darkangelPL Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Eh... Trzeba coś zrobić... Nie wiem co, ale muszę zrobić cokolwiek, by nie zdechnąć... Ch*lera, szkoda, że nie mam swoich ostrzy, przydałyby się teraz.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Aaaa.. Dzięki bracie - odpowiada Matemar i przechyla jeszcze kilka dźwigni. - Nie ma za co - odpowiada Matalos. Widzisz, że niebieski alicorn mruga do ciebie przyjaźnie, korzystając z nieuwagi brata. - Zaraz zacznie się show - słyszysz przyjazny szept Matalosa. Mastemar przesuwa jeszcze kilka dźwigni, odwraca się zadowolony... Puszczają zaklęcie trzymające ciebie za kopyta, w powietrzu, przed tobą pojawia się twoja broń. - Zaczynaj! - krzyczy Matalos, ustawiając się w pozie bojowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 (ee.... "odpowiada Nocturne"??? Chyba miał być Mastemar) Chwytam miecz i nóż, przybieram postawę bojową, jak ruszy na mnie to go zaatakuję cięciem bocznym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Mastemar spogląda zdziwiony to na ciebie, to na brata. Zaczyna się śmiać, widząc, że czekacie na jego ruch. - Hahahahahahaha... Mam wam wysłać zaproszenie? - wystrzeliwuje magiczne pociski w waszą stronę. - Zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Odlatuję na bok, po czym ruszam ostrą szarżą na Mastemara szykując ostrze do cięcia... Wreszcie mogę się zemścić za wszystkie krzywdy, za moją rodzinę i za to, że skrzywdził moją Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Kątam oka zauważasz, jak Matalos odbija wymierzone w niego pociski. Potem niebieski alicorn zaczyna szykować jakiś magiczny atak. Ty jesteś cały skupiony na szarży, wymierzonej w znienawidzonego przez ciebie brązowego alicorna. Ten zauważa twój atak i szykuje się do obrony. Wyczarowywuje parę magicznych ostrzy i zastawia się nimi. Atakujesz wroga z furią. Twój cios trafił w blokadę i... rozbił ją. Co prawda, stracił dużo na impecie i zdołałeś tylko zadrasnąć Mastemara na pysku, ale udało ci się zniszczyć magiczną broń. Twój miecz pokrywa magiczna, niebieska poświata. Mastemar spogląda zaskoczony to na ciebie, to na ostrze. - Jak... Jak? się pytam! - krzyczy. Spogląda na brata, dalej skupionego na jakimś zaklęciu. - To TWOJA sprawka! - krzyczy i szykuje kołejne zaklęcie. Wtem ziemia pod wami zaczyna się zapadać. Dosłownie, wielkie kawałki skał zaczynają wpadać w bezdenną otchłań która nagle pojawiła się przed wami. Matalos uśmiecha się wesoło. - Skończyłem... - stwierdza i kiwa ci głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Wzlatuję szybko w powietrze... Nie dam się wciągnąć w żadną z otchłani... Teraz czeka nas walka w powietrzu... - Dzięki, Matalosie... - powiedziałem po czym przygotowałem się na prawdopodobny atak ze strony Mastemara... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Mastemar spogląda to na ciebie, to na Matalosa. Jest wyraźnie przerażony, krolpe potu spływają mu z czoła. Nagle uśmiecha się złowieszczo i nurkuje za maszynę, która jakimś cudem ostała się z ataku Matalosa. - Za nim! - woła błękitny alicorn i rusza do ataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Lecę za Mastemarem, jak będę miał czyste pole ostrzału, to rzucę w niego grad shurikenów, po czym zaatakuję go pchnięciami i cięciami miecza... Muszę go dorwać, nie może mi teraz uciec... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Wlatujesz za maszynę i widzisz jak Matalos robi unik przed promieniem brata. Brązowy alicorn krąży przy niewielkim fragmencie podłoża. Widząc ciebie, Mastemar przerywa atak i krzyczy: - Załatw Matalosa. Dam ci moc, której każdy kuc będzie ci zazdrościł. Puszczę Twilight wol... - przerywa mu magiczna kula, jaką wystrzelił niebieski alicorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Biorę ostrza i rzucam je w Mastemara... - To ci wystarczy za odpowiedź... Nie potrzebuję mocy, a ty nie dałbyś mi pewnie tego, czego pragnę... Podlatuję do niego i chcę mu zadać cios ostrzem miecza... Mastemar musi zapłacić za wszystko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Jak sobie życzysz! - krzyczy Mastemar, unikając twojego ataku. Widzisz jak jego róg zaczyna emanować magią, i rozlega się głośne buczenie. Nagle błyska różowawe światło i... Mastemar znika. Matalos zatrzymuje się zaskoczony. - Gdzie on...? - pyta. Chyba widziałeś błysk brązu, za fragmentem maszyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Lecę za maszynę, muszę dorwać w końcu tego tchórza... Jestem wściekły... Czuję że szał ogarnia moje ciało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Pudło! - słyszysz okrzyk, kiedy to lądujesz za maszyną i nikogo tam nie widzisz. - Wyłaź tchórzu! Walcz jak facet! - krzyczy Matalos. - Nie. Tu gdzie jestem, jest mi dobrze. Ani mi się myśli stąd wychodzić. A teraz - mówi dalej - położycie się na ziemi. I lepiej zróbcie to szybko, bo komuś... Stanie się krzywda - słyszysz delikatny płacz Twilight, niesiony echem przez jaskinię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Twilight! - przesadził on już w tym momencie... Ogarnia mnie szał, po czym pędzę jak tylko mogę w stronę głosu... Nie zważam na nic, zamorduję go choćbym nie wiem co... Jak spadnie jej chociaż włosek z głowy, to on skończy swe życie w wielkich męczarniach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Zdążyłeś przejść kilka kroków, gdy nagle otrzymujesz potężny cios w plecy. Upadasz na ziemię, a na głowę wylewa wiadro wody. - Uspokój się! - wrzeszczy Matalos, stojąc na twoich plecach. - To pułapka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Jestem wściekły, nie myślę racjonalnie... - Ale on ma Twilight! - po chwili się ogarniam - Matalosie, jaki masz plan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Plan jest taki... - nachyla się i szepcze ci do ucha - ty wyrwiesz mi się i ruszysz pi Twilight. Ja ciebie złapię i udam, że jestem po jego stronie. Potem go załatwimy, nie odpóści sobie chwili triumfu. Rozumiesz? - pyta poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Ech... Tyle muszę czekać, nim zabiję Mastemara... Musze się zgodzić na ten plan, inaczej nie uratuję mojej Twilight... - Ok, zgadzam się... Rób co należy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Matalos unosi ciebie w górę i uśmiecha się złośliwie - Bracie! - krzyczy. - Mam go. - Super. A teraz go mi przynieś... Albo czekaj! Wrzuć go do maszyny. co się będę wysilał - odparł Mastemar. Dobra, nie taki był plan. Ale przynajmniej wiem gdzie jest. Teleportuję ciebie do niego i dobiegnę do ciebie, dobrze? pyta niebieski kuc telepatycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Dobra... - mówię w myślach... Niepokoję się całą tą sytuacją i mam nadzieję, że Matalos znów mnie nie zdradzi... Ale odważę się zaryzykować... Dla mojej kochanej Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - To leć - rzuca Matalos i ciebie pochłania niebieski błysk. Lądujesz w jakiejś jasnej jaskini. Widzisz Twilight leżącą w kącie, wystraszoną. po przeciwnej stronie stoi Mastemar. Spogląda na ciebie zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Szykuję ostrze i podchodzę do Mastemara. Płonę furią, mam już go serdecznie dosyć. Czuję że zew krwi się we mnie odzywa, chyba mu ulegnę... - Witaj, Mastemarze... - szybkim krokiem dobiegam i chcę go nadziać na miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Hop! - zakrzyknął Mastemar z rozbawieniem i machnął skrzydłami. Wzbił się w powietrze, chcąc przelecieć nad tobą. Podmuch powietrza spod jego skrzydeł zachwiał tobą delikatnie, ale nie upadłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Atakuję go z przewrotem cięciem w bok, starając się zadać cios jak najbardziej z jego przodu. Jak on mnie wnerwia... Muszę go załatwić, po prostu muszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts