Flutteryay Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Gdybym miała taką małą Scootaloo umarłabym ze słodkości ;_; A pluszaki są nieziemskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Zukori, kawał dobrej roboty Podziwiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 One są EPICKIE! Czy można zamówić Twilight? Nie no brak słów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 One są EPICKIE! Czy można zamówić Twilight? Nie no brak słów... tak, można ^^ i dziękuję raz jeszcze <3 cieszy mnie, że komuś się podobają te pluszaczki^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 A taki mały kucyk taki najmniejszy, ze 20 cm długości to ile kosztuje? Też 70 zł? Jestem nieoficjalnie zainteresowana Carrot Top Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Pluszaki są słodkie. Chciałabym takiego, tyle że kasy na razie brakuje. Ale trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mam pytanko kochaniutka, możesz mi podesłać wykrój, bo sama zaczęłam trochę szyć i mam już za sobą krzywą Lunę, a chodzi mi o wzór pokroju beanie coś takiego jak w twoim stylu ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Jak ma się sprawa z tą maszyną? Wciąż Twoje prace mają pozamykane oczy, a ja chciałbym kupić pluszaka z otwartymi :E W razie czego skontaktuję się przez PW.A taki mały kucyk taki najmniejszy, ze 20 cm długości to ile kosztuje? Też 70 zł? Jestem nieoficjalnie zainteresowana Carrot Top kucyk 70 zł...nie będę zmieniać patterna o 6 cm na mniejszy aby zmienić cenę, sorki. wciąż zbieram na hafciarkę :3 a pattern podesłano. gdyby były z nim jakieś wątpliwości to wyjaśnię jak go użyć ^^ a tak po za tym uszyłam Umbreona i smoczka :3 niedługo polecą do USA. aktualnie pracuję nad gigantyczną NIE-ŚPIĄCĄ Twi :3 a kto zgadnie czym jest ostatni pluszak ^^? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 aktualnie pracuję nad gigantyczną NIE-ŚPIĄCĄ Twi :3 To brzmi ciekawie, jestem zainteresowany ... Fajnie jak by była mocno wypchana, aby potrafiła stać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Fajnie jak by była mocno wypchana' date=' aby potrafiła stać. [/quote'] wybacz ale tego zdania nie rozumiem o_O" jak ją mocno wypcham to będzie twardo leżeć nie zmieniając pozycji. ja nie robię pluszaków na zasadzie...sflaczały kucyk= leżący kucyk do każdego projektuję osobno wykrój ^^ chyba że ja coś przeinaczyłam to zwracam honor i proszę o wyjaśnienie tej zaistniałej niejasności ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 ja nie robię pluszaków na zasadzie...sflaczały kucyk= leżący kucyk do każdego projektuję osobno wykrój ^^ chyba że ja coś przeinaczyłam to zwracam honor i proszę o wyjaśnienie tej zaistniałej niejasności ^^" Przepraszam, znaczy się zrozumiałem “NIE-ŚPIĄCĄ” jako stojacą, więc tu popełniłem błąd, a twoje pluszaki wyglądają na bardzo miękkie. Powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Boskie ! Takie słodziusie są że ... że ... rzygam tęczą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Czy ja tam widzę pluszowego Ambriona? Ojoj... Pokemony... aż chce mi się lecieć po małe Lay's-y i sprawdzić czy mam tazosa xD Sooooooooooooooooo cute Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ten ostatni pluszak to ognisty starter z VI generacji pokemonów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ten ostatni pluszak to ognisty starter z VI generacji pokemonów jak miło że ktoś poznaje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Wow... to znaczy wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 4kolejny xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Aww Fennekin i Umbreon <3 Poza tym zawsze dziwiłam się że ten wyżej Tropius to typ latający, no, latająca palma z bananami na szyi? ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Poza tym zawsze dziwiłam się że ten wyżej Tropius to typ latający' date=' no, latająca palma z bananami na szyi? ._. [/quote'] aż z ciekawości sprawdziłam. myślałam że jest tylko grass a on faktycznie ma typ latający... no nic.. wychodzi na to że mamy pokemona palmę z bananami co lata XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Czuję się, jakby ten cyklopowaty kucyk chciał mi wykraść i zjeść duszę : o ZUKOWATE PLUSZAKI~~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeroenna Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Witam , chciałbym się dowiedzieć czy byłabyś w stanie do marca zrobić pluszową Fluttershy taka ok. 30 cm i jeżeli tak to ile by to kosztowało i w jakim terminie jeżeli poźniejszym , czekam na pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 hej kochani. w ciągu ostatnich 3 tygodni 8 osób zapytało mnie odnośnie pluszaka FS WIN. zaczęłam ją szyć tak o, aby wrzucić na DA a zobaczcie co mi wyszło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ja... Chciałabym się przypomnieć, bo otóż zamawiałam Twi już jakoś na początku grudnia... nie to że cie poganiam czy coś Ale chciałam się spytać czy w ogóle ją szyjesz (taką sweet malutką jak Derpy na 1 stronie wątku) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Chciałabym się przypomnieć' date=' bo otóż zamawiałam Twi już jakoś na początku grudnia... nie to że cie poganiam czy coś Fluttershy Blush Ale chciałam się spytać czy w ogóle ją szyjesz (taką sweet malutką jak Derpy na 1 stronie wątku) [/quote'] oh... zamawiałaś........? zdawało mi się że pisałaś że kiedy będziesz mieć pieniądze czy też kiedyś się zastanowisz ^^" albo pomyliło mi się z kim innym.... naprawdę przepraszam za spóźnienie ale kompletnie nie miałam Ciebie na żadnej liście. Już dodaję, taki pluszak to kwestia dosłownie kilku godzin. lada dzień go zrobię..^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Witaj :] Mam takie pytanko Bo chciałbym pluszaka Derpy... powiedz mi w jakiej cenie by był? W przyszłym miesiącu bym dał ci znać czy zamawiam pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts