Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Ja idę, nie wiem jak wy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Oczywiście, że jest. Został zapowiedziany, to jest. Tak dla odmiany od sytuacji sprzed wakacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Ja idę, nie wiem jak wy Ty no zobacz, a ja nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Ty no zobacz, a ja nie Ty zobacz, ja w munchkina będę grał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Bardzo udany meet Kxsu, oryginalnie jak na stolicę. Szkoda jeno, żeś się musiał zmywac tak wcześnie. Nie bierz swojego brata więcej co to by śniadani nie jadał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Yyy meet w sobote o 14 na patelni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Boszzz czemu tak wcześnie :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Zaluje ze tak wcześnie wyszedłem :C Trudno, ale masz po mnie pamiątkę Linur, byłem z wami w tej ranie Ja będę za około 2-3-4 tygodnie na meecie, wiec trochę minie czasu:C Btw zapraszam was do działu Lyry ^^,http://mlppolska.pl/dzial/94-ławka-lyry-i-bon-bon/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Primo: wybywam jutro (15 lipca), wracam w niedzielę (28 lipca), na meetach w międzyczasie mnie nie będzie (tą informację zawarłem jeno pro forma), gdy już przyjadę, szykujcie swe rowery, albowiem zorganizuję/my 2 meety rowerowe: do Powsina oraz nad Zegrze. Oprócz tego będę jeszcze w stanie zorganizowa owe upragnione warsztaty gitarowe czekające na uskutecznienie od bez mała miesiąca. Arpegius deklarował, że będzie mógł użyczyc swej sadyby, jednak wolę nie robic samowolki i na niego zrzucę zadanie podania w terminie późniejszym acz bliżej nieokreślonym adresu. Secundo: Ogniska mam. Zapraszam do oglądania pamiątek. I meet czwartkowy 11.07 https://www.dropbox.com/s/j48zmndj05arct3/2013-07-11%2016.31.18.jpg Tertio: Wczorajszy munchkin był najbardziej derpowym w jakiego grałem. Jak ktoś mi powie, że w tą grę nie da się przegrac, to go chyba wyśmieję. Oto wynik po mniej-więcej 2 godzinach gry. https://www.dropbox.com/s/z2lnex5omgkhitw/2013-07-13%2020.29.51.jpg Edytowano Lipiec 14, 2013 przez Vunlinur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Meet we wtorek o 14 na patelni. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Gdzieś chyba już pisano że meety odbywają się za często xd lawl 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Gdzieś chyba już pisano że meety odbywają się za często xd lawl w zeszłym roku dostaliśmy za to ochrzan od Krakowa bodajże. Na szczęście Kraków ma mało u nas do gadania. : D Jeśli rzeczywiście są za często to musielibyśmy zaobserwowac spadającą frekwencję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Spotkanie w sobotę odbyło się jak zwykle w KFC, ale była na nim może połowa ludzi. Z random encounterów zaczepiły nas jakieś młode łajzy, które chciały od nas wyłudzić marihuanę. Popatrzyli sobie czym się zajmujemy, obrazili nas i sobie poszli. Oprócz tego dwa razy przyszedł jakiś żul po drobne i został zignorowany. Generalnie zajmowaliśmy się graniem w rożne gry. Najpierw w Pret-A-Porter o szyciu ubrań Arpegiusa (dograliśmy do połowy, ja wygrałem, a Arpegius był tuż za mną) i w szachy Plothorsa. Następnie część grała w kucykowego Munchkina a część w RPGa. W RPGu udało nam się wreszcie zakończyć wątek oblężenia miasta. Munchkin wyjątkowo źle poszedł uczestnikom i po dwóch lub więcej godzinach gry jeden się poddał a reszta miała pierwszy poziom, ujemne modyfikatory i trudność z pokonaniem Diamond Tiary po wejściu ze sobą w sojusz. Około 21 pojechaliśmy na afterparty do Chemika. Ma sporo fajnych zabawek, na przykład płytkę uniwersalną na której nie trzeba nic lutować. Niestety uczestnicy zajęli się oglądaniem kiepskiej mangi :( Około 12 odprowadzili mnie i Plothorsa do tramwaju (za co dziękuję) i tak się rozstaliśmy. EDIT: Niech będzie, anime. Zrobili sobie konkurs kto znajdzie gorszy syf i dość szybko wymiękłem. Edytowano Lipiec 14, 2013 przez Maklak2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 ^Dziwnego anime. Jak już. ^ ^ Nie będzie mnie we wtorek, sorki. Wybywam do Poznania w sprawie urzędowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Gdzieś chyba już pisano że meety odbywają się za często xd lawl Jakie za często? Tak jest dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Jako że mnie nie było w sobotęto przyjdę we wtorek także brace yourselves because Krzyświeł is coming! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilie_87 Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 czy ktokolwiek mógłby mi na PW wysyłać zaproszenie na meeta w Warszawie. Dopiero zaczynam przygode z meetami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nie potrzeba żadnego zaproszenia. Przychodzisz na umówione miejsce (zazwyczaj przed stacje metra Centrum) o ustalonej godzinie i tyle. Jak się spóźnisz to możesz spróbować w KFC na placu konstytucji ich złapać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 W KFC na placu MDM przesiadujemy na najniższym poziomie piwnicy. Dzisiaj było jakieś dziwne spotkanie. Spóźniłem się godzinę, w KFCu było z 10 osób, po czym część została grać w Munchkina, a część, włącznie ze mną, się rozeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Meetałke w sobote klasycznie o 14 na patelni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilie_87 Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 (edytowany) eee czy moje oczy mnei nie mylą czy niemal zawsze zbieracie się w sobote o 14-tej na Patelni? edit; chciałbym się też zorientować jaki jest mnie więcej przedział wiekowy na meetach Edytowano Lipiec 17, 2013 przez daszka05 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Tak, niemal zawsze. Jest troche studentów, ludzi w liceum, pare osób pracujących i pojedyńczo gimby ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Gimbus to nie wiek. To stan umysłu. Tak dla przypomnienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Ale gimby z wieku i stanu umysłu to już są prze.ebane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Ale gimby z wieku i stanu umysłu to już są prze.ebane Czy mam się czuć tutaj obrażany? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się