Syrth Napisano Listopad 16, 2019 Share Napisano Listopad 16, 2019 Ocean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Spoiler Może to jednak morze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 17, 2019 Autor Share Napisano Listopad 17, 2019 Jako pierwszy odpowiedział @Cheerful Sparkle i dla niego jest ząbek RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (14 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (11 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (4 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Pinć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 piąteczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 18, 2019 Autor Share Napisano Listopad 18, 2019 Zagadka: "Każdego wieczora zadanie dostaję do wykonania nad samym ranem. I chociaż robię, co mi kazano, żadnej radości nie daję ci rano. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Spoiler Budzik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 22, 2019 Autor Share Napisano Listopad 22, 2019 Oczywiście to poprawna odpowiedź i ząbek leci do @Youkai20 Dodatkowo dostaje on awans! RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (14 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (11 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 5- Pielęgniarz Youkai20 (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 22, 2019 Share Napisano Listopad 22, 2019 O, kurka wodna... To skoro zostałem pielęgniarzem to proszę o podwyżkę! Albo chociaż następny ząb dla wróżki zębuszki. Ten szósty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2019 Share Napisano Listopad 22, 2019 A ja na przekór Youkaiowi wybieram 9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 23, 2019 Autor Share Napisano Listopad 23, 2019 Nie ma porozumienia w wyborze to wygrywa pierwsza propozycja. Zagadka do zęba 6: "Gorzko nade mną płakano, kiedy mnie w kuchni obierano. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 23, 2019 Share Napisano Listopad 23, 2019 (edytowany) Spoiler Cebulą Edytowano Listopad 23, 2019 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 23, 2019 Share Napisano Listopad 23, 2019 Spoiler Cebula! Spoiler Ażeż kurna! Jak nie Youkai, to Starlight Sparkle!!! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Spoiler Cebula... Spoiler ...tym razem Cheerful płacze bez jej udziału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Dobra, Mistrzu! Dawaj te 9, bo mnie coś zaraz trafi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 24, 2019 Autor Share Napisano Listopad 24, 2019 Ząbek leci do @Starlight Sparkle RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (14 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (11 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 5- Pielęgniarz Youkai20 (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (3 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Został ostatni więc od razu podaje zagadkę: "Angielska - długość mierzy, a każda inna po ziemi bieży. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Stopa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Spoiler Stopą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 25, 2019 Autor Share Napisano Listopad 25, 2019 Tak odpowiedź to stopa Ząbek dla @PervKapitan dostaje ona również awans! RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (15 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (11 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 5- Pielęgniarz Youkai20 (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (3 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) - Kolejny zadowolony klient. Pomyśleć że mamy tylu chętnych do pomocy... - Nawet nie wiecie jak jestem wam wdzięczna! - Widać że mają chęci do pracy... no i też do rywalizacji (wiadomo o kogo chodzi ). Aktualnie nasz najbardziej zaufany pracownik a raczej pracownica to @PervKapitani życzymy jej dalszych awansów. - Awans dla każdego! Nie no żartuje ;P Pracujcie a napewno dostaniecie ;D A i chwila... kto tu rywalizuje?? - Eh nie ważne Czas na kolejnego pacjenta! Który pierwszy?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 25, 2019 Share Napisano Listopad 25, 2019 DYCHA! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 26, 2019 Share Napisano Listopad 26, 2019 Powiedzieli mi: Możesz być kim zechcesz, więc zostałem "wybieraczem zębów". Ale że nie mam odwagi na zadzieranie ze wściekłym Po... e, tym kucem powyżej (jaszcze mnie chapnie tymi swoimi kłapciami), to też zakrzyknę sobie: "DYCHA!". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 26, 2019 Autor Share Napisano Listopad 26, 2019 Pytanie do zęba 10: "Razem ze swym domkiem wędruję, bo w nim najlepiej się czuję. Na starość długo czekam, żyję dłużej od człowieka. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 26, 2019 Share Napisano Listopad 26, 2019 Spoiler Żółw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 26, 2019 Share Napisano Listopad 26, 2019 (edytowany) Spoiler JESTEM ŻÓŁWIEM Spoiler No to żółwik! Edytowano Listopad 26, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts