War Napisano Listopad 2, 2011 Share Napisano Listopad 2, 2011 Do ridia. Ja wiem, że nie robisz tego specjalnie (rotfl do kwadratu. po prostu jestem wyczulony na pewne rzeczy i no więc właśnie.), poza tym czekam na dalszą część tego fica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 2, 2011 Share Napisano Listopad 2, 2011 Tak. Co nie zmienia pewnych faktów. To nie jest typ wkurzania, jaki da się znieść. Nvm, nie gadajmy o tym więcej, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 13, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2012 ROZDZIAŁ DRUGI dodany! Miłego czytania życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Styczeń 13, 2012 Share Napisano Styczeń 13, 2012 No i jest pięknie, Niklas! Rozdział trzymał w napięciu, ciekawie rozwinąłeś wątek tego, dlaczego CK uciekł ze Stalliongradu... No i wprowadziłeś kolejnego gracza - Sand Dasha... Czyżby rodzinka Rainbow? Wygląda to ciekawie, nawet bardzo ciekawie. Chcę więcej! Mam nadzieję, że niedługo uraczysz nas kolejnym rozdziałem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 13, 2012 Share Napisano Styczeń 13, 2012 Fajnie sie czytało ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 No to teraz ja coś powiem... Ciśnie mi się tylko jedno "słowo"...: WOW! Naprawdę, to jest wspaniałe! Przepięknie piszesz - czyta się bardzo przyjemnie i lekko. Trochę mnie zdziwiło, że w kucykowym świecie wiedzieli o opowiadaniu "Cupcakes" I spodobało mi się to, że było tyle nowych postaci - Ditzy, Bolt, Cloud... Biorę się za czytanie drugiego rozdziału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 14, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2012 Cieszę się, że się Wam wszystkim podoba I napisz, Soczku, później, co sądzisz o najnowszym rozdziale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 Rodzina Dash? :O No i Killer może zmieniać swoją postać... Strasznie się zdziwiłam, kiedy okazało się, że Cloud tak naprawdę nie była sobą. Kurde, dobre to jest! Nie wiem, co jeszcze mam powiedzieć xD Z niecierpliwością oczekuję na kolejne rozdziały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 14, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2012 Mam nadzieję, że Cię to zaskoczyło Ale spokojnie - w III rozdziale będzie tylko lepiej... Oj... będzie się działo. Dalsza opowieść o rodzinie Dash, przyjdzie kilka nowych informacji na temat CK, coś jeszcze wyjdzie na jaw, RD w końcu "zagra w grę" i będzie próbowała nie oszaleć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 31, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2012 Kij, że dubel - nie moja wina, że nikt nie pisał nic więcej :/ ROZDZIAŁ TRZECI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 31, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2012 Miło słyszeć Wierzę na słowo, ale cóż... CK jest draniem do potęgi ósmej... Do tego z niego świr Czego się spodziewałeś? :> Death is so mainstream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 Świr ale nie rzeźnik heh (szkoda), teraz gdy już ochłonąłem po wszystkim co czytałem na spokojnie powiem: czekam na dalsze losy CK Go go Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 Trzy rozdziały już za mną i jak na razie wszystko wygląda świetnie . Fajny psychopata, sporo gierek psychologicznych, zaś sama historia/koncept ma ogromny potencjał. Czekam na więcej i mam nadzieję, że utrzyma jakość . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 Cholernie się kojarzy z serią filmów ,,Saw''. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwus89 Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 @ref ? Zajmuje się ktoś jeszcze tym czy nie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 dajesz rozdział 4 !!!:lyra3: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Nie będzie 4 rozdziału, ani żadnego kolejnego. Ale zanim mnie spróbujecie rzucać kamieniami, dodam, że próbuję wypuścić poprawioną wersję tego fica o nazwie Pie Killer. Tylko niestety poprawek trochę jest, a chęci mało... Próbuję z tym walczyć, lecz... słabo mi idzie. Niemniej jednak dam z siebie wszystko! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Mam nadzieję. Fik mnie urzekł, strasznie spodobała mi się wizja ratowania RD z rąk psychola, który czerpie zabawę ze strachu i cierpienia swych ofiar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Wątek zamknięty na prośbę autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts