KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Półapkę feromonową Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Kilka spraw 1. Zaraz powiesze Keole za jaja -.- 2. Najlepsza pora roku to wakacje. Chłodne noce są za te i ogólnie fajny klimat 3. Marznie mi tyłek DX 4. Wiedzieliście jak dobrze cynamon czyści zatoki? ._. Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Śnieg , Boże Narodzenie ,Santa Claus ,Drzewko [ czyt.Ever3Tree czy tam choinka] świąteczne . A właśnie, przypomniałaś mi, że muszę sobie zacząć szukanie jakiegoś ładnego awatara na święta Zima byłaby może fajna, gdyby nie niskie temperatury. Nienawidzę, gdy jest mi zimno w nogi... No i w sumie nigdy nie miałem okazji poznać prawdziwej zimy, czyt. wyjechać w góry. Zawsze chciałem zobaczyć, jak wyglądają pokryte śniegiem stoki, ale jakoś nigdy nie było okazji we ferie. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Wady wiosny : - koniec zimy - śnieg topnieje - rozbieramy choinkę i tym podobne . Najbardziej mi jest szkoda choinki ;_; Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Koniec zimy i możemy nawijać "mija zima ,mija zima..." Link do komentarza
Losse Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 A właśnie, przypomniałaś mi, że muszę sobie zacząć szukanie jakiegoś ładnego awatara na święta Zima byłaby może fajna, gdyby nie niskie temperatury. Nienawidzę, gdy jest mi zimno w nogi... No i w sumie nigdy nie miałem okazji poznać prawdziwej zimy, czyt. wyjechać w góry. Zawsze chciałem zobaczyć, jak wyglądają pokryte śniegiem stoki, ale jakoś nigdy nie było okazji we ferie. Ba ja już mam avatar na święta :3 Ja to prawie każdego roku wyjeżdżam w góry ,bo mam tam rodzinę. Koniec zimy i możemy nawijać "mija zima ,mija zima..." Chemia bądź cicho ! Boże Narodzenie za 2 miesiące a ja już śpiewam " last kristmas to gev ju maj hart (..) " XD Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 4. Wiedzieliście jak dobrze cynamon czyści zatoki? ._. Zanim zmieniłem moje "O sobie" na profilu na bardziej drzewiaste miałem tam kilka słów o tym, jak bardzo nikczemną i piekielną przyprawą jest cynamon. To sproszkowane ZUO, kryjące się pod niepozorną postacią, gotowe zaatakować w najmniej spodziewanym momencie! - rozbieramy choinkę Najbardziej mi jest szkoda choinki ;_; No wiesz, zależy czy to jest ponętna choinka Link do komentarza
Losse Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 @ Drzewko Tsa..taka z wielkimi ponętnymi ... GAŁĘZIAMI U mnie zawsze jest ponętna bo żywa XD Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 W lecie można za to topić aluminium na co w zimie bym się nie odwazył:qKFPC: Link do komentarza
Losse Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 W lecie można za to topić aluminium na co w zimie bym się nie odwazył:qKFPC: To je aluminium ! Jak ? Gdzie ? Kiedy ? I poco ? Napiszesz mi jak takie coś można spalić ? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Bierzesz benzynę bezołowiową(98) i mieszasz z kwasem palmitynowym i solami glinowymi kwasów naftenowych i masz.......napalm Btw aluminium raczej nie spalisz chyba ze sproszkowane z jakimś utleniaczem Link do komentarza
Losse Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 To je aluminium tego nie spalisz XD Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Od kiedy aluminium da się spalić? Link do komentarza
Losse Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Od kiedy aluminium da się spalić? Fleuur A no ja nie wiem Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Sproszkowane się da, wiem bo robiłem termit Link do komentarza
Kaziu Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 WHAT THE BUCK? Jak ja dawno tu nie wbijałem. Ja też chcę już gwiazdkę. Spokój z budą na parę dni A najbardziej wyczekuję lata. Nie tylko dlatego że koniec szkoły ale dlatego że latem przerabiam sobie pokój. Będę miał pro kolorowe światła na suficie na pilot i pro fotel z kulkami w środku Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Nic nikomu nie pomoże jak ktoś zostawi nieszczelny pojemnik z OsO4 i poczuje zapach skoszonej trawy. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 E tam Kaziu , BOŻE NARODZENIE RULEZ !! XD Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-stopic-folie-aluminiowa-w-efektowny-sposob Link do komentarza
aggar Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Nie obchodzi mnie topienie folii, ale znam śmieszną historię związaną z topieniem reklamówki Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Reakcja cudowna mógłbym się gapić na to godzinami Link do komentarza
Losse Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Nie obchodzi mnie topienie folii, ale znam śmieszną historię związaną z topieniem reklamówki Opowiadaj , pośmiejemy się :3 Link do komentarza
Kaziu Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Ja z chęcią też się pośmieje. Muszę trochę odsapnąć po kolejnej części SCP czyli SCP 087-b Link do komentarza
Losse Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Dobraaa.. Pomoże mi ktoś ? Pisze fanfik ale nie wiem jak go zacząć I nie mam jeszcze imienia dla jednej klaczy .. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Magnezium light Link do komentarza
Recommended Posts