Bertram Quist Napisano Lipiec 25, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2019 Wybraliście nr 1! Zagadka brzmi: "Co Turczyn ma z tyłu to Niemiec ma z przodu, mężatka nie ma wcale a panna ma dwa w środku. Co to jest?" Powodzenia bo ta zagadka może sprawiać problemy 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 25, 2019 Share Napisano Lipiec 25, 2019 Spoiler Litera N Spoiler Tak się feralnie złożyło, że znałem ją już wcześniej... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 26, 2019 Share Napisano Lipiec 26, 2019 To ja poproszę numer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 26, 2019 Share Napisano Lipiec 26, 2019 Zaiste, zacny wybór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 27, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2019 Ząbek leci do @Cheerful Sparklegdyż poprawa odpowiedź to litera N RANKING: 1- Stażysta Cheerful Sparkle (3 ząbki) 2- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 3- Stażysta Szczerbix (1 ząbek) 4- Stażysta D.E.F.S (1 ząbek) Normalnie teraz powinienem zapytać który ząb ma być następny no ale już go wcześniej wybraliście Zagadka do zęba nr 5 brzmi: "Co to jest? Grube długie z włosami i ma gumkę?" Powodzenia! (Tylko bez skojarzeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 27, 2019 Share Napisano Lipiec 27, 2019 Spoiler Włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 27, 2019 Share Napisano Lipiec 27, 2019 Kucyk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 27, 2019 Share Napisano Lipiec 27, 2019 Ha! W końcu coś, co wiem. Odpowiedź to: Warkoczyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 28, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2019 Chodziło o "warkocz" także ząbek wędruje do @D.E.F.S RANKING: 1- Stażysta Cheerful Sparkle (3 ząbki) 2- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 3- Stażysta D.E.F.S (2 ząbki) 4- Stażysta Szczerbix (1 ząbek) Dobra to który nastepny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 28, 2019 Share Napisano Lipiec 28, 2019 Cytując klasyka: Spoiler CYK! DWÓJECZKA! Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 28, 2019 Share Napisano Lipiec 28, 2019 Numer 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 30, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2019 Wybrano ząb nr 2 Oto zagadka : "Dasz mi jedzenie przeżyje, dasz mi picie umrę. Czym jetsem?" Zagadka należy do łatwych także poradzicie sobie bez problemu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzymianin Napisano Lipiec 30, 2019 Share Napisano Lipiec 30, 2019 Spoiler Chyba chodzi o rybę, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 30, 2019 Share Napisano Lipiec 30, 2019 Odpowiedż to: Ogień 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 2, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2019 Poprawna odpowiedź to ogień! Ząbek leci do @D.E.F.S RANKING: 1- Stażysta Cheerful Sparkle (3 ząbki) 2- Stażysta D.E.F.S (3 ząbki) 3- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 4- Stażysta Szczerbix (1 ząbek) Nie musze już pytac który ząb naprawiamy dalej gdyż został jeden Zagadka do zęba 6: "Co zawsze spada ale nigdy się nie wznosi?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Sierpień 2, 2019 Share Napisano Sierpień 2, 2019 Spoiler Czy to jest deszcz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Sierpień 2, 2019 Share Napisano Sierpień 2, 2019 Spoiler Wodospad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 2, 2019 Share Napisano Sierpień 2, 2019 (edytowany) Temperatura Może spadać, lecz się nie wznosi a rośnie Edytowano Sierpień 2, 2019 przez D.E.F.S Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 2, 2019 Share Napisano Sierpień 2, 2019 Spoiler Śnieg? Spoiler Jest wiele rzeczy, które spadają, a się nie wznoszą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 3, 2019 Share Napisano Sierpień 3, 2019 Spoiler Hmm Gwiazda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 4, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2019 To prawa że może być kilka odpowiedzi poprawnych lecz poprawną odpowiedzią w tej zagadce miał być akurat DESZCZ W takim wypadku ząbek wędruje do @szczerbix RANKING: 1- Stażysta Cheerful Sparkle (3 ząbki) 2- Stażysta D.E.F.S (3 ząbki) 3- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 4- Stażysta Szczerbix (2 ząbki) GRATULACJĘ! Udało się wam uleczyć wszystkie zęby pacjenta! Huraaaa! Kolejny zadowolony pacjent Wiedziałam że mogę na was polegać :* Ale koniec gadania widzę że nadchodzi kolejny pacjent a więc czas do pracy! Liczę na was! ~~Minuette Zgadza się Minuette, kolejny pacjent czyli nowe zęby do leczenia :/ Który z nich naprawimy jako pierwszy?? Wybierajcie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 4, 2019 Share Napisano Sierpień 4, 2019 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 4, 2019 Share Napisano Sierpień 4, 2019 31 minut temu, Bertram Quist napisał: RANKING: 1- Stażysta Cheerful Sparkle (3 ząbki) 2- Stażysta D.E.F.S (3 ząbki) OMG! Idziemy łeb w łeb! Spoiler Niech będzie to 3! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Sierpień 4, 2019 Share Napisano Sierpień 4, 2019 trójeczka ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 9, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2019 Zagadka do zęba nr 3: "Świetnie trzymam wodę, choć bardzo jestem dziurawa z dna oceanu można mnie wyławiać. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts