Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Ban, bo mogę. Centralnie zaplanowałem, że o 14 jest rano. Drugi, bo witam uprzejmie. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza
MasterBezi Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban bo centralne planowanie w Polsce skończyło się 24 lata temu. Drugi ban bo też... Witam. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban, bo nie mam ochoty podnosić broni przeciwko waści. Jestem ogrodzony niczym Korea Północna. Link do komentarza
Gandzia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban bo dlaczego Cyrankiewicz nie boi się jeździć do Moskwy? - Bo mu włos z głowy nie spadnie! Badum-ts. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban, bo to nie taki suchy kawał jak może się wydawać. Link do komentarza
Gandzia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban bo dowcip wymyślony po ucieczce Światły na zachód: - Dlaczego nie ma Światła? - Bo bezpieczniki zawiodły. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban, bo cofam zakaz opowiadania kawałów politycznych. Link do komentarza
Gandzia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban bo dwóch harcerzy poszło sobie popływać w rzece. Nagle słyszą krzyk. Bierut tonie. Harcerze wyciągnęli go na brzeg. - Dziękuję, chłopcy - powiedział Bierut. - Jak mogę wam się odwdzięczyć? Proście o co chcecie. - To ja chcę willę z basenem i samochód. - Załatwione. A ty? - polityk spytał drugiego harcerza. - Piękny państwowy pogrzeb ze wszystkimi honorami. - A dlaczego? - Bo jak ojciec dowie się, kogo uratowałem, to mnie zabije. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban, bo ten znałem. Co nie umniejsza efektu. Link do komentarza
osa21c Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Banuję powyżej za zachwianie równowagi światów poprzez zbyt dużą ilość negatywnej energii. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban, bo całe moje jestestwo to najgorszy rodzaj negatywnej energii. Jestem tu po to, by słodycz Equestrii nie zalała świata. Link do komentarza
osa21c Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Ban, albowiem jestem strażnikiem równowagi i póki dycham, neutralność będzie. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez osa21c Link do komentarza
Gandzia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban bo Radkiewiczowi (minister bezpieki PRL) przynieśli dymisję. - Co to jest? - pyta. - Rachunek za Światło. Link do komentarza
MnieTuNieMa Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban bo powem suchara [tu był "suchar"] Baaa duum tsss Suchar to będzie Twoje ostrzeżenie za antysemickie dowcipy, Dewst. ~Emronn Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban, bo z tych dwóch żarcików pierwszy wywołał jakąś reakcję. Znaczy, dobry jest. Drugi, bo ja tu właśnie robię za przeciwwagę dla dobra i innych tego typu. Równowaga trzyma się dzięki mnie. Link do komentarza
Gandzia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban bo dlaczego ZSRR wciąż nie osiągnęło stadium komunizmu? - Badacze radzieccy,v teoretycy marksizmu-leninizmu po długich dywagacjach ustalili, że między stadium socjalizmu realnego a stadium prawdziwego komunizmu jest długie stadium głębokiego alkoholizmu. Link do komentarza
osa21c Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban, bo inkwizycja się nie wyrabia, to wspieram jak mogę Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban, bo padłem niby mur berliński. Link do komentarza
Gandzia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban bo u fryzjera w Warszawie wisiały dwa portrety - Bieruta i Cyrankiewicza. Wchodzi amerykański turysta i, nie zdejmując czapki, mówi: - Można do obcięcia? - Można - odpowiedział fryzjer. Amerykanin siadł w kolejce, wciąż nie zdejmując czapki. - Panie - zwrócił mu w końcu uwagę fryzjer. - Okaż pan szacunek obrazom naszych przywódców i zdejmij czapkę. - To są przywódcy? Nie wiedziałem. Myślałem, że to taka reklama - klient przed i po obcięciu. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Ban, bo achievement get: Uśmiechnij Tomka. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza
Gandzia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban bo ku chwale ojczyzny! Drugi ban bo Cyrankiewicz wreszcie umarł i trafił do czyśćca. Patrzy - a tam segregują dusze po imionach. Idzie do baraku dla Józefów, gdzie spotyka Stalina. - Witajcie, towarzyszu! Jak się tutaj żyje? - Całkiem znośnie - mówi Stalin. - Jest tylko jeden problem. - Jaki? - Po ostatnich wyborach blokowym został Piłsudski. Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ban bo ile liter zna FlashPlayer? Od Adobe. Link do komentarza
BiP Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nie dam bana, bo brak uprawnień Link do komentarza
Recommended Posts