MisterGonzo Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Trochę za mało urozmaicony ten utwór... Taki jednolity. Mi wokal niestety nie przypada do gustu, ogólnie wokal i chóralne przyśpiewki w takich "epickich" piosenkach mnie zazwyczaj irytują. 5+/10 Skoro kolega 2 posty wyżej zaczął z Neue Deutsche Harte, to może Oomph!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) Trochę za mało urozmaicony ten utwór... Taki jednolity. Mi wokal niestety nie przypada do gustu, ogólnie wokal i chóralne przyśpiewki w takich "epickich" piosenkach mnie zazwyczaj irytują. 5+/10 Skoro kolega 2 posty wyżej zaczął z Neue Deutsche Harte, to może Oomph!? Te chóralne przyśpiewki to jest bardzo specyficzny typ muzyki, to po prostu trzeba lubić Co do utworu wyżej, drażni mnie język Niemiecki , nie wiem dlaczego, ale tego słuchało się naprawdę dobrze ! 9/10. Sabaton - Uprising WARSZAWO WALCZ ! Edited June 25, 2013 by Eternal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Tyle razy to słyszałem, że nie dać pełnej dziesiątki to wstyd. Jedna z moich ulubionych piosenek. https://www.youtube.com/watch?v=LB_7Xmiy_GQ Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Nie przepadam za takim typem muzyki. No cóż każdy ma swój gust. https://www.youtube.com/watch?v=88merJap-iM Moim zdaniem jest to bardzo fajna , żywa piosenka. Piosenkarka która dużo przecierpiała w swoim życiu. Pokonała swoje lęki i działa dalej. Za to ją podziwiam. Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) Polubiłem ten temat ! Tyle ciekawej muzyki odkryć, ja chyba rzeczywiście pod jakimś kamieniem żyje że tego wcześniej nie znałem . Moim zdaniem jest to bardzo fajna , żywa piosenka. Zgadzam się, poza tym że jest żywa to na dodatek czuć pozytywną energię podoba mi się 9/10 Borysewicz&Kukiz - JEST TAKI DZIEŃ Edited June 25, 2013 by Eternal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Słyszałam to gdzieś kiedyś...nie mój typ,szczególnie też że to jest polskie to jest na minusie.Nie lubie polskich piosenek. 5/10 Może trochę Mikusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulig Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 VOCALOIDY!!!x3 Wspaniały utwór.Wpada w ucho,oraz w moim typie. 10/10 http://youtu.be/wuhTxPRj-KU Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Ja nawet nie muszę tego słuchać Kalinka Malinka~ 10/10 Może Matryoshka w wykonaniu Białorusi? Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulig Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 9,9/10 Troszkę mniej mi się podobało od oryginału A teraz może piosenka Dear you wykonana przez Keiichiego? Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 łaaa~ Wpada w ucho~ Jednak ten sam początek taki...głośny... 9.6/10 A teraz "Taniec Elfów" w wykonaniu mojego Norwusia~ Uwaga,spokojne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulig Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Piękne *-* Spokojne,ale piękne *-* 10/10 A teraz OP gry Higurashi Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) Omg,to wciąga.To jest takie piękne a zarazem psychodeliczne *-* 10/10 A może Marukaite Chikyuu naszego kochanego Polaka Feliksa? Edited June 25, 2013 by Mrs.Octavia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulig Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Feliks ma taki kawaii głos *-* 11/10 Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 //No ba,Feliks ma taki totalnie hipnojzing głos <3333 // Tak bardzo początek i głos *-* 10.8/10 A teraz dowiedzie się ska wzięła się ma sygma~ (od 2.20 najlepsze~Chce to na sygme *-*) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulig Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Lol xD 10.9/10 A teraz Nipa Nipa Nipa Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Totalnie nie moje klimaty niestety; 6/10 . Nothing else matters ( Wykonanie z filmu Zero Dark Thirty / Wróg Numer Jeden ) Moim zdaniem jest to najlepsze wykonanie Nothing else matters. Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulig Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Piękne *-* 10/10 A teraz pokatuje wam uszy Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) To...ma coś w sobie....7.8/10 A teraz Alianci śpiewają o przyjaźni i takich tam duperelach Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Edited June 27, 2013 by Emronn Fabulous Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) Szczerze powiedziawszy utwór trochę mnie przynudza. Lubie posucha czegoś spokojnego, ale to nie to. 6/10 - to było do utworu Eternala, spóźniłem się. Średnie jak dla mnie, ale to subiektywna opinia. Takie przegadane 6/10 Kaczki w akcji Edited June 25, 2013 by EmSki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulig Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Znam to.Wpada w ucho. 9/10 A teraz ending higurashi kiry wykonany przez bliźniaczki Sonazaki http://youtu.be/FNNYRh42U1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Rzygam tęczą <3333 Strasznie mi to przypomina głos Węgry lub Belgii... 11/10 A teraz nasz Alfie Bohatero namber łan zapodaje piosnkę o Hamburgerach i uliczy,jał Link to comment Share on other sites More sharing options...
20ProcentCooler Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) Lubię Higurashi.To jest takie słodkie! 8.5/10 http://www.youtube.com/watch?v=x2LodJjSLIY Pewien białoruski zespół i ballada Mickiewicza. Grrr...Ktoś mnie wyprzedził. Ok.Lubię to,chociaż wolę w rytmie Bad Apple!.7/10. Edited June 25, 2013 by 20ProcentCooler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 BIAŁORUSKI? (już ma ten utwór powyżej 6 za to,i tu nawet o Hetalie nie chodzi ) O boże jak ja kocham ten język...jest taki piękny...i te głosy 12/10 Zapiszę to sobie gdzieś To może coś mocnego od Prusaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
20ProcentCooler Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Niby ostre(co lubię),ale nigdy za tym nie przepadałam.Powiedzmy 4.5/10 http://www.youtube.com/watch?v=dZWM6PNVvqo Teraz coś polskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Nie lubię polskiej muzyki,a to szczególnie jakoś nie przypadło mi do gustu 4.5/10 A teraz to Złamanie wewnętrznego regulaminu działu. Proszę na następny raz uważać. ~ Emronn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts