Sowenia Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 ósemkę bym chciała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 6, 2019 Autor Share Napisano Listopad 6, 2019 Nie ma porozumienia który następny więc niech będzie pierwsza propozycja czyli numer 7. Oto zagadka: "To my: ośmiu obrońców króla przed wrogami, Idziemy tylko do przodu i nigdy nie wracamy. Czym jesteśmy?" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 6, 2019 Share Napisano Listopad 6, 2019 Pionki szachowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 7, 2019 Share Napisano Listopad 7, 2019 Spoiler Jacyś średniowieczni kamikaze? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 7, 2019 Autor Share Napisano Listopad 7, 2019 Ząbek leci do @PervKapitan RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (13 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (10 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (4 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 7, 2019 Share Napisano Listopad 7, 2019 8, jak jutrzejszy dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Ponownie osiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 no to 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 8, 2019 Autor Share Napisano Listopad 8, 2019 Zagadka: "Jestem żółty, potem szarobiały. Zerwij mnie i dmuchnij, a odlecę cały. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Spoiler dmuchawiec... czy tam mniszek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 mniszek lekarski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Spoiler Mniszkiem lekarskim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Spoiler dmuchawiec (mniszek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 9, 2019 Autor Share Napisano Listopad 9, 2019 Gdy ktoś podaje dwie odpowiedzi zaliczam tylko pierwszą... Także przykro mi Youkai ale ząbek leci do @PervKapitan RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (14 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (10 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (4 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Spoiler TRZY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Niech będzie trójeczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Poproszę pana numer trzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 12, 2019 Autor Share Napisano Listopad 12, 2019 Pytanie brzmi: "Beze mnie nie byłoby człowieka i chociaż widzisz mnie z daleka, to łatwo mnie dojrzeć - choć nikt nie chce spojrzeć. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Spoiler Słońce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 15, 2019 Autor Share Napisano Listopad 15, 2019 Tak odpowiedź to słońce Ząbek dla @Darkbloodpony RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (14 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (10 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (4 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny?? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Listopad 15, 2019 Share Napisano Listopad 15, 2019 nr 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 15, 2019 Share Napisano Listopad 15, 2019 Niech będzie czwóra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 16, 2019 Autor Share Napisano Listopad 16, 2019 Zagadka do zęba 4: "Dzielę kontynenty, pływają po mnie okręty. Czasem szykuję im sztormy, by wciągać je w wody odmęty. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2019 Share Napisano Listopad 16, 2019 Spoiler Ocean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Listopad 16, 2019 Share Napisano Listopad 16, 2019 Spoiler wodą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts