KochamChemie Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 P(śmierci bohatera w h3)[wstaw stosowny wniosek:ming:] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 W 3 to jak stracisz wojsko , a 4 już podczas walki wygrywasz a masz bohatera ded to porażka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Czyli punkt 6 poprzednia strona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 http://www.tawerna.biz/czytaj_artykul_6_artefakty-w-heroes-iv.html nie ma to jak artefakty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Rozszeżenie dla ptk 6 za dużo udziwnien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 O co chodzi z ptk 6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 ostani mój post na stronie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 kocham chemie mam dla ciebie wyzwanie przejdz wszystkie kampanie w heroes 4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Wole losowe z max ilość przeciwników w h3 BTW;Jedna zaleta z h4 która przydałaby się w h3 to inteligencja NPC:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 wg mnie to święta trójca to 1,2,3 złote edycje (3 bez woga) reszta jest do ponownego wytarcia w wycieraczkę no oprócz 5 bo ta nie odpycha za bardzo ale tury są trohe za długie w porównaniu z 3 lub 2 ale za to ma dośc ciekawą fabułę kompani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 @KorQ rządzisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Zgodzę się z tym, że czwórka miała wcale ładną ilość artefaktów... ALE. Nie miała tej konkretnej opcji co święta III-ka. Łączenia ich! To niezapomniane uczucie po zdobyciu Mocy Ojca Smoków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Jedyne dwa artefakty warte dla mnie uwagi w III to Zbroja Przeklętego(idealnie wyrównuje szanse dla nieumarłych - my nie mamy morale, wy już też nie ) no i Płaszcz Nieumarłego Króla - dla bohatera z nekromancją(najpotężniejszy bohater w Heroes III to mimo wszystko Isra) to prawie 100% nekromancji w postaci Lichów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 No ja np wolę 5 kul magi powietrza i artefakty z setu miecz anielskiego sojuszu(mag z fortecy of course) no i jeszcze rękawiczki jeźdzca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Zwiększona siła zaklęć o 125%? xD Przereklamowane, Kula przeciwstawienia i jesteś daleko za murzynami(bez obrazy). Co śmieszne, Czary zbroi Przeklętego dalej są rzucane Ciekawe jak to wygląda od strony mechaniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Cóż... nie powiedziałem, że jest to mój ulubiony artefakt łączony. A jakoś zbroja przeklętego dziwnie często dawała się ułożyć... no i jaka przydatna, hihi... kto nie lubił animacji przyspieszonych smoków, bądź też spowolnionych golemów? Z całym tym chrzęstem metalu w uszach... Brr.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Masz racje zbroja przeklętego jest spoko(4 itemy i łatwo zebrać) dobra dla kogoś bez magii(np barbarzyńcy) Btw jest jeszcze jeden przydatny item na singlu kajdany wojny(nienawidzę kiedy mi NPC sp**** z itemami przed końcem walki) Ps Kula przeciwstawienia lol ,rzadkość w razie co dla fortecy dobry jest jeszcze łuk strzelca:D łatwo zdobyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Ale dopiero w kampanii można było zdobyć taki zestaw dla nekromanty. Ale ludzie zacznijcie gadać jak o Heroes 4 , a jak Heroes 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 @Up to chyba niewykonalne:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Niemożliwe jest możliwe z Coca Colą Zero. Rozumiem, iż jest to luźny temat, ale nie przesadzajmy, bo tutaj to już jakaś magia jest. ~Keola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Niestety w sławetną 4 grałem tylko przez 5 minut i odrzuciła mnie zarówno grafiką jak i jednostkami. Nigdy nie wyłączyłem gry z tak błahych powodów jak grafika....a jednak... A co do itemków - taki zestaw tylko w kampanii? Oj mam wrażenie że ktoś za mało grał, sprzedawcy na lewo i prawo, fortece i lochy aż kuszą itemami a wy mi tu panikujecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Nie ma co martwić każda seria ma swoje początki bo w heroes 3 są bohaterowie z kampanii Heroes 2 czyli gdy bu nie ta gra to nie było by tych bohaterów , a 4 jest po Ostrze Armageddonu jak Gelu z tym mieczem leci na barbarzyńce który ma Miecz Mrozu , a w kampanii w 1 to był tylko Młot Mrozu który zdobywał UWAGA barbarzyńca. Więc to dziwne że miecz mrozu nie jest częścią artefaktu do kompletu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Mnie historyjki z tej gry nie obchodzą najwazniejsze że h3 SoD jest super grywalna bo to się naprawdę liczy Mam ty przykład jak można zryć grę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Mam ty przykład jak można zryć grę Fable nieeeeeeeeeeeeeeee Fan pierwszego Fable? No, będziemy mieli o czym dziś rozmawiać... A tak spytam w temacie: a 4 jest po Ostrze Armageddonu jak Gelu z tym mieczem leci na barbarzyńce który ma Miecz Mrozu Kto poza mną po zobaczeniu pierwszy raz filmiku z 4-ki sądził, że Gelu to dziewczyna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts