Syrth Napisano Luty 8, 2020 Share Napisano Luty 8, 2020 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 8, 2020 Share Napisano Luty 8, 2020 Czwórkę, bo przeszkadza mi taka przerwa między 3, a 5! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 8, 2020 Share Napisano Luty 8, 2020 Czwórka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 8, 2020 Share Napisano Luty 8, 2020 Cztery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 11, 2020 Autor Share Napisano Luty 11, 2020 Pytanie do zęba 4: "Jestem zwierzęciem wielkim jak monument. Mój głos brzmi jak dęty instrument. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 11, 2020 Share Napisano Luty 11, 2020 słoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 14, 2020 Autor Share Napisano Luty 14, 2020 Ząbek leci do @PervKapitan RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (22 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (14 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (11 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który next? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 14, 2020 Share Napisano Luty 14, 2020 szósteczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 18, 2020 Autor Share Napisano Luty 18, 2020 Do zęba 6: "Jestem granicą między tym, co widzisz, a co nie. Zawsze równie daleko od ciebie, nigdy nie dogonisz mnie. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 18, 2020 Share Napisano Luty 18, 2020 (edytowany) Spoiler Horyzontem! Spoiler OMG! PIERWSZY, PIERWSZYYYY!!! Edytowano Luty 18, 2020 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 18, 2020 Share Napisano Luty 18, 2020 Spoiler pewnie horyzont... 2 godziny temu, Cheerful Sparkle napisał: OMG! PIERWSZY, PIERWSZYYYY!!! Spoiler Glarhhh, niech to dunder świśnie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 21, 2020 Autor Share Napisano Luty 21, 2020 Ząbek dla @Cheerful Sparkle Dostajesz również awans! Gratulacje! RANKING: 1- Dentysta PervKapitan (22 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (15 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (11 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który next? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discord Ble Ble Napisano Luty 21, 2020 Share Napisano Luty 21, 2020 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 21, 2020 Share Napisano Luty 21, 2020 @Discord Ble Ble 10 już jest wyleczonym ząbkiem chyba, że chcesz zrobić z niego złoty ząbek ^^ Wybieram 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discord Ble Ble Napisano Luty 21, 2020 Share Napisano Luty 21, 2020 3 minuty temu, PervKapitan napisał: @Discord Ble Ble 10 już jest wyleczonym ząbkiem chyba, że chcesz zrobić z niego złoty ząbek ^^ Wybieram 7 o mój Boże, jakimś cudem nie zauważyłem :x w takim razie też podbijam, siódemeczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 21, 2020 Share Napisano Luty 21, 2020 Niech już będzie 7, bo to w sumie ponoć szczęśliwa liczba. @Youkai20 A Ty patrz na to, hultaju: 3 godziny temu, Bertram Quist napisał: Ząbek dla @Cheerful Sparkle Dostajesz również awans! Gratulacje! RANKING: 1- Dentysta PervKapitan (22 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (15 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (11 ząbków) Jestem już Młodszym Dentystą A Ty co? Nadal pomocnik?! 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 21, 2020 Share Napisano Luty 21, 2020 @Cheerful Sparkle - prawdziwy z Ciebie diaboł... chyba poskarżę się Starlight, już ona zrobi czary-mary i odwróci dla mnie punktację! Ale to wkrótce. Póki co niech będzie ta siódemeczka, ja tam i tak już czekam na następną kolejkę... i będę tu warował 24/7 żeby być niedościgłym, także nie myśl sobie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 23, 2020 Autor Share Napisano Luty 23, 2020 Pytanie do zęba 7: "Narodowym symbolem Irlandii się stałam, choć zwykle nie mam tylu listków, ile chcesz bym miała. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 23, 2020 Share Napisano Luty 23, 2020 Koniczynka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 23, 2020 Share Napisano Luty 23, 2020 Spoiler Dnia 21.02.2020 o 19:37, Youkai20 napisał: będę tu warował 24/7 żeby być niedościgłym Spoiler Coś Ci to warowanie słabo wychodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 23, 2020 Share Napisano Luty 23, 2020 1 godzinę temu, Cheerful Sparkle napisał: Coś Ci to warowanie słabo wychodzi... Zacznę w następnej kolejce, na razie daję Ci fory, żeby Ci nie było aż tak przykro gdy już będziesz gonił mój ogon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 24, 2020 Autor Share Napisano Luty 24, 2020 Ząbek leci do @PervKapitan RANKING: 1- Dentysta PervKapitan (23 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (15 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (11 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Został ostatni więc podaję zagadkę: "Choć zwykle w wodzie mieszkamy, nawet w gwiazdach swe miejsce mamy. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 24, 2020 Share Napisano Luty 24, 2020 Spoiler Ryby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 1, 2020 Autor Share Napisano Marzec 1, 2020 I to jest poprawna odpowiedź! @Youkai20dostaje ząbka RANKING: 1- Dentysta PervKapitan (23 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (15 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (12 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) - I tak oto kolejny pacjent wychodzi od nas z pięknym uzębieniem - Nasz gabinet jest już najbardziej znany w całym Canterlocie! - Bez pomocy naszych pracowników nie udałoby się nam - Dziękuję wam kochani :* -A teraz czas na następną osobę! - Ja to powiem! NASTĘPNY! :3 Który leci na pierwszy ogień? :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 1, 2020 Share Napisano Marzec 1, 2020 Eh, to zabawne, że tutaj jestem dentystą, w sumie jedynym póki co, a na rl mam taką fobię, że przy dłuższych myślach o dentystach robi mi się słabo, a moje uzębienie to uzębienie doświadczonego pirata xD W każdym razie 6 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts