Rapid Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (edytowany) Edytowano Maj 22, 2016 przez Rapid 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Znowu o Afryce. Chamsko i brutalnie. To ostatni raz - postaram się już nie dawać "czarnego humoru". Co zrobić, żeby dzieci w Afryce nie chodziły głodne? -Poobcinać im nóżki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 Zwykły suchy żart na wieczór (made in russia) Przychodzi Pikachu do lekarza, a lekarz się pyta: serduszko pika? A Pikachu: niet! Cyka, cyka! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Wycinek ze skeczu kabaretu Smile. Kłótnia dzieci na lekcji: dobrze zbudowanej Marysi i donosiciela Kuby. -Ty weź już Kuba przestań, bo cię rzucę. -Przecież my ze sobą nie chodzimy. -O tablicę cię rzucę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 (edytowany) Co mówi informatyk, gdy dostanie pendrive na urodziny? Spoiler Dzięki za pamięć! Z wysokiego budynku lecą perkusista i gitarzysta. Perkusista mówi do gitarzysty: Przynajmniej raz skończymy równo Edytowano Maj 24, 2016 przez Rainbow Guitar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Co robi matematyk przy ujściu Wisły? - Liczy delte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Przed rozwinięciem spoileru, informuję, że zawarte tam treści mogą być w pewien sposób krzywdzące, więc jedynie ostrzegam przed poniższą zawartością. Tym razem na liście jest dużo czarnego humoru, więc ponownie ostrzegam! Spoiler Dlaczego serce jest brutalne? Spoiler Nic nie mówi, od razu bije. Spoiler - Panie doktorze, czy operacja się udała? - Tak. Jest pan, przepraszam, jest pani od teraz 100% kobietą. - Doktorze, ku*wa, ja miałem mieć wyrostek robaczkowy usunięty! - No masz. Babie nigdy nie dogodzisz... Spoiler Dlaczego blondynka ma ciemne odrosty? Spoiler Bo jej mózg jeszcze walczy. Spoiler Spoiler - Jasiu czy to prawda, że Twój dziadek stracił język podczas wojny? - Prawda. - A jak to się stało? - Nie wiem, dziadek nigdy nam o tym nie opowiadał. Spoiler - Mamo, nie wyobrażasz sobie co się stało! Strasznie się pokłóciliśmy!!! Coś strasznego... - Spokojnie, córeczko, nie denerwuj się. W każdej rodzinie zdarzają się czasem konflikty... - Tak, wiem. Ale co zrobić z trupem... Spoiler Spoiler Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję! Na to morderca: - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam przez ten las... Spoiler W basenie, przy szpitalu dla wariatów, topi się jeden z pacjentów. Na ratunek skoczył mu drugi i go uratował. Po tym całym wydarzeniu bohaterski pacjent jest wezwany do lekarza. - Pana postawa świadczy o tym, ze jest pan już całkowicie zdrowy i może pan wracać do domu. Mam jednak smutna wiadomość: ten człowiek, któremu uratował pan życie, powiesił się w łazience. Na to pacjent dumnie: - To ja go tam powiesiłem, żeby wysechł. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Uwaga, to zniszczy wasz świat!!! Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Kolejne chamskie suchary, tym razem w formie wierszowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Życiowe. -Czy wszystkie grzyby są jadalne? -Tak.......ale niektóre tylko raz. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 #tró 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 24 minuty temu Bronek napisał: Je*łem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 No bo jutro kuniec wulnego. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 godzinę temu Rapid napisał: Dzisiaj tak miałem z pisaniem referatu na historie No ale suchar musi być: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 42 minuty temu Bronek napisał: Dzisiaj tak miałem z pisaniem referatu na historie No ale suchar musi być: Poproszę ten z Czarnobylem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się