KochamChemie Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Ja mam nie do pary Link do komentarza
Michael89pl Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Ja mam nie do pary MrRadoxX: "zawiesił", nie "zakończył" Link do komentarza
Losse Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Skarpetki ?! Innych tematów nie macie ? Nie no ja mam białe . Link do komentarza
Michael89pl Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Ja też. Mamy co prawda inne tematy do wyboru, ale temat skarpetkowy zawsze na czasie Link do komentarza
Pookhi Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Ja tam gustuje w takich bawełnianych długich i grubych ( nie żebym miał jakieś kompleksy) Czyje się w nich tak męsko Są cieplutkie ME GUSTA Link do komentarza
JimJoy Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 No to chyba zmieniło się słowo-klucz, zawsze cycki ożywiały temat Link do komentarza
Losse Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Cycki ,cycki wszędzie Link do komentarza
Losse Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 To ja odrazu zapodam wam nowy temat : Znacie jakieś fanfiki które są pisane w formie dziennika ? Szukam inspiracji. Tsa...Scratch bawi się w pisarkę. Znowu. Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Lepiej przeczytaj Cierpienia Młodego Wertera, tam inspiracji jest aż zanadto. Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Co tak wszyscy o tym Werterze? SB aż sie trzęsie od gadania o nim. Co to wogóle jest? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 To taka "ciekawa" inaczej książka. Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 To taka "ciekawa" inaczej książka. Jak Twoja wrażliwość lub zmysł estetyczny <0, to oczywiste, że będziesz takie sądy wygłaszać. A Cierpienia Młodego Wertera to genialna powieść z przełomu oświecenia i romantyzmu, po opublikowaniu której doszło do fali samobójstw. Książka ta dość mocno przyczyniła się do powstania romantyzmu, zarówno jako epoki, jak i nurtu. Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 I dość mocno wpłynęła na umysł Keoli Czy pozytywnie to nie mnie oceniać. Link do komentarza
Buziol Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 A Cierpienia Młodego Wertera to genialna powieść z przełomu oświecenia i romantyzmu, po opublikowaniu której doszło do fali samobójstw. Książka ta dość mocno przyczyniła się do powstania romantyzmu, zarówno jako epoki, jak i nurtu. Czyli kolejna ciekawa(dla niektórych) książka zmarnowana przez system lektur obowiązkowych. Sam wysoce niechętnie czytałem i do dziś mam w pamięci żałosnego bohatera, ale to ma już pewno związek z tym, że nienawidzę twórczości romantyzmu. Zdecydowanie bardziej wolę tolkienowską fantastykę, Sapkowskiego, Lema czy Orwella niż te "żalo-twory" o nieszczęśliwych miłościach przesyconych śmiesznym tragizmem. Dodam, że takie utwory z czasów podstawówki jak "Sachem" czy "O psie, który jeździł koleją" miały chyba większa wartość niż jakakolwiek powieść werterowska, bo one chociaż coś pożytecznego wpajały dzieciakom. Link do komentarza
Buziol Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Nie znam, ale zobaczę jak proponujesz Link do komentarza
JimJoy Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A ja tam ci polecę Kroniki Wardstone Aktualnie poluję na 8 część po polsku, jak się wnerwie to poddam testowi moją znajomość angielskiego i przeczytam wszystkie 10 w oryginale Link do komentarza
Amani Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 A ja może polecę coś, co raczej nie jest książką, ale jest równie ciekawe. Kojarzy ktoś Creepypasty ? Dla tych, co nie wiedzą - straszne historie wymyślane przez różnych ludzi z całego świata, które w założeniu mają wpłynąć na naszą podświadomość i sprawić, że narobimy w pory. I rzeczywiście - niektórym się to udało. Na początek polecam "Lavender Town", "Slenderman" i "Polybius". Macie tutaj cały temat z nimi : http://www.paranormalne.pl/topic/22907-creepypasta-urban-legends-itp/ Link do komentarza
Losse Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 D'awww Uwielbiam Creepypasty. Nie które są fajne ale nie do czytania w nocy. Losse nie czyta creepypast w nocy ,bo jest tchórzem. Link do komentarza
Byaku Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Jedne z ciekawszych to "Posąg anioła", "Jeff The Killer" oraz "Nowy telefon" Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 No temat w sam raz dla mnie teraz,bardzo lubię creepypasty.Wiadomo że większość nie jest prawdziwa,są jakieś wyjątki które zdarzyły się naprawdę ale mało kiedy.Ja tam osobiście czytam je zazwyczaj jak jest ciemno bo jest fajniejszy klimat itp.Hmm jak ktoś wspomniał Jeff The killer jest ciekawy,od siebie mogę polecić takie pasty jak np: 666.avi,Blood Mary czy Squidward's Suicide. Link do komentarza
Amani Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Z tych do polecenia wybrałbym tylko te stare, lub popularne. Dzisiejsze już tak nie przerażają ... Przecież mało kto mógł zasnąć, gdy w nocy zrobił sobie sesję z takimi Pastami, jak "Polybius", "Lavender Twon", lub "Slenderman". No, przynajmniej ja nie mogłem zasnąć po większej sesji ... Przez najbliższe 3 dni ... I przez najbliższy rok ciągle chowałem głowę pod kołdrę ... Link do komentarza
Gość ʎɐqǝzɐɹnʇɐıʍɐןʞ Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 utrudniacie mi prace! nie ładnie! cóż to ma być! zostaniecie ukarani! Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Odnośnie Slendera,nie widzę w tym nic ciekawego osobiście.Jakoś ostatnio moda na niego się zrobiła nie wiedzieć czemu.. Link do komentarza
Recommended Posts