Cipher 618 Napisano Wrzesień 11, 2019 Share Napisano Wrzesień 11, 2019 (edytowany) Zaproponowałbym inną tematykę sesji RPGa oraz zmianę mistrza gry Co zrobiłbyś gdybyś wygrał w konkursie prawdziwego, żywego, ziemskiego kucyka? Edytowano Wrzesień 11, 2019 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 13, 2019 Share Napisano Wrzesień 13, 2019 Z racji tego, że nie mam go gdzie trzymać... to odwiózłbym do rodziny na wieś. Chyba że mówimy o kucyku z MLP takim co gada i tak dalej, to nie wiem. Co zrobiłbyś, gdyby nagle zniknął cały internet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Hmm... bardzo ciekawe pytanie. Poszedłbym na spacer i rozmyślał co teraz robić z moim wolnym czasem i skontaktowałbym się telefonicznie/smsowo z przyjaciółmi,może nawet do Nich pojechał. Co zrobiłbyś/ zrobiłabyś mając do dyspozycji nieograniczoną ilość środków materialnych i ludzkich? (nie, nie jesteś Bogiem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Wrzesień 19, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Zrobiłbym bramę która przeniesie mnie do Equestrii. Spoiler No co? Pomarzyć zawsze można Co zrobiłbyś jak dowiedziałbyś się że jesteś adoptowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Nic... a co by to zmieniło? I tak nie znałbym tamtych ludzi. Co zrobiłbyś, gdybyś zobaczył krzyżówkę człowieka ze zwierzęciem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 To zależy jakiego człowieka i z jakim zwierzęciem. Na podstawie zaś wyciągniętych wniosków z obserwacji walczyłbym, uciekał albo oswajał Co byś zrobił, gdyby jakiś uroczy, zagubiony szczeniaczek wszędzie za Tobą chodził? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Trzeba by go przygarnąć... jeśli jest bezpański. Co zrobiłbyś, gdyby ktoś zaoferował Ci możliwość zmiany jednej rzeczy na świecie, ale za cenę Twojego szczęścia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Nic bym nie zmienił. Po co mi zmiany jak miałbym być nieszczęśliwy?! Co byś zrobił, gdyby atrakcyjna kobieta powiedziała Ci komplement? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Podziękował i porozmawiał... może by coś z tego było. Co byś zrobił, gdyby ktoś zaprosił Cię do wzięcia udziału w paradzie ludzi poprzebieranych za duże maskotki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Odmówiłbym. Co się będę tam pchał Co byś zrobił, gdyby kolega z dawnych lat za którym nie przepadałeś zaprosił Cię na piwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Poszedł... z ciekawości Co byś zrobił, gdyby ktoś zaprosił Cię na wspólne śpiewanie piosenek z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 (edytowany) Nie odmówiłbym Co byś zrobił, gdyby ktoś Ci dał propozycję bycia słupem dla piramidy finansowej i w razie wpadki Ty poniósłbyś odpowiedzialność karną za wszystkie machlojki wpływowych biznesmenów i polityków, którzy robiliby szemrane interesy w białych rękawiczkach w zamian za 100 000 wynagrodzenia miesięcznie dla Ciebie za to, że się podstawisz?! Edytowano Wrzesień 23, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Nic z tego Co byś zrobił, gdyby ktoś namawiał Cię do przestępstwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Normalnie to nie, zależy jakiego... Jakbyś mógł sprecyzować (tak jak to wyżej uczyniłem), to byłbym rad Generalnie wolę mieć czyste sumienie i nie być zaskoczonym przez mundurowych o 6:00 rano. Przecież niczego mi nie brakuje... Po co coś świrować Co byś zrobił, gdyby Ci ktoś zaproponował ryzykowną, acz zyskowną inwestycję w razie powodzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Odmówił bym. Spoiler Mój dziadek za namową kuzyna do udziału w funduszu inwestycyjnym stracił ponad 100k zł Co byś zrobił gdyby ktoś przypadkowo spotkany na ulicy próbował podarować Ci bardzo drogi samochód? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Jeśli nie byłby bezdomnym, a ja nie byłbym księdzem to bym odmówił... pewnie kradziony. Co byś zrobił, gdyby zaproponowano Ci miejsce w rządzie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 UCIEKAŁBYM Co byś zrobił, gdyby ktoś zhakował Ci konta i komputer, wszystko o Tobie wiedział i podrzucił Ci wirusy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 A co można by zrobić? Policja? Co byś zrobił, gdyby potwierdzono istnienie obcych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 1) Cieszył bym się; 2) miał bym nadzieję że ci obcy rozwalą wszystkie religie na świecie; Co byś zrobił gdyby okazało się że diabeł to ten doby a jahwe to ten zły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2019 Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Nic... i tak nie zwracam uwagi na religię. Co byś zrobił, gdyby jednak niebo istniało i wszystkie te rzeczy, o których mówią księża? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 27, 2019 Share Napisano Wrzesień 27, 2019 Nic bym nie zrobił. Szkoda by mi ino było tych wszystkich grzeszników Co byś zrobił, gdyby starsza pani chciała Ci przepisać cały swój dobytek, a nie swoim dzieciom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 27, 2019 Share Napisano Wrzesień 27, 2019 Zależy, kim są jej dzieci teraz... jaką mają sytuację życiową i tak dalej. Jednak to jej decyzja. A co potem to by się zobaczyło. Co byś zrobił, gdyby nagle na pół roku odcięto Cię od internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 6, 2019 Share Napisano Październik 6, 2019 Żyłbym pełnią życia, nareszcie wyzwolony! Co byś zrobił, gdyby Cię ktoś zaprosił na poranne grzybobranie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 6, 2019 Share Napisano Październik 6, 2019 Dlaczego nie iść... jeszcze zależy kto, ale mogę iść. Co byś zrobił, gdybyś mógł zmienić los generacji 4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 9, 2019 Share Napisano Październik 9, 2019 Zmieniłbym Co byś zrobił, gdybyś się zgubił w obcym mieście i nie miał komórki ani portfela? Spoiler Miałem taki sen ostatnio... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się