Jump to content

[Oceń poprzedni utwór] - Temat ogólny

Delfinek Keola
 Share

Recommended Posts

Guest Piter Wan Kenobi

Ah tam genialny zespół i co tu dużo gadać. Może to dziwne ale oryginał Britney też lubię, ale ten cover jest lepszy i to o wiele. Bardzo pozytywne chłopy, z genialnego kraju którzy tworzą bardzo dobrą muzykę ^^. Nie pozostaje nic innego jak dać 10/10. Może Was zaskoczę, ale ode mnie stara dobra Coma. Jednak widać różnicę pomiędzy nowymi a starymi albumami, stare płyty bardzo okej nowe za to mi się nie podobają. Ale oceńcie sami:

Guest Piter Wan Kenobi

Ehh, warto powrócić do dawnych lat bo stara muzyka jest bardzo dobra. Legenda polskiej muzyki rockowej i nie ma co tu dużo gadać. Daję 10/10. Trochę punk-rocka:

Guest Piter Wan Kenobi

Że ktoś jeszcze słucha Kultu o_O. Bardzo fajnie jak tak, utwór legendarny i jakże prawdziwy do dziś. Ogólnie lubię ten zespół jak i samą postać Kazika. Nie mogę dać nic innego niż 9,5/10.

Guest Piter Wan Kenobi

Hah, nie trzeba przedstawiać zgadłeś Hippi :D. Nie wiem co powiedzieć, klasyk zespół tak samo jak i utwór. Daję 10/10 bo inaczej się nie da ^^. http://www.youtube.com/watch?v=AAUZLyZ1-Wg zespół o którym praktycznie nikt nie słyszał, a fajnie łoją a na dodatek są z Polski i mają teksty w naszym języku :fluttershy5: !

Guest Piter Wan Kenobi

Taki rap to ja rozumiem. Hans nawet w Luxtorpedzie sobie dobrze radzi, ogólnie go lubię i szanuję bo ma przekaz w utworach a to się liczy. Daję 9,3/10. Trochę inny klimat: