Madavo Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Będzie jakiś meet w tą sobotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Zwykle jest o 14 na patelni i pewnie ktoś bedzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Spotkanie było bardzo kameralne. Łącznie było około 10 osób, ale przychodziły i odchodziły. O 14:30 poszliśmy do Złotych tarasów i było raczej nudno. Jedna para się na sobie pokładała, aż przyszła kobieta z ochrony, jedna dziewczyna rysowała futrzaki, a inna miała kłótnię ze swoim chłopakiem. Około 18 poszedłem po coś do jedzenia i kiedy wróciłem już nikogo nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 W następną sobotę spróbuje się pojawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Joł Właśnie wpadł mi ten temat w oczy. Dawno nie zaglądałem na forum. Jako że zbliża się zima i z fabryki pogody pewnie już wywożą płatki śniegu jest ostatnia szansa na ognisko :] Może by tak zrobić jeszcze jeden meet w plenerze? Wiem, wiem.... szalony pomysł, ale nic na to nie poradzę, tylko takie mi do głowy przychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Jakieś plany na sobotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Niestety ja mam zjazd i szkolenie BHP do 18 żałuję. Chciałbym wpaść. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Może do kina chodźmy na Rainbow rock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 W Sumie czemu nie, o ile kasę uda mi się załatwić na bilet, to pewnie przyjdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Jakoś te spotkania robią się coraz bardziej kameralne. Słyszałem też, że akurat w sobotę w centrum mają być jakiejś zamieszki, to może lepiej nie przychodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Może przenieść meeta po za centrum? I pytanie, co ze wspomnianą na fb wigilią? Edytowano Grudzień 11, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Na spotkanie przyszło tak z tuzin osób. Nawet na mnie poczekali kiedy się spóźniłem. Poszliśmy do KFC przy Smyku. Arpegius i Chemik grali w kucykową karciankę, a reszta robiła to co zwykle. Prawie wszyscy zmyli się o 16:30, ale nie wiem dokąd poszli. Żadnych zamieszek nie widziałem, ale w Centrum był jakiś festyn i było trochę więcej milicji niż zwykle. W niedzielę o 11 w KFC na Placu Bankowym ma być spotkanie grających w karcianki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Czwartek jest wolny od pracy, a później jest sobota (w która mogę być zajęty do 18). Czy robimy jakieś spotkanie? Może coś w sprawie Neuroshimy / Fallouta / RiM4e / Innego RPG? Mistrz Gry nam się jak dotąd nie odezwał w temacie http://mlppolska.pl/watek/3011-sesje-roleplaying-is-magic-w-warszawie/page-7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Po nowym roku wpadłbym na meeta i może nawet bym kogoś przyprowadził : D Standardowo w kfc czy gdzieś indziej dla odmiany, w końcu nowy rok Also dwutysięczny post w tym temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 (edytowany) Są jakieś plany na dziś? z racji tego że byłem tylko na jedny meecie to chciałbym pójść na kolejny tylko mówie odrazu kino odpada ponieważ aktualnie nie mam kasy,wszystko pożyczyłem Edytowano Luty 21, 2015 przez Rapid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Dziś o 14 na patelni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Jako, że daaaaaaaaaaaawno nie było tu żadnego postu, to go napiszę i zapytam. Jutro meet o 14 na patelni? A jak tak to dokąd???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Następnym razem na karaoke trzeba zaśpiewać He-man'a i Queen - Don't stop me now :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Tym razem byłem ja, Kolorowy i Dimitri. Poszliśmy grać w HOMM5, a póxniej poszliśmy z Dimitrim do mnie. Podobno tydzień temu było ciekawiej i było więcej osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 (edytowany) Tym razem byłem ja, Kolorowy i Dimitri. Poszliśmy grać w HOMM5, a póxniej poszliśmy z Dimitrim do mnie. Podobno tydzień temu było ciekawiej i było więcej osób. Akurat było ognisko Donarda i dlatego nie było osób. Wiem że nie zaprosił każdego. Edytowano Czerwiec 20, 2015 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Dziś o 14 na patelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Było około 10 osób i poszliśmy do KFC na placu MDM. Link do gry o której mówiłem Arpegiusowi: http://www.equestriagaming.com/2012/08/review-rainbow-wake-game.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 Dla ludzi których zapraszałem do siebie, tutaj są zdjęcia z mojego ogródka z 2015_06_28. https://www.dropbox.com/sh/ydew5c4qveotslz/AADGTR0J2rGPnb2A54cEgutGa?dl=0 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Czy jest może jakieś spotkanie 2015-08-29 o 14? Akurat zostaję w Warszawie na sobotę i niedzielę, a dawno nie byłem. Z atrakcji, w sobotę o 16 jest demonstracja przeciwko sprowadzaniu do Polski murzynów którzy robią burdy. No a w niedzielę o 10 na torze wyścigów konnych jest jakaś impreza. Ma być wioska indiańska, konie i inne atrakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 (edytowany) Było około 10 osób i spotkanie było udane. Poszliśmy do KFC przy Alejach Jerozolimskich, bo ten na MDM był zamknięty. Rozmawialiśmy, oglądaliśmy różności na tabletach i nikt nam nie przeszkadzał. Aleksy mówił o kucoskomach, o których chce napisac fanfika i razem z Rain Rockiem rzucaliśmy mu pomysły, bo zniechęcić sie go nie dało. Dwóch ludzi grało na tabletach w Fallout Shelter, ale nie podobała mi się mechanika, a graficznie to już wolę tę grę od gameloftu gdzie Księzniczka Celestia się cieszy kiedy się ją kilka.Spotkanie skńczyło się po 19. Poszliśmy w stronę Politechniki, po drodze mijając dużą liczbę stoisk z serem po 130 PLN/kg, suszonymi pomidorami i oliwkami po 80 PLN/kg i innymi smacznymi rzeczami na które nas nie stać. Przeszliśmy koło miejsca gdzie już wreszcie nie ma tej tęczy i ja rozdzieliłem się przy stacji Politechnika, a ostatnia trójka uczestników poszła na spacer do parku.Przypdakowo dowiedziałem się, że już za tydzień w Warszawie jest kolejny duży zjazd: http://mlppolska.pl/topic/13467-warszawsko-krakowski-ponymeet-integracyjny-wkpi/ EDIT: Jedną z ciekawostek było, że przyszedł ten elegancki człowiek w garniturze (niestety zapomniałem ksywki) i pokazywał na telefonie zdjęcia eleganckich strojów z róznyc epok, tłumacząc przy tym na przykład czym się różni frak od smokingu (smoking ma czarną muszkę, a frak białą).EDIT2: Proponowałem wszystkim pójście w niedzielę na tor wyścigów konnych na Służewie, ale nikogo nie spotkałem. Oprócz wyścigów było sporo innych atrakcji: pokazy jazdy konnej, powozem i woltyżerki, blblioteka sprzedająca książki po 2 zeta, olimpiada dla dzieci ze stoiskami do kilkunastu sportów, doglądanymi przez polskich medalistów w różnych dziedzinach, wioska indiańska z pokazami tańca, roboty grające w piłkę, przejażdżki na kucykach dla dzieci, kilka fundacji (w tym www.pegasus.org.pl ratująca konie wywożone na rzeź do Włoch) i inne atrakcje. Zrobiłem zdjęcia, ale galerii z nich nie robię, chyba że ktoś bedzie mocno chciał zobaczyć. Edytowano Sierpień 30, 2015 przez Maklak2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się