Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Dobra, to jest temat do rozmów a nie pieczenia sucharów. Do sucharów jest osobny temat . Kurde, przypomniał mi się żart, ale nie chcę dostać bana (gore i te sprawy..) Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Mam śmieszny żart obrazkowy Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Hej chce ktoś zjeść papier i części zwierząt z keczupem ? Bo mam parówki . Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 To nie jest śmieszne...to jest przerażające !!!! Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Parówki są dobre, zwłaszcza z grilla. Albo kiełbachy. Dlaczego nie ma już pogody na grilla? :< Chętnie bym coś zjadł i wypił, zwłaszcza piwko Kurde, nie lubię piwa ale i tak go pije... Link do komentarza
Losse Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Parówki są dobre, zwłaszcza z grilla. Albo kiełbachy. Dlaczego nie ma już pogody na grilla? :< Chętnie bym coś zjadł i wypił, zwłaszcza piwko Kurde, nie lubię piwa ale i tak go pije... 16 lat i piwo Link do komentarza
Lucpon Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Mrs.Scratch Takie już czasy (który raz już to mówię?). Teraz wszystkich ciągnie za wcześnie do wszystkiego, "bo to takie dorosłe". Smutne to jest, ale cóż poradzić... Link do komentarza
Losse Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 U nas taka laska ,nie z mojej klasy ,pila piwo na lekcji religii ,i pali papierosy Typowy plastik. Link do komentarza
Lucpon Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 U mnie dziesięć (a może więcej...) na dwadzieścia siedem osób pali i pije, więc mam okrutną świadomość co się dzieje. Tak tym palaczom spadła kondycja, że bieg na kilometr biegną 2 minuty dłużej, co jest ogromną różnicą. W klasie takich "lasek", jak to nazwałaś mam minimum 3. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ja na przykład nie lubię mocniejszych trunków. W mojej starej klasie mało osób piło(nic a nic),natomiast....echhh...dużo paliło jak parowozy. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 A u mnie [ ogólnie] w szkole ,kurde .. Te z 3 klasy [czytaj galerianki] odeszły.. Masakra jakaś. Link do komentarza
Lucpon Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 @MrRadoxX Nikt cię tu nie zachęca do picia, palenia i ćpania, a nawet odradza. Napisałem "bycie fajnym", bo to jest z reguły powód. Chyba, że napisałeś to dla samego uświadomienia nas, że nie praktykujesz takich rzeczy. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Chyba u każdego w gimbazie jest tak żeby być " kul " to musisz , ćpać , palić i chlać. Link do komentarza
Lucpon Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 U mnie w klasie akurat, na szczęście nie musisz palić itd. by być szanowanym w klasie. Nie wiem jak jest w innych. Musisz po prostu nie być przymułem (nawet, o dziwo, nie trzeba się trzymać tych "najbardziej kul"). Link do komentarza
Losse Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 No to masz farta . Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nie pakujcie się w narkotyki radzę dobrze nawet nie wiecie jakie straszliwie trujące metabolity(nawet fajne wzoki) powstają po ich zażywaniu(wyjątek podtlenek azotu) Link do komentarza
Lucpon Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Mnie nie musisz tego mówić. Kolega mojego ojca zmarł po tak zwanym "złotym strzale". W życiu nie tknę żadnego tego typu świństwa. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 A kto tu się pakuje w narkotyki ? Człowieku , u mnie to żeby być " kul " tak jak już wcześniej powiedziałam ,musisz ćpać , palić , i chlać. A żeby dostać się do grona plastików ,musisz robić te durne focie przed lusterkiem , podlizywać się nauczycielom ,i musisz słuchać popu A ja mam problem bo nie mogę znaleźć znajomości . Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Bycie kul w moim gimnazjum to było branie udziału w olimpiadach przedmiotowych(cholercia zabrakło mi 18 puntów żeby dostać się do finału z OLCHEMu) Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 Ja trafiłem na dość dziwną klasę... W większości byli to dresiarze, przyszli bandyci (choć dziewczyny fajne, żadnych plastików), ale dało się z nimi dogadać. Po tym, jak zostałem laureatem z biologii wszyscy mi gratulowali i stałem się bardziej popularny, choć byłem pewien, że zaczną mnie tępić. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Laureat z biologi? Szacun... Mnie nie chciało by się tyle kuć. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 @Keola zazdroszczę ci . Ja uczę się dość słabo ,ale na szczęście lepiej niż w podstawówce. A najgorsza jest matematyka .. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 A co najgorzej ci idzie z matmy?(jeśli wolno spytać) Link do komentarza
Losse Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 A co najgorzej ci idzie z matmy?(jeśli wolno spytać) Wszystko i nic . Narazie moja najlepsza ocena z matmy to czwórka . Reszta to dwójki ,trojki a najwięcej jest jedynek. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Pobaw się w zagadki matematyczne polecam książkę gabinet zagadek matematycznych znajduje sie tam sporo kawałów no i pisarz tłumaczy wszystko w prosty sposób(yyy sry autora nie pamiętam nie mam tej książki przy sobie) Link do komentarza
Recommended Posts