Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 18, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2020 - czy mnie uszy nie mylą, moja córka chrzestna powiedziała 1 słowo - powiedziała Starlight uśmiechnięta i magią uniosła malą w powietrze. czuła się wspaniale. lekarze widząc to, wypisali ją ze szpitala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 18, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2020 - moge użyczy naszego rodzinnego wózka - niech to biedzie mój prezent dla szczęśliwych rodziców, powiedziała królowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 19, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2020 Starlight ostrożnie opuściła m Rain Shine do wózka. Małej jednak nie do końca przypadło to do gustu, bowiem zaczęła cichutko płakać i wyrywać kopytka w kierunku Starlight: - No dobrze Rain, ale potem będziesz już grzeczna ok ? Mała zagaworzyla odpowiedzi, więc Starlight wyciągnęła ją kopytami i przytuliła do swej klatki piersiowej. Mała kirynka wtuliła sie mocno w futerko Starlight i po paru minutkach zasnęła, wtedy Starlight, ponownie za pomocą magii umieściła małą w wózku - no a teraz może skierujemy się do Parku koralowców ? Planowała tą wycieczkę zakończyć z przytupem, ale no życie dało niespodziankę, więc po zwiedzzenii Parku Koralowego będziemy musieli wrócić do domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 19, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2020 - Możemy się wylegiwać na plaży nie widzę problemu i tak bardzo chętnie zostanę Ciocią, bo też bardzo polubiłam to Maleństwo - powiedziała Starlight i kierowała grupę ku tęczowym koralowcom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 19, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2020 - prawda mają wiele rożnych barw - powieszała Starlight i czasem można znaleźć wśród nich niezwykłe tęczowe perły , tak przynajmniej mówią, - dodała i w oddali zobaczyla perlę, która miała kolorki jej oraz Rain Shine - hm ciekawa perła - powiedziała i magią połączyła 2 pobliskie koralowce ze znaleziskiem, tworząc grzechotkę i włzoyła ją do wózka - mały prezencik od ciotuni moja ty kropelko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 19, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2020 - hm co prada Pinikie dała mi koło do pływania, ale przy odpowiedniej robocie, można z niego zrobić basenik, bo mi kolo nie potrzebne bo dobrze pływam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 19, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2020 *Starlight wyciąga wielkie nadmuchiwane koło* -- Mówisz ? Chyba nie znasz Pinkie Pie, teraz jak została matką,to jej instynkty się nawet wyostrzyły hihi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 19, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2020 Lil Cheese, Pinke jest bardzo szczęśliwa, że ją ma -zaśmiała się Starlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 20, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2020 Pewnie szykuję wielką imprezę z tej okazji dla wszystkich nie wymogła na mnie co prawda Pinki Słowa, no ale wiecie - powiedziała Starlight rumieniąc się. Właściwe każda z przyjaciółek coś mi dała na tą wycieczkę np Rarity dała mi strój kąpielowy, ale jak dla mnie jest on zbyt wyzywający Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 22, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2020 - Mogłabym się przbać w ten srój kąpielowy, ale tylko za godą twojej żony Fan, nie chcę bowiem rozbijać rodziny mojej chrzestnej córki.a pozejści z plaży normalne planoałam pwrót przez tTczowe wodospady do szkoły, ale rRain Shine jest mała i nie wiadomo jak zniesie tą podroż powiedziała Starlight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 23, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2020 - Fanuś ty nas dosłownie rozpieszczasz - powiedziała Starlight tuląc FAna i i delikatnie całując go w policzek. potem zaczęła się bawić z małą Rain Shine. Dziewczynka śmiała się i uśmiechała, następne Starlight wzięła ją na grzbiet pływały w okolicach strumienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 25, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2020 Wszyscy, uściskali Fant, nawet Starlight i wtedy ja wyszedłem mu podziękować, za wspaniałą wycieczkę i wszyscy rozeszli się Uff to była wycieczka nigdy nie sądziłem że z miech będzie trwać, ale no było co było, ważne, że ten miesiąc w naszym świecie, a w equestri to trwało ledwie dzionek, ale ważne że @MLPFan1984 Happy, Starlight Happy wszyscy Happy, , więc moegę jedynie zaprosić na kolejną wycieczkę. Termin składania propozycji do 25 lipca Na razie mamy jedną propozycję od oho nie wiwrze nie wierze tak panowie od @Starlight Sparkle i jest to Manehattan , ale liczę na rywalizację w tym temacie,, bo bedzie to Wycieczka nie Szkolna A Letnia Przygoda Przyjaźni, więc zachęcam do udziału 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2020 Share Napisano Czerwiec 25, 2020 Gdziekolwiek pojedziecie: błagam, weźcie ze sobą Youkaia, chociażby siłą, byle był jak najdalej ode mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2020 Share Napisano Czerwiec 25, 2020 A... co to się ostatnio podziało między wami? Co wiadomość, to jeden o drugim wspomina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2020 Share Napisano Czerwiec 25, 2020 1 minutę temu, Starlight Sparkle napisał: A... co to się ostatnio podziało między wami? Co wiadomość, to jeden o drugim wspomina. Pilnuj swojego nosa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2020 Share Napisano Czerwiec 25, 2020 pff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 27, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2020 (edytowany) Dnia 25.06.2020 o 23:09, Cheerful Sparkle napisał: Gdziekolwiek pojedziecie: błagam, weźcie ze sobą Youkaia, chociażby siłą, byle był jak najdalej ode mnie... Ekhm kusząca propozycja, ale my tu nie stosujemy środków przymusu, po to się zgłaszać do królowej obecnie Drewnianych Kłód a kiedyś Podmieńców A więc cóż mamy jak na razie 3 propozycje na wycieczki możemy zrobić z nich głosowanie albo, poczekać na kolejne propozycje co sądzicie Edytowano Lipiec 1, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 4, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2020 Dnia 1.07.2020 o 22:54, MLPFan1984 napisał: A zrób Pan losowanie, Panie majster Ok wstępnie losawnie na miesce wycieczki padlo na Ceystal Empire, ale poczkajmy na 25 lipca moze wplyną inne propozycje, no ale kto bedzię opuken wyceczki hhm, może też zrobie loswanie opikuna wyczeki dawajcie sswoich knandydatów do 25 lipca wtedy zrobie ostateczne losowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 23, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2020 Dnia 4.07.2020 o 17:00, MLPFan1984 napisał: Niech to będzie albo Youkai, albo Starlight Sparkle. Jeżeli chodzi o mnie - ja NIE kandyduję. Nich ktoś inny, sprawdzi się w tej roli. PS. Dogadałem się z Zandim i pozwolił wybrać mi się w charakterze uczestnika. Cóż losująca ksieżncaka kucokow Handsome Jacka Butt Stalion losowała 5 razy Jaki wyniki ? @Cheerful Sparkle będzie happy bo @Youkai20 został wylosowany, a więc Welcome to the Trip kiddo Spaku kapcie oraz świeże gacie i nerwy do butelki, boś znowu kierownik wycieczki. jutro przeprowadzę ostateczne losowanie miejsca wycieczki bo wstępni wybieramy się do Crystal Empire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Lipiec 23, 2020 Share Napisano Lipiec 23, 2020 Przykro mi to pisać, Panowie i Panie, ale ja już w ogóle nie wchodzę na forum. Czystym przypadkiem (serio!) akurat teraz się zalogowałem, ale tylko dlatego, że chcę sprawdzić, czy są wyniki konkursu w dziale Zecory (pewnie jeszcze nie ma). Nawiasem mówiąc pojawiłem się na chwilkę i tylko po to, po (czekajcie, sprawdzę kiedy napisałem ostatni post)... bodajże 16 dniach. I zaraz zmykam znowu. Może wrócę po następnych 16 dniach... a może nie. Coś od dawna jakoś nic mnie nie cieszy, ani u Was, ani nigdzie. Jeśli chcecie bawić się dalej, to weźcie Cheerfula... jeśli będzie chciał. Ja nie mam siły, ani ochoty. Sorki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 23, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2020 14 minut temu, Youkai20 napisał: Przykro mi to pisać, Panowie i Panie, ale ja już w ogóle nie wchodzę na forum. Czystym przypadkiem (serio!) akurat teraz się zalogowałem, ale tylko dlatego, że chcę sprawdzić, czy są wyniki konkursu w dziale Zecory (pewnie jeszcze nie ma). Nawiasem mówiąc pojawiłem się na chwilkę i tylko po to, po (czekajcie, sprawdzę kiedy napisałem ostatni post)... bodajże 16 dniach. I zaraz zmykam znowu. Może wrócę po następnych 16 dniach... a może nie. Coś od dawna jakoś nic mnie nie cieszy, ani u Was, ani nigdzie. Jeśli chcecie bawić się dalej, to weźcie Cheerfula... jeśli będzie chciał. Ja nie mam siły, ani ochoty. Sorki. toś teraz zroibł zakręcenie eh no ćoż dlat3go wstępnie @Starlight Sparkle zostaje kierownikiem wycieczki jako że zestal żgloszony chyba zę ktoś zgłosi innie kandydatury to znowu Księżniczka ButtStalion będzie lososwać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 24, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2020 (edytowany) Taki właśnie jest plon ale nie wykluczam, że prze te komplikacje może się zmienić. sczerze byłoby fajnie gdyby cale forum wykazało tu aktywować choćby na poziomie minimum, ale cóż mamy to co mamy (szczere słowa i spodziewam się po nich minus rep, ale to już nie mój problem, bo prawda zawsze boli) 17:04 @Starlight Sparkle powiedział że jutro go nie ma, wieć są 2 opcje, lalbo przenosimy wycieczkę na sierpień (tak 2 weekend, bo w w pierwszy mogę być spity bo są to moje urodziny plus wcześniej wesele siostry), albo s ogłaszam szybki konkursik na kierownika wycieczki, do jutra do 17 godziny i robimy w końcu to] Edytowano Lipiec 24, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 25, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2020 (no Dobra nie widzę reakcji innych osób jak do tej pory a trip must have start, więc kierownikiem wycieczki zostaje @MLPFan1984, bo zglosił pomoc w wypadku braku reakcji ze strony innych użytkowników, co niestety ma miejsce eh wstyd jak to mówi mój rodziciel wstyd) Zbliżał się termin Wycieczki szkolnej pragnęłoby się rzec, ale no były wakacje, szkoły brak, jednak uczniowie tak bardzo polubili ostatnie wypady, że wrobili Starlight w Wakacyjny Wypad do Crystal Empire. Wszytko za jej plecami, nawet Zandi nie pisnął nic, ani uczniowie Nie źle mnie załatwili spryciarze cóż przynajmniej znowu spędzę trochę czasu ze swoją chrzestnicą - uśmiechnęła się do siebie czekając na stacji na @MLPFan1984 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 25, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2020 - ah normalna nuda mój drogi @MLPFan1984 dobrze jest ta wycieczka - Starlight podchodzi do małej Rain Shine i głaszcze ją po grzywie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 25, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2020 - Niestety nie choć dostał informację i się zastanawia się - Starlight się uśmiecha smutno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts