Lisica Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Slowpoke~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Slowpoke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Skajuś kochany. ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Slowpoke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 W sumie, czemu nie Slowpoke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Slowpoke. Bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Skaju. Bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Walizki czekają z utęsknieniem. Ok, szukamy kogoś na miejsce Kowala! Szef kuchni Domine Kucharzątka KeeoLe, Evertree, Chemik i Tarreth. Dochodzeniówka Bellamina Przewodnik Ihnes Królewski Kurier Dolar Królewski Ochroniarz Tarreth (nocka ) Skrzypek Niklas Masażystka Celly. Dentystka Bellamina (Kolejna na nockę ) Nauczyciel WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Mechanik EverTree Rzeźbiarz Turoń Makijażystka Insomnia Pokojówka Luny Lisica Bibliotekarz Dolar Pokojówka Celestii Yargolek. Boy Hotelowy Slowpoke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Siper... dlaczego? Bo jakoś tak mi wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Siper, bo sajback tak mówi, a ja nie mam pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Siper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Siper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Siper, skoro już ma tyle głosów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Niech wam będzie ten Siper... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Siper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Siper. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Łap za młotek Siper! Mam tylko nadzieję, że nie będziesz sprawiał problemów tak jak twój poprzednik. Dobrze, kogo by tu teraz... WIEM! Szukamy utalentowanego Krawca! Szef kuchni Domine Kucharzątka KeeoLe, Evertree, Chemik i Tarreth. Dochodzeniówka Bellamina Przewodnik Ihnes Królewski Kurier Dolar Królewski Ochroniarz Tarreth (nocka ) Skrzypek Niklas Masażystka Celly. Dentystka Bellamina (Kolejna na nockę ) Nauczyciel WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Mechanik EverTree Rzeźbiarz Turoń Makijażystka Insomnia Pokojówka Luny Lisica Bibliotekarz Dolar Pokojówka Celestii Yargolek. Boy Hotelowy Slowpoke Kowal Siper Edytowano Luty 4, 2014 przez Insomnia de Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Marquise Fancypants di Coroni lepszego krawca sobie nie przypominam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Marquise Fancypants di Coroni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Marquise Fancypants di Coroni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Marquise Fancypants di Coroni. @down nie martw się, ja też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Marquise Fancypants di Coroni Skopiowałam to, bo nie napisałabym tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Krawcem zostaje Marquise Fancypants di Coroni Życzymy panu udanej pracy! Hmm, teraz musimy znaleźć czterech zaufanych gwardzistów! (Dwoje na księżniczkę, musicie zdecydować kto będzie wiernie służył Celestii a kto Lunie) Szef kuchni Domine Kucharzątka KeeoLe, Evertree, Chemik i Tarreth. Dochodzeniówka Bellamina Przewodnik Ihnes Królewski Kurier Dolar Królewski Ochroniarz Tarreth (nocka ) Skrzypek Niklas Masażystka Celly. Dentystka Bellamina (Kolejna na nockę ) Nauczyciel WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Mechanik EverTree Rzeźbiarz Turoń Makijażystka Insomnia Pokojówka Luny Lisica Bibliotekarz Dolar Pokojówka Celestii Yargolek. Boy Hotelowy Slowpoke Kowal Siper Krawiec Marquise Fancypants di Coroni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) Celestia : Generalek, Tarreth . Luna : Arję, Evertree Plis, patrzcie pod posta i nie powtarzajcie miliard razy jednego nicku, pozwólmy też innym harować w pałacu Edytowano Luty 22, 2014 przez Insomnia de Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 (edytowany) Celestia: Ja i Insomnia (jeśli nie można siebie, to tylko Insomnia) Luna: Nocturnal, Talar Edytowano Kwiecień 9, 2014 przez Kamikazia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts