Youkai20 Napisano Marzec 1, 2020 Share Napisano Marzec 1, 2020 Dobrze, że dostałem ząbek, a nie po zębach. Niech będzie szóstka. Mam pytanie do Minuette - skoro tak często odwiedzam Twój gabinet, to może dasz mi jakąś zniżkę, albo polecisz dobrą pastę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 1, 2020 Autor Share Napisano Marzec 1, 2020 6 godzin temu, Youkai20 napisał: Mam pytanie do Minuette - skoro tak często odwiedzam Twój gabinet, to może dasz mi jakąś zniżkę, albo polecisz dobrą pastę? Oczywiście że zniżki dla pracowników i przyjaciół są przewidywane! 25% zniżki! A co do najlepszej pasty to chyba wiesz jakiej używam ;* ~~Minuette Dobrze a teraz zagadka do zęba numer 6: "Chociaż niewiele różni mnie od sznura, z moją pomocą bolesna jest tresura. Czym jestem?" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 1, 2020 Share Napisano Marzec 1, 2020 Spoiler Bat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 1, 2020 Share Napisano Marzec 1, 2020 Spoiler Bat! Spoiler ... którego pasuje ukręcić na Youkaia... 8 godzin temu, Youkai20 napisał: Dobrze, że dostałem ząbek, a nie po zębach. Żebyś sobie nie wykrakał... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 1, 2020 Share Napisano Marzec 1, 2020 Hłeh, hłeh, hłeh - przybył @Cheerful Sparkle i odkrył, że oto Youkai był pierwszy. Youkai ma teraz banana na twarzy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 10, 2020 Autor Share Napisano Marzec 10, 2020 Ząbek leci do @Youkai20 RANKING: 1- Dentysta PervKapitan (23 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (15 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (13 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 10, 2020 Share Napisano Marzec 10, 2020 Jedyneczkę poproszę. 45 minut temu, Bertram Quist napisał: Ząbek leci do @Youkai20 Spoiler Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 11, 2020 Share Napisano Marzec 11, 2020 (edytowany) To ja też wybieram jedyneczkę! Spoiler która już wkrótce będzie dzielić mnie w punktacji od tego nicponia powyżej Edytowano Marzec 11, 2020 przez Youkai20 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 12, 2020 Autor Share Napisano Marzec 12, 2020 Pytanie do zęba numer 1: "Choć powiedzieć nie potrafię, kto na świecie najpiękniejszy, stań tylko przede mną a przekonasz się pierwszy. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 12, 2020 Share Napisano Marzec 12, 2020 Lustro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 12, 2020 Share Napisano Marzec 12, 2020 Spoiler - Lustereczko, powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy w świecie? - STARLIGHT GLIMMER! - Lustereczko... kocham cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 21, 2020 Autor Share Napisano Marzec 21, 2020 Ząbek leci do @PervKapitan RANKING: 1- Dentysta PervKapitan (24 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (15 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (13 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbków) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 21, 2020 Share Napisano Marzec 21, 2020 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 21, 2020 Share Napisano Marzec 21, 2020 Skoro kolega powyżej chce numer 4, to i ja mówię czwórka. Moja wiara w to, że jeszcze przegonię @Cheerful Sparkle pozostaje niezachwiana 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 31, 2020 Autor Share Napisano Marzec 31, 2020 Pytanie do zęba 4: "Jestem miniaturowym człowiekiem, co nie starzeje się z wiekiem. I chociaż jestem piękna, do chłopaków nie mam szczęścia. Czym jestem?" 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 31, 2020 Share Napisano Marzec 31, 2020 Spoiler Nie mam pojęcia XD Wróżka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 31, 2020 Share Napisano Marzec 31, 2020 Spoiler Lalka Spoiler Wokulski approved Spoiler Stary @Youkai20 mocno śpi! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 31, 2020 Share Napisano Marzec 31, 2020 2 godziny temu, Cheerful Sparkle napisał: Stary @Youkai20 mocno śpi! Spoiler stary Youkai jest zajęty pisaniem strony dla kogoś, komu nie chce się jej zrobić w obecnym czasie korona-learningu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 9, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2020 Poprawna odpowiedź to lalka Ząbek leci do @Cheerful Sparkle! RANKING: 1- Dentysta PervKapitan (24 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (16 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (13 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbków) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który ząbek następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 10, 2020 Share Napisano Kwiecień 10, 2020 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 10, 2020 Share Napisano Kwiecień 10, 2020 Piątka może być, najważniejsze żebym tym razem trafił w dziesiątkę (czyli w zadek @Cheerful Sparkle, bo skubaniutki znów wymyka mi się z kopytek ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 13, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2020 Zagadka do zęba numer 5: "Zawisnę tam, gdzie igłą się wkujesz. Od razu wszystkich uwagę przykuję. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 13, 2020 Share Napisano Kwiecień 13, 2020 Kurde, wiele na raz odpowiedzi się na usta ciśnie, ale niech będzie pierwszy strzał... Kolczyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 13, 2020 Share Napisano Kwiecień 13, 2020 Spoiler a ja powiem o paskudztwie, które musiałem sobie wyciągnąć 2 dni temu. Otóż było to paskudztwo o skądinąd znanej nazwie kleszcz. Co prawda nie wkłuł się igłą (choć kto go tam wie???), ale uwagę przykuł od razu; oj tak...! @Bertram Quist o której dodajesz te zagadki, a?! Co ty robisz w nocy zamiast smacznie spać, tak jak ja? Chyba trzeba będzie wysłać Lunałkę na przeszpiegi, podejrzane... A jak odmówi narażania swego królewskiego zadka dla jakiegoś tam Youkaia, to powiem @Cheerful Sparkle żeby to zrobił za nią, tak dla wspólnego dobra... a ten to ma kły, że ho,ho... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 13, 2020 Share Napisano Kwiecień 13, 2020 Spoiler Drzazga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts