Dybson Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 [...]nie zdałbym matury z ustnego polaka gdybym nie poprosił pewnej osoby(poufna tożsamość) o napisanie tej pracy. Polak potrafi hahaha XD. Ja na szczęście mam jeszcze 3 lata do matury, ale z drugiej strony należę do nieszczęsnego rocznika 1996, który pisał już nowy egzamin gim. i za te 3 lata będzie pisał nową maturę. HF i pozdro dla wszystkich z 96, DAMY RADĘ! Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Proponuje odwiedzić dział na nonsensopedii o mlp. Mało co nie spadłem z krzesła. Tak dla rozchmurzenia atmosfery. Ponoć ma być trudniej z rozszerzeń co do nowej matury. Ale nowy program nauczania w liceum nie podoba mi się. Link do komentarza
Lucpon Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 @Mrs.Scratch MrRadoxX nic nie napisał, że wszystkie nastolatki tak robią... Uspokój się trochę. Posłuchaj uspokajającej cię muzyki czy coś... Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Just chill out and...I like trains. Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Ta nowa podstawa wcale nie jest gorsza od poprzedniej, rzekłbym nawet że ma więcej sensu W starej podstawie był wałkowany cały temat a potem powtarzany w kolejnych latach z większą ilością danych, teraz wszystko leci za koleją Przedmioty techniczne też są lepiej rozplanowane ;] Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Ale ta cała amerykanizacja.... Czuję że nowa podstawa powstała głównie dla wydawnictw więcej kasy z podręczników. Link do komentarza
Kaziu Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Dobra zmieńmy temat i zejdźcie z mojej dziewczyny. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Wiem że jestem tendencyjny ale czy w waszych okolicach są jakieś sklepy chemiczne? Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Eeee... A po co ci to wiedzieć? Tak z ciekawości pytam... Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Brakuje mi kilku ważnych odczynników do labka skończyła się siarka THF i Jod z kwasem azotowym(V) też nie jest za dobrze. Przydałby się też oranż metylowy i mureksyd. Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Może sklep internetowy? Tam powinno to być. A sklep chemiczny gdzieś tam w centrum miasta mam... tylko kurde gdzie? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Wiesz nie ufam sklepom internetowym ostatnio gdy zamawiałem kamforę firmy POCH cz.d.a to przywieźli mi ją w jakimś innym "bez firmowym" pojemniku i już na pewno nie była cz.d.a Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Niektórym to nie można ufać... Ja kupiłem wujkowi na urodziny okulary 3D do szajsunga i dostałem bez jednego szkiełka... lol.... żal... I jedynie co tam działało to folia bąbelkowa... Ale oddałem do wymiany i dostałem już sprawne okularsy. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Powrócę do tych sklepów internetowych,niestety często tam oszukują i nie warto w sumie z allegro zamawiać bo z tego co słyszałem ,tam często właśnie wkręcają.Ja tam polecam osobiście te 2 strony,bardzo przyjemna sprawa,szybko są w miarę dostawy itp także na plus.A te strony to: http://cupsell.pl/ i http://www.rockmetalshop.pl/ naprawdę polecam ^^ Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 Nie, tylko regulamin zakazuje zbyt częstego zmieniania tematu tutaj. Niestety, nie jest napisane, co jaki czas można to zrobić, więc... boimy się warnów i kłódeczki ;D Oj tam, bez przesady. Poza tym regulaminu przecież nie ma. A w pierwszym poście nic nie pisze o zmianie tematu, zmieniajcie, ile chcecie Poza tym mam uwagę co do linijki Zabronione jest też nadmierne spamowanie linkami do wszelakich filmików muzycznych, bo to nie temat "Poleć utwór". Chodzi o wstawianie ogromnych ilości linków jeden po drugim, wstawienie jednego czy dwóch linków niczym złym nie jest Tak, mam dzisiaj dobry nastrój Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 W takim razie Keola musisz być codziennie w dobrym humorze. Zobaczymy, co wtedy napiszesz ^^ Nie zmienię nagle zdania... Nie macie się co obawiać E..Keola pozwól ze spytam, co to za kucyk na twojej sygnie wygląda jak Octavia ale Octy nie ma takich oczu.. Prawdopodobnie OCet. Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Keola sam rysowałeś swoje oc czy na zamówienie ? Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 A bo ładna jest ta twoja sygna . Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 Keola sam rysowałeś swoje oc czy na zamówienie ? Nie mam swojego OC... To jest rysunek autorstwa Kanistorshika, oryginał Aczkolwiek nie przywiązuję się do sygnatury, pewnie za niedługo znowu ją zmienię. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Ja to narazie nie mam pomysłu na sygnaturę Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Bo napisałaś ten OCet że skojarzyło mi się to z OC Ale ogólnie bardzo ładna ta sygna, chciał bym podobnie rysowany jako obraz mojego OC...ale chcieć to ja mogę... Ja to narazie nie mam pomysłu na sygnaturę A aj co chwilę muszę tłumaczyć że ten pan z sygny to ja Chyba zacznę przedstawiać się jako Fluttershy XD Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Mi się OCety kojarzyły , kiedyś tam ,z ubezpieczeniem samochodu ,no wiesz OC ,AC i inne duperele XD Albo z octem . Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Mi też na początku z tym się kojarzyło. Jak ktoś mówił o tym że ma własne OC to ja sie zastanawiałem... "No ej... ale ty nie masz samochodu... to skąd masz OC?!" Taki bezsens Ale później się dowiedziałem co i jak. Ja też nie mam sygny... Zrobiłem wektor ale okazało sie że źle zacząłem i nic dalej z tego nie wyjdzie... No i tak jestem bez podpisu :< A wektor gnije niedokończony... Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Bo trzeba było robić sobie sygne a nie mi Mam małe pytanko, orientuje się ktoś czy jakieś stanowisko regenta jest wolne (ja tylko z ciekawości pytam ) Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Bo trzeba było robić sobie sygne a nie mi Mam małe pytanko, orientuje się ktoś czy jakieś stanowisko regenta jest wolne (ja tylko z ciekawości pytam ) Skubany regentem chce zostać XD Dobra ja tez bym chciała.. Link do komentarza
Recommended Posts