Po prostu Tomek Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Nie, władzę przejęło Powszechne Stowarzyszenie Hejterów. Chcę napić się czegoś z procentami. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Ale napijesz się czegoś bez procentów Zabiłem Smoka Ożywieńca zanim ten zdążył uciec ze Świątyni Irdorath i przedostać się do Ponyville Link do komentarza
Reven Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Nie prawda bo zdążył zniszczyć połowę Ponyville Chciałbym móc hejtować wszystko i wszystkich przez cały dzień Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Niestety, zostajesz mianowany nadwornym optymistą. Chcę, żeby księżniczki powieszono. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 lecz za taką myśl sam zostałeś skazany na powieszenie (wiem, brzmi trochę jak 1984 Orwella ) Wyrzuciłem Innosa, Beliara i Adanosa i wprowadziłem w Myrtanie kucykizm Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Trudno zniszczyć takie marzenie, ale co tam. Zapłonęły stosy. Chcę wysłać księżniczki na księżyc, za Orwella. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Ale dostałeś przydział do UAC i musiałeś lecieć na Marsa Cyberdemon padł Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ale na 667 padła Chciałbym Miec gruszkę Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ale masz pietruszkę. Z pomocą Mane 6 i Derpy wyrzuciłem Śniącego i Discorda z Equestrii Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Nie udało się, za to dzięki zgromadzonej przez was energii do Equestrii wniknął demon mrozu. Chcę zasłużyć się w Equestrii. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ale nie możesz bo jesteś na Nacht Der Untoten Od dzisiaj można zabijać bezkarnie hejterów Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Nie można, zakazałem. Nie będę bił dawnego siebie. Bomba wodorowa eksplodowała w Canterlot. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Nie możesz, nie jesteś asasynem Nasłałem na smocze gniazda niewykrywalne przez radary bombowce B2, bo jeden z nich zaatakował Fluttershy Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 W Equestrii nie zadziałały. Paliwa nie zabrałeś. Chcę zostać chanem Equestrii. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ale zostałeś marine na Marsie Zabiłem Gildę moim F16 z Google Earth Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 To jest Google Earth, nie Google Equestria. Przykro mi. Chcę pisać poważne i wartościowe posty. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ale Twoja waga w tym jest piórkowa Jestem hardkorem Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 I'm MasterBezi and welcome to jackass! Chciałbym zobaczyć Nightmare Moon. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ale przenosisz się w przyszłość o drugie tyle co zmarnowałeś na Patapony Jestem kaskaderem, robię w Holywoodzie, mam na to certyfikaty 4 Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Nie możesz bo jesteś "Prawą ręką Chaosu" Uciekłem do Equestrii przed niemcami i ruskimi Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ale to kuzyn... so you must Jadę po zioło Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ale weszło to za głęboko w pamięć Wydostałem się z Czarnobyla Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Okazało się, że to dwie stówy Zawady W dniu sprawdzianu z niemca uciekłem do Ponyville Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Portal nawalił, wyrzuciło cię w klasie. Chcę zwyciężyć w jakiejś wojnie. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ale dostałeś kategorię E Razem z Mane 6, Derpy i moim regimentem Gwardii Imperialnej zniszczyliśmy królestwo metina Link do komentarza
Recommended Posts