Panda Hippis Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Łatwo mnie kupić.. No co tu dużo mówić... 9/10 - To chyba wyraża więcej niż tysiąc słów! Hmm.. Jeszcze raz ja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Nie lubię tego typu muzyki, dlatego nie mogę dać więcej niż 6/10. OK, a co powiecie na Luxtorpedę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Luuuubię i to bardzo ^^. Ogólnie są już dość popularni w naszym kraju, ale nie dziwię się skoro ten zespół ma mądre teksty a ludzie w tym zespole są pozytywni ^^. Grali nawet u nas w mieście kiedyś i wywiało mnie do innego świata xD. Daję zasłużone 10/10. Ja nie mogę ten klimat ^.^ Ale w końcu to jeden z najlepszych Polskich festiwali, pfu wróć najlepszy festiwal w naszym kraju . Papa Roach i filmik jak grali na Woodstocku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Spoko 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nie lubię. Niby utwór wysłuchałem do końca, ale ten zespół nie jest dla mnie. Strasznie męczyłem się z tą piosenką, jak dla mnie jedyny ich dobry utwór to I'm just a kid czy coś takiego.. Jedynie 3/10. Wybacz .. Nie mam o dziwo pomysłu co dać w tej chwili, więc tak jakoś zarzucę tym dla zmiany klimatu: https://www.youtube.com/watch?v=LKgu0xdYP3I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 No muszę powiedzieć, że czegoś takiego się nie spodziewałem. Po długim namyśle mogę dać 8/10. Ja dam Blue October - Say It: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Fajne. 8/10 Tough Enough by Vanilla Ninja (Country version) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Hmm... Po dłuuuuugim namyśle stwierdzam 7/10, bo tak. Ode mnie coś dziwnego... Nie wiem dlaczego mi się to podoba... Ja przecież nie słucham takowej muzyki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Całkiem niezłe, nie byłem nigdy jego wielkim fanem ale ta piosenka mu nawet wyszła. No fajnie się słuchało, dlatego 7,5/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Całkiem, całkiem... 7/10 Puścili to nawet na Esce TV XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Yyyyyyyyyyy... 7/10. Tak. Tyle starczy. I coś na rozluźnienie ode mnie... I wish that somebody know this song. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ Nienawidzę tego daję 1/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Ehhh... Ty chyba za dużo Disney Channel oglądasz Oczywiście to jest żart.. Ach, te moje poczucie humoru, które nie przekracza poziomu płytki chodnikowej... 6/10 I coś ciekawego moim zdaniem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 8,5/10 Kiedyś często w radiu leciało Piosenka dzieciństwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Klasyk, warto powrócić czasami do takich piosenek. Ode mnie też legenda, łapcie: ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Tak długo czekałem, żeby ocenić piosnkę od Ciebie! I się nie zawiodłem! 9/10 I coś, czego nigdy nie słuchałem.. Dlaczeego?! Dlaczego mi to robicie? Niszczę tu sobie wyrobiony gust muzyczny! I dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Eeee bez obrazy ale to nie dla mnie 3/10 nie za rytm 3,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 No co za... Sam to chciałem wrzucić, tylko czekałem na odpowiedni moment! Widocznie za długo czekałem - 10/10. I klasyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Wedle życzenia piszę "coś". Jak dla mnie 9,75/10 Coś spokojniejszego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Lunaaaa! Luna! Lunaaa, whyyy?! Okej.. Uspokoiłę się... 7/10 A teraz wreszcie ja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 11/10 Widzę, że sobie u mnie o tym przypomniałeś xd Porządny wstęp, potem boskie rozkręcenie ... Doskonałe na rozluźnienie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdoła Saska Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Bardzo ciekawy utwór :>. 9/10! A teraz troszkę inne klimaty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Może to dziwne, ale mi się podoba. Jak z horroru 8,8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Cóż, 7/10 utwór nie przypadł mi do gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 No Nogalik trzeba przyznać że trafiłeś w me gusta ^^. Bardzo fajna kompozycja. Na prawdę nie ma co narzekać, bo przyjemnie się słuchało. Dlatego daję Ci 10/10. trzymajcie ! =P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się