Sowenia Napisano Wrzesień 30, 2019 Share Napisano Wrzesień 30, 2019 Ze mnie zbyt ociężały misio i nie mogą zdążyć z odpowiedziami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 30, 2019 Share Napisano Wrzesień 30, 2019 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 1, 2019 Autor Share Napisano Październik 1, 2019 Pytanie: "Weź mnie na podbój pleneru. Jestem pomocnym kawałkiem papieru! Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 1, 2019 Share Napisano Październik 1, 2019 Spoiler Mapą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 1, 2019 Share Napisano Październik 1, 2019 Spoiler Papierem toaletowym? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 1, 2019 Share Napisano Październik 1, 2019 Papier toaletowy? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 1, 2019 Share Napisano Październik 1, 2019 Jak w plener, to przyda się taki jeden papier. A że mapa już była w zagadkach to pewnie jest to: Piniądz/Banknot Bez floty nie ma co podbijać w plener 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 1, 2019 Share Napisano Październik 1, 2019 Spoiler Mapa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 2, 2019 Autor Share Napisano Październik 2, 2019 Pierwszy poprawnie odpowiedział @Youkai20 RANKING: 1- Pielęgniarz Cheerful Sparkle (9 ząbków) 2- Pielęgniarka PervKapitan (8 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Stażysta Szczerbix (4 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (3 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2019 Share Napisano Październik 2, 2019 10! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2019 Share Napisano Październik 2, 2019 Spoiler Youkai20... Piątkę poproszę! Po kolei idźmy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2019 Share Napisano Październik 2, 2019 A ja chcę 9, o ile mogę coś powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 2, 2019 Share Napisano Październik 2, 2019 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 2, 2019 Share Napisano Październik 2, 2019 HAH! Wreszcie szybciej od tego zgrywusa @Cheerful Sparkle ! Spoiler [tu jest to miejsce, w którym wstawić należy straszny śmiech maniaka] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2019 Share Napisano Październik 2, 2019 Proszę Cię bardzo @Youkai20... to jest to, o co prosiłeś do swojego miejsca. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2019 Share Napisano Październik 2, 2019 @Youkai20 54 minuty temu, Bertram Quist napisał: 1- Pielęgniarz Cheerful Sparkle (9 ząbków) 2- Pielęgniarka PervKapitan (8 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Stażysta Szczerbix (4 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (3 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Ty lepiej zapamiętaj ten ranking, bo nieprędko jego kolejność się zmieni... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 2, 2019 Share Napisano Październik 2, 2019 W dziale zabaw regulamin też obowiązuje, tylko przypominam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Dobra, nie przeciągajmy struny xD. Skoro mamy październik, to poproszę dziesiąteczkę... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 3, 2019 Autor Share Napisano Październik 3, 2019 W takim razie numer 10. A pytanie brzmi: "Spadając - powoli wiruję. Za to w wodzie niedobrze się czuje. Czym jestem?" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Spoiler uhhhh.... liściem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Spoiler Piórkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Spoiler Nasionkiem klonu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Spoiler Liść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Oczywiście, że to... Spoiler LIŚĆ ... ale ... Spoiler co z tego, że ktokolwiek teraz udzieli tej odpowiedzi, skoro ten huncwot @Youkai20 wszystkich uprzedził i zgarnął punkcik 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 3, 2019 Autor Share Napisano Październik 3, 2019 To ja was zdziwię Narazie nie ma poprawnej odpowiedzi :O Próbujcie dalej (czy woda robi źle na liścia? Raczej nie ) 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts