Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Ja dam cos co lubie i Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 Uhh... Jako iż Applejack pomaga Moon z podaniem jednego z kandydatów ubiegającego się o dojście do jej klasy, jestem zmuszony sam napisać kto zwyciężył. Otóż są dwie osoby, których piosenki Nam się spodobały. A są to: Applejuice - Jej dwie piosenki, które dodała. Są świetne! Immoteh - Po prostu AC/DC Po długim namyśle stwierdziliśmy, że dwie piosenki są lepsze od jednej i dlatego... Applejuice wygrywa! Jej obydwie piosenki Nam się spodobały! Ale Immoteh również ma niezły gust. Jednak to Soczkowy Smoczy Zabójca wygrywa! Brawa! Oczywiście piosenki pozostałych również są niezłe, ale nie wpadły Nam w uszka. Tak czy siak, pozdrawiamy i może w innych konkursach coś wygracie! A teraz mogę oficjalnie ogłosić: Koniec Tygodnia Mocnych Brzmień w Akrach Słodkich Jabłek! Link do komentarza
Nikern Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Muzyka dl AJ. Gitara? To muszę dodać to: Link do komentarza
Multiszymen Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 O, to ja też coś dodam: http://http://www.youtube.com/watch?v=Y5S39kNnWu4 Link do komentarza
Applejuice Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 To jest epickie Link do komentarza
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Link do komentarza
Jake Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 A może być brzmi tak kowbojsko. Link do komentarza
KreeoLe Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Witaj kochana Applejack, mam kilka piosenek które mogłyby ci się spodobać. ^^ Link do komentarza
Nikern Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Czemu wcześniej tego nie dałem? Link do komentarza
Magpie Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Hmm, muzyka dla AJ? To według mnie pasuje idealnie Ten kawałek mnie zainspirował do tego arta bo sobie wyorażałem jak AJ do niego tańczy xD Link do komentarza
KreeoLe Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) No, to teraz ja! Pomyślmy...KREEEEEO!Ups... Ooo, hejka AJ!Ładnie to tak wybierać piosenki dla MNIE beze MNIE?No w sumie.Dobra, to mówię.jacob.zvierz - Applejack pokochała tą piosenkę! Ciągle słucha ją na okrągło, dlatego pierwsze miejsce przypada jacob'owi.zvierz'owi.Immoteh - Obie piosenki są świetne i bardzo spodobały się naszej Farmerce.Reszta piosenek jest w porządku, lecz te są najlepsze.Czas teraz dać inny "temat", trzeba więcej nowych piosenek!Może to, o czym ci mówiłam?Jasne! KreeoLka zaproponowała pewien tym muzyki. Jest to...RAP!Uu, ostra propozycja. Trudno będzie znaleźć piosenkę typu rap dla Applejack tak, by ta przypadła jej do gustu.Może być połączone z country, ale takich piosenek chyba nie ma :No chyba, że coś znajdziecie.A dla osoby, która wygra dwa/trzy razy i jej piosenki będą nam się podobać, będzie nagroda!Tajemnica. Miłego szukania piosenek!Narka! Edytowano Maj 25, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Nieznam się na rapie ale chyba cos znalazłem i nawet wpada w ucho www.youtube.com/watch?v=-joedZ66YFc Edytowano Maj 25, 2013 przez Immoteh Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Jak wyżej, nie jestem zbytnio wielkim fanem rapu. Tylko fakt faktem nawet tam można znaleźć cudne utwory, dlatego wyślę ten utwór i mam nadzieję że Ci się spodoba AJ No i z góry mówię że są bluzgi, ale w tej muzyce to częste zjawisko. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 I coś od siebie: Chodzi tylko o tytuł, lepiej nie sugerować się tekstem... Mam nadzieję że rodzina Applejack taka nie jest. ^ Chodziło tylko o Megadeth. Tsa ma tekst... Łagodny. Link do komentarza
MisterGonzo Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 To powinno Ci się spodobać Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts