucyków? To w końcu wszystkim czy tylko kumplom? Anyways. Zebrałbym się, skontaktował, dogadał i odwiedził tego domniemanego brata. Mam praktykę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Kwiecień 30, 2019 Share Napisano Kwiecień 30, 2019 4 godziny temu, Po prostu Tomek napisał: Odkryj ukrytą treść To w końcu wszystkim czy tylko kumplom? Anyways. Zebrałbym się, skontaktował, dogadał i odwiedził tego domniemanego brata. Mam praktykę xD Nie musisz tego tak wnikliwie analizować. To tylko zabawa na forum, poza tym, łatwo się domyśleć, co miałem na myśli. No i przede wszystkim źle grasz w tę grę, bo nie zadałeś kolejnego pytania. Odpowiadając na pytanie; skontaktowałbym się z nim czym prędzej... i żądałbym wyjaśnień, co to się wcześniej podziało, że nic o nim nie wiedziałem. Co byś zrobił, gdyby do Twoich drzwi nagle zapukał papież? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 30, 2019 Share Napisano Kwiecień 30, 2019 Dla kogo łatwo, dla tego łatwo, a i każdemu coś przeanalizować się czasem zdarza, zwłaszcza przy elektronice. Ale racja, nie zadałem pytania. Wracając, nic specjalnego. Zaprosiłbym na kawę, pogadał. Dziadzio jak dziadzio, patriarcha Rzymu. Co byś zrobił/a, gdybyś musiał/a utrzymać się z małego ogródka i kilku kur? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Maj 2, 2019 Share Napisano Maj 2, 2019 Zaczął szukać pracy. Co byś zrobił, gdybyś dostał omyłkowo tort urodzinowy przeznaczony dla kogoś innego w dniu urodzin? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 2, 2019 Share Napisano Maj 2, 2019 Starałbym się odszukać osobę, ryzykując własnym życiem i zdrowiem, albo przynajmniej zgłosić reklamacje z cukierni w której składałem zamówienie i może,być może to wystarczy. Gdybyś rządził Equestrią, został obalony i mógł znowu odzyskać władzę czy zostałbyś znowu władcą czy oddałbyś innemu kucowi/stworzeniu który ci pomógł? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 3, 2019 Share Napisano Maj 3, 2019 Prawdopodobnie oddałbym władzę komuś, kto jest tego godzien i kto wie co zrobić. Gdybyś musiał wybrać kataklizm, który spotka ziemię za kilka dni, to jaki byłby Twój wybór? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Niewielka burza, co się po drodze sama w ziemię odładuje. Nie muszę zsyłać kataklizmów, a i mały deszczyk oczyści naturę. Co byś zrobił/a, gdybyś niestety musiał/a dobrze i uczciwie dźwigać przez chwilę ciężar całego świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Jak mus to mus Co byś zrobił, gdybyś dostał w swoje ręce odbezpieczoną walizkę kontrolującą arsenał nuklearny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 No postarałbym się na spokojnie podejść do sytuacji i... SKORZYSTAĆ Z ARSENAŁU. Nie no żartuje... wynająłbym specjalistę który by się tą walizką a później czas pokaże. Co byś zrobił gdybyś cię dowiedział że wszystko co robisz będzie działało na odwrót (np. Zamiast pójść w lewo , pójdziesz w prawo?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 To musiałbym robić wszystko na odwrót jak mi się zdaje Spoiler Boję się pomyśleć, że proces konsumpcji i trawienia też mógłby działać na odwrót... Co byś zrobił, gdyby unieważniono wartość waluty i zakupy można by było robić jedynie płacąc bitcoinami? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Odjechałbym na Syberię, Alaskę, czy inne miejsce gdzie jedzenie mogę sobie znaleźć/upolować. Ogólnie nie mam dużo pieniędzy, bitcoinów wcale, a żyć trzeba. Co byś zrobił, gdyby drukarka powiedziała ci, że cię kocha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się