Bertram Quist Napisano Grudzień 7, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2019 Poprawna odpowiedź! Ząbek dla @Youkai20 RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (16 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (12 ząbków) 3- Pielęgniarz Youkai20 (8 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (3 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 7, 2019 Share Napisano Grudzień 7, 2019 TRZY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 7, 2019 Share Napisano Grudzień 7, 2019 Czatuj tu cały czas żebym cię nie uprzedził @Cheerful Sparkle BTW - avek z Vapor Trail? Szanuję, najlepsza pegaz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 7, 2019 Share Napisano Grudzień 7, 2019 28 minut temu, Youkai20 napisał: Czatuj tu cały czas żebym cię nie uprzedził Jakbyś zgadł moje zamiary! Co Ty jakieś medium jesteś? 28 minut temu, Youkai20 napisał: BTW - avek z Vapor Trail? Szanuję, najlepsza pegaz! Uprzejmie dziękuję. Acz skoro tak uważasz, to czemu swojego avka nie zmieniasz już tyle czasu, Skarbie? Masz jakieś inne propozycje niż "TRZY", bo póki co offtopujesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 7, 2019 Share Napisano Grudzień 7, 2019 Pewnie, że mam! Ale że to nie to nie trzy to nie chciałem podawać. Jak nie ma zgody, to i tak Twoja propozycja wygra, bo pierwsza Ale skoro się zapytałeś, to niech już będzie. Więc moi mili, ja mówię JEDEN! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discord Ble Ble Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Głosuję na trzy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 8, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2019 Zagadka do zęba numer 3: "Mam 32 litery, choć sylaby 3. Zaczynam się na A, a kończę na Ż. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Spoiler Alfabetem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 9, 2019 Share Napisano Grudzień 9, 2019 Spoiler Alfabet AAAAAAAAARRRRRRRRR! A więc ten nicpoń @Cheerful Sparkle znowu jest pierwszy? Daleko mi nie zwieje, Czarna Perła jest najszybsza! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2019 Share Napisano Grudzień 9, 2019 (edytowany) Nicpoń powiadasz? To ja od razu głosuję na ÓSEMKĘ Edytowano Grudzień 9, 2019 przez Cheerful Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 9, 2019 Share Napisano Grudzień 9, 2019 Dobra, to niech będzie ósemka. Zgadzam się, bo mam dziś doby humor! ... Taka mnie teraz nagła myśl nawiedziła: Spoiler W sumie nie powinniśmy wybierać następnej zagadki dopóki nie ma potwierdzenia, że to właściwe rozwiązanie. A co jeśli @Bertram Quist powie, że rozwiązaniem tej zagadki jest Podmieniec o imieniu "Aąbcćdeęfghijklłmnńoóprsśtuwyzźż"? 32 litery są? Są! Zaczyna się na A? Zaczyna! Kończy na Ż? Kończy! Tylko te 3 sylaby... chociaż zaraz, zaraz! POD-MIE-NIEC! Mówiłem, że pasuje! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2019 Share Napisano Grudzień 9, 2019 @Youkai20 Spoiler Zjedz Snickersa, bo nie jesteś sobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 9, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2019 Ząbek leci do @Cheerful Sparkle RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (16 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (13 ząbków) 3- Pielęgniarz Youkai20 (8 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (3 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Jeszcze raz ktoś zagłosuje na następny ząb zanim ogłoszę by to robił to wzywam ochronę! Który następny? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2019 Share Napisano Grudzień 9, 2019 9 minut temu, Bertram Quist napisał: Jeszcze raz ktoś zagłosuje na następny ząb zanim ogłoszę by to robił to wzywam ochronę! Sorrki Spoiler 11 minut temu, Bertram Quist napisał: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (16 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (13 ząbków) 3- Pielęgniarz Youkai20 (8 ząbków) @Youkai20 Spoiler Znaj swoje miejsce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 10, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2019 Zagadka do zęba 8: "To broń w Australii znana, kształtem przypomina banana. Czym jestem" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 10, 2019 Share Napisano Grudzień 10, 2019 bumerang Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 10, 2019 Share Napisano Grudzień 10, 2019 Spoiler Bumerang, czyli coś co trafi Cheerfula w łeb za kopa, jakiego mi sprezentował w gabinecie Starlight. Dzięki za pomysł na broń @Bertram Quist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 14, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2019 Ząbek leci do @PervKapitan RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (17 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (13 ząbków) 3- Pielęgniarz Youkai20 (8 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (3 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 14, 2019 Share Napisano Grudzień 14, 2019 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 14, 2019 Share Napisano Grudzień 14, 2019 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 14, 2019 Share Napisano Grudzień 14, 2019 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 15, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2019 Brak zgodności więc wygrywa pierwsza propozycja. Zagadka do zęba numer 1: "Droga ze mnie ozdoba, co na dnie morza z początku się chowa. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 15, 2019 Share Napisano Grudzień 15, 2019 perła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 15, 2019 Share Napisano Grudzień 15, 2019 Spoiler PERŁA Spoiler @Youkai20 CO TAM? Nie grasz? :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 15, 2019 Share Napisano Grudzień 15, 2019 Ależ gram, po prostu mam inne, prawdziwie i niepodważalnie właściwe rozwiązanie. A jest nim: Spoiler 42 To jest prawidłowa odpowiedź na wszystko, Your argument is invalid! Spoiler Kiedyś w technikum na kartkówce z matmy olałem obliczenia i dałem wszędzie odpowiedź 42; do tego napisałem na kartce "42" to rozwiązanie Wielkiego Pytania więc tu też pasuje. Dostałem jedynkę... i piątkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts