Major Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 55 minut temu Major Degtyarev napisał: Znam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 24, 2016 Share Napisano Lipiec 24, 2016 (edytowany) 1. Wąż, który pracuje w ogrodzie? Wąż ogrodowy. Macie lepsze: Edytowano Lipiec 24, 2016 przez GosiElla 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 (edytowany) Dobra, trochę moich własnych (poza ostatnim): 1. Jak nazywa się jedzenie trawy? Trawienie 2. Pan od matmy mówi do Jasia: - Liczę, że z ocen będziesz miał słabą średnią. Jasiu: - Żebyś się nie przeliczył! 3. Jak się nazywa wyścig, w którym biorą udział owce? Rajdowiec. 4. Gdzie Komorowski trzyma zapasy? W komórkach. 5. Dziewczyna, która nawdychała się helu? Helena. 6. Czego dziewczynki szukają w salonie fryzjerki? Spinek. 7. Dlaczego zmarło niegrzeczne dziecko chemika? Bo było rozpuszczone. Edytowano Lipiec 25, 2016 przez GosiElla 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 (edytowany) Wymyśliłam kolejne (poza ostatnim): 1. Sędzia skazuje pewnego pijaka i pyta: - Czy skazany ma ostatnie życzenie? - Tak, jeśli można, to chciałbym jeszcze przelecieć POwódkę. 2. Jasiu nie zdąża do toalety i robi kupę na dywan. Mama: - Masz to pościerać! - Czemu ja? - A kto nawalił?! 3. - Stary, nie byłem aż taki pijany! Nie no, co ty! Rzucałeś moim chomikiem, krzycząc: "Pikachu, wzywam cię!" Edytowano Sierpień 2, 2016 przez GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 Ulubiona zupa alkocholika? Krupnik! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 Kolejne wymyślone przeze mnie: 1. Przechodzą dwa orzechy przez drogę. Auto rozjeżdża jednego z nich. Drugi: - O, orzeszki! (zależy od akcentu) 2. Co zrobi lud przeciw nieodpowiadającej im władzy? Powstanie (czasownik i rzeczownik xD) 3. - Mam problem! - A co ja mogę poradzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 Nie pamiętam, czy to już tu było: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 (edytowany) Moje (tak, następne xD): 1. Kolega pyta smutnego ogrodnika: - Co się tak sadzisz? 2. Dlaczego krytyk kojarzy się z deską? Bo jedzie po bandzie. 3. Strona z najlepszym "y"? Besty Edytowano Lipiec 27, 2016 przez GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 Jaką wódkę pije strzelec? Wyborową! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 Mój: Czym podróżował Douglas Adams? Autostopem przez galaktykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 Z 5 tomu komiksu MLP... Uwaga spoiler. Spoiler Cała 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 Jeden z najkrótszych żartów na świecie: Dwie kobiety siedziały cicho. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 (edytowany) Kolejny mój: Co robią dwa patyczaki, gdy się kłócą? Patyczkują się ze sobą. Edytowano Lipiec 31, 2016 przez GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 Przychodzi garbaty pacjent do lekarza, a doktor się pyta: na h*j pan się skrada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTraitor Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 29.04.2012 at 23:24 MrFreeze napisał: Gdyby głupota świeciła , byłbyś jaśniejszy od halogenu xD !!! ( Tylko nie bierzcie tego do siebie xD ) Celestja? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 4, 2016 Share Napisano Sierpień 4, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 CO??? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) 13 minuty temu Bronek napisał: CO??? Ukryta zawartość WTF!!!??? I to jest dla dzieci? Edytowano Sierpień 5, 2016 przez Flaming Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 godzinę temu SPHRAX napisał: Nie dla dzieci byłby na pewno moment zajścia w ciążę... Ciekawe z kim... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się