MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo całkowicie się zgadzam z Tobą . (zgadzam się z sosną564). Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo chodziło mi raczej o to, by Dachau przenieść do Szczecina (pardon - Stettina), ale dobra. Drugi ban, bo Ste... Szczecin został już zinfiltrowany przez moich agentów. Czeci ban bo komunizm to ustrój zabawny, ale tylko wtedy, gdy jest u kogoś innego. Link do komentarza
FaithFire Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo komunizm miał swoje dobre i złe strony! Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo agenci gandzi zostali złapani i pięknie się tłumaczą moim ludziom z tego czego szukają na Szczecinie . Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo nich uwolniłem Sie umi tepac to sie ma Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo dzięki, Xylo! Drugi ban bo panowie i panie, oblegamy Szczecin! MasterBezi musi w końcu zapłonąć! Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Bo bo chyba nie, na Szczecin nikt niepożądany się ot tak nie teleportuje Link do komentarza
FaithFire Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo jak nie? A ja? Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo na szczęście Xylo i jego chłopaki byli pożądani. Przez moich agentów, ale to szczegół. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo liczy się kto jest pożądany przez władze miasta czyli mnie, Gwardię Imperialną, Mane 6, Derpy i Księżniczki A ponieważ, żadne z powyższych nie pożądało Xyla i jego ekipy, to nie mógł wbić z ekipą Link do komentarza
FaithFire Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo jestem pożądany przez księżniczki i Derpy, więc wchodzę Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo chyba nie. A drugi ban bo jest już w Szczecinie DEFCON 1. Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo jażem jest pożądany przez Lunę! (grunt to skromność - dop. Ja) Link do komentarza
FaithFire Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo chyba tak Drugi bo rozwaliłem DEFCON 1 po wejściu Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo Casshern wszystko maże Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo DEFCON to stan gotowości bojowej. A drugi ban bo i tak nikt nie wbije na Szczecin, a już na pewno nie goście z widłami. Trzeci ban bo na Osiedlu Kasztanowym już czekają wieżyczki z bolterami, multilaserami i bronią plazmową. Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo siema, ziomek! Idziesz z nami! Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo nie ma w HQ Counter-Strike'a nikogo z Twoich . A drugi ban bo co oni powiedzą na kasrkinów z mojej jednostki antyterrorystycznej Counter-Strike jak tylko twoi ośmielą się wbić? Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 wtf co ja napisałem?!!!!!!!!!! Nie maże tylko może Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban za literówkę. Drugi ban bo jak to, co powiedzą? A co mogą powiedzieć? Blood for the blood god i do przodu! Trzeci ban, bo w walce wręcz kasrkini śmierdzą, jeśli walczą z berserkerami Khorne'a. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo chyba nie wiesz jaka Pr0 jest moja jednostka Drugi ban bo słyszałem, że wasza horda jest niszczona przez Solarisy na liniach C i 77 w okolicach Stacji Doświadczalnej oraz przez posterunki pod Dąbiem i na Osiedlu Kasztanowym . Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo faktycznie, nie wiem o czymś, czego twoi podwładni nie mają. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ban bo nie wiesz o tym, że moi podwładni nie mają dezerterów i hejterów w swoich szeregach Link do komentarza
Recommended Posts