Cipher 618 Napisano Czerwiec 29, 2019 Share Napisano Czerwiec 29, 2019 Wyszukiwarka obrazków google twierdzi, że to: Spoiler Piggly 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 29, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2019 Hm faktycznie... w takim razie z uwagi na to, że z Cheerfulem coś się stało, to zaliczam odpowiedź na Twoje kontro... Czekamy na coś od Ciebie Triste. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Piggly Nigdy nie wyszła druga część. To, że Google podpisało kadr jako Piggly #2 oznacza drugą część gameplayu jakiegoś Youtubera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 (edytowany) To w takim razie ty podajesz następnego screena Edytowano Czerwiec 30, 2019 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 30, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2019 No dobrze... to ode mnie leci takie coś. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Zool na Amigę? Grałam w to. Ale tam moja pamięć już tak słabo sięga ;-; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 30, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Przychodzi i inkasuje punkty. Tak to jest ta gra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Dla odmiany dam coś nowszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 30, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2019 (edytowany) Metro? Edytowano Czerwiec 30, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Tak, a które? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 30, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2019 2033? Broń to będzie Duplet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Da. Dawaj dalej, towarzyszu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 30, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Więc może coś takiego... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 30, 2019 Share Napisano Czerwiec 30, 2019 (edytowany) Wygląda jak odświeżona wersja Ogame, gry przeglądarkowej którą jarałem się za dzieciaka i znudziła mi się po trzech dniach. Ale raczej to na pewno nie to. Edytowano Czerwiec 30, 2019 przez Talar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 30, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2019 Nie pudło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Lipiec 1, 2019 Share Napisano Lipiec 1, 2019 Stellaris. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 1, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2019 Tak Gratuluję @Bartuloi czekamy na coś od Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Lipiec 2, 2019 Share Napisano Lipiec 2, 2019 Ode mnie coś takiego. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Lipiec 3, 2019 Share Napisano Lipiec 3, 2019 @ZaleewaDokładnie tak. Teraz twoja kolej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 3, 2019 Share Napisano Lipiec 3, 2019 Wygląda mi na Spoiler Operation Flashpoint 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 3, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2019 Hmm Triste może mieć racje, ale mnie coś nie pasują te samochody na dole screena. Chyba że to jakiś edytor misji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 4, 2019 Share Napisano Lipiec 4, 2019 (edytowany) Z lekkim opóźnieniem, ale jest Jeśli ktoś zgadnie bez podpowiedzi i bez szukania grafiki w google, to ma mój szacun Spoiler Edytowano Lipiec 4, 2019 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 5, 2019 Share Napisano Lipiec 5, 2019 (edytowany) No dobrze, widzę, że przyda się wam podpowiedź. Oto ona: Spoiler Pierwsza część tej gry przyczyniła się do spopularyzowania napędów CD-ROM. Przez lata gry z tego gatunku nazywano "[tytuł zagadki]-podobne" (odpowiednik "doomo-podobne"). Seria ta rozpoczęła chwilową modę na gry, w których aktorzy zastąpili modele komputerowe. W ramach ciekawostki, pierwsza odsłona serii przez lata była najpopularniejszą grą na PC. Z tronu zrzuciły ją dopiero Simsy! Edytowano Lipiec 5, 2019 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 6, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2019 Hmm strzelam... Spoiler Po pojeździe, w którym się znajduje ta osoba mogę celować w jakiś filmik z jakiejś serii Dune... może Dune 2000 albo stawiałbym na Mysta ale nie wiem która część. Mam część 1 gdzieś i raczej takiej grafiki nie było, ale łapka podobna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 7, 2019 Share Napisano Lipiec 7, 2019 Jedna z odpowiedzi jest prawidłowa. Teraz wystarczy podać numer lub/i podtytuł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts