Syrth Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Czas na pierwszą zabawę w dziale! Jednak nim ona powstanie chcę wam przedstawić dwa jej warianty. Jeden będzie wymagał nieco więcej myślenia, główkowania, także znajomości popkultury. Zaś drugi będzie mocno uproszczony i możliwe, że jedyne czego będzie wymagał to korzystania z gugli. Jakbyście się zastanawiali czemu tak długo nie zajmowałam się działem to mam idealną wymówkę - musiałam przygotować naszą Królową do zabawy, oglądając z nią, czytając i grając! Obie zabawy angażują naszą Królową w jej udział i polegają na tym, że Chrysalis wykorzysta swoją specjalność byście wy mogli zgadnąć w cóż to się zamieniła. Wariant 1. Chrysalis przybiera pewną postać, którą tylko ja widzę. Daję wam kategorię skąd pochodzi (oryginalnie) czy to film, anime, kreskówka, gra, komiks, książka, a wy zaczynacie zadawać pytania o postać. Na podstawie zebranych informacji będziecie mogli zgadnąć cóż to jest za postać. Kto odgadnie zdobędzie punkt i do tego będzie mógł wybrać następną kategorię. Wariant 2. Chrysalis przybiera pewną postać, a ja cykam jej fotę i wklejam wam. A wy zgadujecie co to za postać (pełna nazwa i skąd). Ten wariant jest strasznie leniwy i mało wymagający. Osobiście wolałabym o wiele bardziej pierwszy, jednak jestem świadoma jak wygląda aktywność na forum, dlatego ten wybór pozostawię wam. Szczegółowe zasady poznacie po tym jak założę temat z zabawą, czyli kiedy wybierzecie wariant, który wam bardziej odpowiada. Głosowanie jest do 22 stycznia 10:00. W razie pytań i dyskusji zapraszam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Jeżeli jedyneczka wygra, to możesz mnie liczyć jako potencjalnego uczestnika. Pozostaje czekać na wyniki i liczyć na aktywność~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Zakładam że w przypadku jak wygra 1 opcja, to gra będzie trochę jak klasyczna "Who?" z pytaniami typu "czy ta postać ma brodę" albo "czy ta postać nosi kapelusz"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 Dokładnie ^^ pytania będą miały być na odpowiedź TAK lub NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Opcja nr1 jest zdecydowanie ciekawsza Mam nadzieję, że wygra, bo zapowiada się ciekawie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Jedynka, jedynkę wybierz panie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starlight Sparkle Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Również jestem za jedynką... wygląda naprawdę ciekawie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts