Lemuur Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 OMG! Tak! Tej to już nawet nie pamiętałem. Też fajna była z tego co kojarzę. btw. Gadałem z Siperem, obecnie działem Pinkameny nikt się nie zajmuje (Jak tak można!? Pinkę samotną porzucić! ). Będę ubiegał się o ten dział, ale najpierw jakieś tam sprawy organizacyjne muszą się uspokoić, bo zamęt i nie wiem xD. W każdym razie do momentu, aż ktoś obierze pieczę nad Samotnią proponuję zasypać temat pomysłami. By nowy opiekun nie był ze wszystkim sam ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 Ach Pinkmena vs Pinkie Pie pamiętam to. To była dopiero zaciekła wojna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 (edytowany) Niestety pierwotnych drużyn już się nie odbuduje, bo wielu odeszło z forum, ale doszło wielu nowych i może zabawa ruszy ponownie z nowymi argumentami xD @Lemuur Masz ten sam numer gg? Edytowano Listopad 11, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 (edytowany) @BRONIESiPEGASIS Ten sam, ale za bardzo nie korzystam już z GG. Kontakt ze mną można złapać głównie na FB :D. https://www.facebook.com/Lemuuhr Ok, jutro się odezwę. Edytowano Listopad 11, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 11, 2015 Autor Share Napisano Listopad 11, 2015 Lemi, czy Ty mnie w ogóle czytasz - napisałem przecież już, że masz ten dział .__. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Listopad 19, 2015 Share Napisano Listopad 19, 2015 12.11.2015, 00:05:16 DiscorsGreyjoyBass napisał: Lemi, czy Ty mnie w ogóle czytasz - napisałem przecież już, że masz ten dział .__. O fuck... Dobrze żeś się odezwał, bo gdzieś mi umknął ten jeden post xD. No to zaraz coś śmigniemy :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts